SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 20
Brigit spune:
Neatza la amiaza si de la mine!
O zi mult mai buna decat anterioarele va doresc, plina de soare si optimism!
Doroti!Ce frumos ca te-ai vazut cu Aida! Te invidiez, la modul pozitiv, desigur . Bravo pentru mentinere.
Anuska, super-super, tine-o tot asa!
Eu azi nu m-am cantarit- surprise-surprise! Pastrez suspansul pana luni cand incep cu legume si fructe, pana atunci mai am de trecut peeste doua petreceri
Fug acu, da' nu de tot
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
April si tu ai doua petreceri!??! De un nu mi-e asa frica, dar de ce din weekend mi frica rau de tot! Iti dai seama ca nu pot face mutre la mancare in casa soacrei....mai ales ca e ziua ei!
De luni o luam tare....Ai auzit Breto?!
Noi doi...si 8 Martie la cabana!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
April si tu ai doua petreceri!??! De un nu mi-e asa frica, dar de ce din weekend mi frica rau de tot! Iti dai seama ca nu pot face mutre la mancare in casa soacrei....mai ales ca e ziua ei!
De luni o luam tare....Ai auzit Breto?!
Isa sa stii ca si la a mea soacra e ziua de nastere simbata, da eu sunt mai nebuna de felul meu, daca zic cas la dieta, sa fie si mama bunataturilor, si ei deja ma stiu, nu merge nicicum, acum tin post si sigur o sa faca mincare de post, ca stie ca tin, si mai are o cumnata care tot tine, si vezi tu, ca daca nu ne face mincare de post stam sa ne uitam la ei, si nui bine, macar ca ea e soacra si eu nora .
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
bretonica spune:
buna dimineaza de amiaz...in primul rind tin sa va multumesc pentru gindurile voastre bune,sunteti niste fete de nota 20,daca ar fi toata lumea ca voi,ce lume frumoasa am avea,nu?..noutati...nu vrea sa vada pe nimeni,si la mesaje raspunde sotul ei,este deprimata rau..va trebui sa-i mai dam un pic de timp,este normal sa fie asa prin ce a trecut..nu pot face nimik deocamdata...oricum stau mai bine,nu mai pling,ieri a fost asa,ca stiu cit de greu ia fost sa ia aceasta decizie de a avorta..dar sa speram ca dumnezeu ai va da multa putere sa treaca peste acest HOP... VA MULTUMESC INCA ODATA SCUMPELE MELE...acum sa trecem la noi...m-am cintarit si eu,adar mie nu-mi arata mentinere deloc,orcum si eu va zic doar lunea viitoare cit cintaresc,pentru ca vad ca-s puse pe mine sa o incepem "tare"de luni...nu am ce face,trebuie!!,ca de nu o iau inapoi in susma dilatez de la caldurile asteanu ca maninc eu..FELICITARI LA AMBITZIOASE,SUNT FERICITA PENTRU VOI,stiu ce misto este cind acul cintarului merge in jos..BRAVEEEEEEEE......VA PUP PE TOATE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Doroti la mine nu prea merge...o cunosc de anul trecut de la ziua ei si pe deasupra, de cand s-a mutat fis-o la mine n-am mai fost pe acolo, decat de 2 ori in vizite scurte. Oricum, nu stiu nici acum cat o sa stam prin casa...o sa fim tot pe la magazine (vineri si sambata) si duminica ne intoarcem la sibiu. Si la cat de "nebuni" suntem n oi, s-ar putea sa plecam duminica dimineata! Asa ca...sambata seara o sa ne indoape cu de toate.
alyynna21 spune:
fetelor ce se intampla ca de la o vreme intrati cam rar.....am ramas doar cateva care scriem constant....
bretonica spune:
...or avea treaba......ce faci giza??
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
silvana75 spune:
Deci, zi de catareala ... cantar intepenit la 71 kg.
Doroti, stiu ca nu e bun cascavalu da' imi place de morrr, nu manc mult si ma consolez cu idee ca dupa aia la lucru sunt intr-o continua miscare si se duc caloriile.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Brigit spune:
Hello luptatoarelor!
Mie imi merge pagina de forum infect, abia se incarca; in rest navighez fara probleme.
Silvana, baga muuuuult sport dupa cascavalul ala :))
Vad ca Doroti e pe faza, asa ca o las pe ea sa va "certe" pentru nepermisele pe care le halitzi.
Deci am doua petreceri consecutive, una vineri , una sambata si duminica cica iesim la padure sa culegem micsunele (va dati seama, mici si bere )
In plus maine seara ma scoate al meu sotz la restaurant ca data trecuta cand am fost in pauza de dieta m-am ofticat la greu ca n-am mancat o portie de tortellini alla pana in sos alb. Asa ca de maine pana duminica ma voi supune unor placeri de natura culinara, din care apoi cu ambitie si cu ajutorul vostru sper sa nu ma mai ating pana la Florii. Ma rog , targetul ar fi pana la Paste, da ma multumesc si pana de Florii.
Daca imi iese schimb si capitolul, daca nu mai scrieti aici pana maine
Pup fetele
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
silvana75 spune:
Aprilule nu rade bey de mine ca si asa is amarata ... nu se duc afurisitele astea de kg nicicum
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel