SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 11
Anuska spune:
Mai dragelor, voi vorbiti de batrane? Pai eu la 34 ce sa mai zic?
Si ca sa va mai spun ca at cand am nascut prima fata era o colega care avea 34 si era primul copil! Deci cu cat mai coapte cu atat mai bine! Nu vedeti exemplele din cetatea filmului?
Si sa stiti ca azi dimi aveam 75, da' vreau sa ma laud la urmatorul raport!
Si de ieri am bagat si gimnastica, asa ca ma cam dor muschiuletii toti.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ponei spune:
Se pare ca din graba am scris prost, dar intelegeti ce am vrut sa zic
Se pare ca aseara voi ati dat mult de citi si azi am dat eu, dar voi ati fost 2 aseara iar eu sunt singura acum.
Pupici si sa stiti ca inca nu am trisat, aaaaaaaaaa vroiam sa va spun ca eu de fapt cred ca trisez in fiecare zi cu cafeluta pt ca eu nu o beau cu indulcitori pt ca am auzit ca dauneaza si cum vreau sa fac bebel nu risc cu nimic si beau cafeaua cu 2 cuburi zahar brun, sper ca nu este atat de grav, dar nu risc cu nimic
Feteleeeeeeeee unde sunteti?
Brigit spune:
io-s pe-aici, tot incerc sa trimit mesaj si da eroare
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
ponei spune:
Mai Anuska tu ai bebel, noi nu avem, dar cum ai spus si tu cu cat mai coapte cu atat mai bine. Vreau sa slabesc sa fiu mai slaba si sa ma imbrac ca pustoaicele cand merg cu pruncul la scoala sa se mandreasca cu mine
ponei spune:
quote:
Originally posted by april16
io-s pe-aici, tot incerc sa trimit mesaj si da eroare
APRIL
Aprillllllllll
Se pare ca am mare limbarita azi
ponei spune:
April daca vrei un doctor bun iti pot spune de dr Tutunaru de la elias doar ca este foarte foarte ocupat si eu nu mai vreau asta, vreau sa fie un doctor care are timp sa stea cu mine. La Tutunaru stai 3 ore la usa la coada si nu este corect.
Dar un dr bun este acela in care ai tu incredere, care iti da forta sa mergi mai departe, degeaba iti spun ca Tutunaru este bun daca tie nu iti place, trebuie sa simti ca dr ala este bun pt tine. Din cauza asta pt fiecare dr exista pareri pro si contra
Dar tu ai probleme?
Fetele sa-mi spuneti daca va supar cu atatea mesaje
Ma opresc
Brigit spune:
ia ca merge sa trimit, sa nu-i fie de deochi!
Ponei, pai la mine faza nasoala a fost ca abia dupa ce am pierdut sarcina am inceput sa ma simt rau; am cazut psihic si fizic dupa aia- ca era prima sarcina si nici n-aveam semne ca ar fi ceva in neregula- au bagat in mine vitamine si tot felul de intaritoare la greu, m-am ales cu niste kile in plus si cu niste stari naspa care revin si trec, si tot asa. Astfel incat ii cam dau dreptate lu barbate-miu care imi tot zice ca "de la cap " se trage toul, incerc sa fiu mai putin fatalista, sper data viitoare sa ne "iasa" . Asa ca accept provocarea cu odiseea, sa vedem care pe care trage dupa ea!
Anuska, pai nici mie nu-mi vine sa cred ca am trecut de 30 de ani, mi se pare ca e varsta altcuiva . E, io ma gandeam la faptul ca de exemplu mi-ar fi placut sa fiu mai aproape de varsta cu copilul meu, ma gandeam ca l-as fi inteles mai usor la adolescenta. E, da mai e pana atunci, sper sa nu pierd legatura cu realitatea in timpul ala
Acum sunt in pauza de masa, mi-o petrec cu voi; dupa aia sar "pe cai" ca maine stau acasaaaaaaaa
APRIL
Brigit spune:
Ponei, cum sa ne superi cu mesajele? Plus ca la noi se vorbeste despre orice, nimic nu e off-topic daca ne ia gandul de la mancare
Stiu de Tutu, ca am cateva prietene care s-au dus la el, eu ma duceam la Municipal la Badiu, asta pentru ca cea mai buna prietena a mea i-a fost rezident, apoi ea a plecat la Pitesti si acum e in Franta, are contract pe 2 ani, doar ca ii place acolo si vrea sa ramana. Cat era ea in tara m-am analizat si paraanalizat- am profitat si io, de! Acuma m-a lasat singurica si cu o grama de intrebari existentiale, ca tot de la ea stiu si bune si mai putin bune despre medicii cu renume.
Insa caut si gasesc io, as vrea pe cineva de la Giulesti , nu de alta de la Municipal nu ma mai duc, era altceva cand era prietena mea acolo, nu asteptam , stiam ca totul e safe ca se ocupa mai mult ea de mine... ; si despre medicii de acolo stiu chiar prea multe, uneori e bine sa nu stii atat de multe
APRIL
Brigit spune:
Pauza s-a terminat... urmarea cred ca o stiti
ma apuc serios de treaba, va las pe voi sa continuati sa am si eu ce citi diseara, doar ati vazat ce ditai lectura v-am lasat eu si Bretonica az'noapte
va pup pe toate!
APRIL
ponei spune:
April sa stii ca si eu am bagat in mine acum la a doua sarcina o gramada de pastile care la fel m-au ingrasat rau 12 kg in cateva luni. Legat de starea ta sa stii ca eu am avut 2 saptamani de cosmar in care sotul nu stia ce sa mai faca, ajunsese sa spuna ca ma interneaza la spitalul 9. A zis ca ii este frica sa mai facem un bebelus ca daca se mai intampla iar o sa ma ingroape. Plangeam continuu si faza cea mai rea a fost ca in momentul in care am ramas insarcinata a doua oara am o prietena care era inebunita sa ramana si ea si cand ma vedea statea numai cu mana pe burta mea, manca dupa mine ca poate poate se ia si la 1 luna a ramas si ea , acum este insarcinata in 4 luni este foarte bine, dar ma gandesc de cate ori o vad ca eu aveam burta putin mai mare decat ea........... si cu toate astea vreau sa-ti spun ca sunt in stare sa raman iar insarcinata si chiar daca se intampla a treia oara ....... asta e merg mai departe o sa sufar intradevar mult mai mult, dar VREAU BEBEL si asta imi da mare putere. Mai mare este dorinta de a avea bebel decat sa ma gadesc ce o sa fac daca, poate , cine stie , asta e asa a fost sa fie si trebuie sa incercam , daca ne este frica nu facem nimic decat rau noua si daca ramanem insarcinate bebelusului. Asa ca April fruntea sus, curaj si mergi mai departe, gandestete ca o sa fie bine , crezi mai mult in dorinta de a avea bebelus decat sa te gandesti ca ce o sa faci daca ......... dar ce te feci daca este si este bine pana la capat?
Scuze cred ca am facut mari greseli, dar nu m-am oprit din scris sa nu pierd ideile
Legat de dr, daca vrei de la Giulesti am un prieten care este neantolog la Giulesti si ma pot interesa de un dr bun daca vrei