SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pfaaaaaaaaaaaaaaaa!

Isa, ai o , pai ce faci ispita, pui poze cu haleala sa ne faci pofta ? Piei ispita, ptiu, ptiu!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna la fetize...acum am terminat si eu cafeluza...asa este isuca,nu ne aparat din vina noastra dar in cele mai mari cauze este din vina noastra...sunt multe exceptii nu zic,si e adevarat ca nu numai de la glanda tiroida...oricum nu este usor ca toata viata sa fii atenta cum maninci...care tinde spre obezitate va avea probleme cu kilogramele toata viata(exemplu me)..mereu sunt intr-o cura de slabire...si gresesc ca este efectul yo-yo la mine..dar na,asta este...sper sa reusesc macar odata sa ma mentin in jurul lui 80...FELICITARI ALINTA..MISTO TARE AI DAT JOS...CONTINUA TOT ASA...APRILUUUUUUUUUUUSSSS,UNDE ESTI,INCA IN MUSAFIRI???NU VII LA O CAFELUZA?...ALYYYSA AI O ZI BUNA...VA DORESC O ZI BUNA LA TOATE FETIZELE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

sunt tare happy.......stiti ca am inceput de vineri superdieta....si azi nu am mai reusit sa ma btin si m-am urcat pe cantar......si ce sa vezi?.....mare surpriza....3 kg pierdute....merita sarbatorit evenimentul cu o cana ce ceai cald.....ce?....credeati ca intru in nepermise?.....no no no......breto?.....tu cum esti zana?....cate kg mai ai?...cand incepi dieta iar?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

April...din pacate n-am avut prea multe poze la mine...si daca tot v-am povestit ca astia m-au indopat cu carne...am zis sa pun si o poza!
Felicitari Aly...tine-o tot asa si o sa umpli gradina de flori!
Hai mai Breto....nu mai fi trista...lasa ca e mai bine putin mai plinuta decat schelet! Specific..."putin mai plinuta". Asta e...ce sa facem...ne iubeste lumea si asa!

Mai fac un ceai?!

Noi doi...si 8 Martie la cabana!

Mergi la inceput

Pune Isuca ceaiu la facut ca poate imi mai ametesc foamea ce ma bantuie mereu.

Ce-o mai face Ponei, ca nu a mai intrat?

Nici Noki de altfel...

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Adunarrrrea!
Ceiul este numai bun de baut!
April...ieri aveam si eu o foame in mine....asta din cauza weekend-ului! Dar azi mi-am mai revenit!

Noi doi...si 8 Martie la cabana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si d ela mine! Am reusit saptamana trecuta sa tin cele 3 zile de cura pe care le-am promis, am dat jos 2 kile si gata!

Ce fac luptatoarele? Vesti? Nu am citit in urma...Sunt intr-o perioada full de treaba, Sarah mi-a fost bolnavioara...Da' suntem pe drumul ce bun!

Spor la slabit ambitioaselor!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

ciao gagicelor...bai ce sarbatoare e pe aici...bravo alyy,sunt mindra de tine,halal de voi..tineti-o tot asa...eu ar trebui sa incep de luni,dar am multa nevoie de o pregatire pshica...de un stimulent,ca nu-mi sta capul deloc la cura...sa speram ca pina luni am sa-mi revin cu moralu....va pupacesc pe toate,toate..CE SUPER ECHIPA!!!..si cum ziceam...MI FOAMEEEEEEEEE..KISKIS KISSSS

Mergi la inceput

"gagicelor"...doamne cum mai scriu de bine...gagicutelor haideti la un ceai,ca sunt depresa..lipsesc c-am multe la apel..pe unde umblati frumoaselor?,

Mergi la inceput

Breto, cum sa fii depresata tocmai tu???? Hai ca nu ai motive, mai ai o saptamana pana te bagi iar la restrictii, vine primavara -o fi astenia de primavara????????? Uite aici un si o de la mine sa te simti mai bine si sa fii iar voioasa cum te stim

Noki, hai ca m-ai facut sa rad fata draga cu alea trei zile de cura promise. Esti tare de tot. Sper ca pitica nu are nimic grav si ca o sa isi revina repede, iar tu sa te linistesti. Sanatate maxma, ca primavara umbla virusii slobozi pe toate drumurile!

Eu in seara asta pregatesc o salata mare, cu ridichi noi ,masline, ceapa si branza, si salata verde, of course -yammi!!!!!

Isa, hai ca te-am iertat cu pozele

APRIL

Mergi la inceput