SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gata -gata sa dea gol Roma iar ; dupa cum tipa al meu as putea sa cred ca stam si noi in Roma

Io intai fac ture la buda, si apoi ma bag la somn

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

aprilus,un medic foarte bun este in hunedoara(a facut multa pregatire afara,este tare baiatu)ai de asteptat cu programarea dar merita..daca te va interesa sa-mi spui si iti v-oi da nr de telefon si pot sa te pun in contact si cu nepoata mea,ea este in HD..doar ca dupa cite imi aduc eu aminte este cam scump..dar are numai reusite..asa ca va trebui doar sa te gindesti si sa-mi spui..mi-as dori tare mult sa ti se implineasca visul

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

PLEC SI EU...NOAPTE BUNA APRILUS si pe maine...PUPICEEEEEEEEEE LA FETIZEEEEEEEE

Mergi la inceput

Gata, au transat meciul romanii

Bretonico, pai vobim, deocamdata o luam metodic, local - ca al meu husband cica problema vine de la cap acuma - deci fac mai intai o cura de optimism cu fetele mele dragi si daca nu iese nimik mergem sa vedem Castelul Huniazilor!

Te pup si te las sa te bagi la somn, ca s-a terminat meciul si maine dormim amandoua pe tastatura!

Noapte linistita !

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Helou, helou trezirea!!
Pentru fiecare o cafeluta, un ceai verde cu lamaie
Azi am fost purcica am venit cu fiu-miu de la scoala si ne-am intins amandoi si bineinteles ca am adormit si visez ... slanina, branza, ceapa verde, cartofi copti, ma scol si pe pilot automat ma duc la frigider si infulec ca sparta cu pita 2 felii ... mama ce porceala si drept pedeapsa trebe sa slabesc pana pe 15 martie 2 kg sa ajung la 69 kg. Cam asta am facut eu.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Buna cafeaua Silvana, am luat portie dubla si am mai pus la facut sa ramana pentru toate fetele . Vezi ce patesti daca dormi la amiaza? Visezi mancare si te trezesti cu foame. Daca n-ai venit repede la noi cat aveam teava de conferinta deschisa pe ruta Bucuresti - Roma, faceam legatura in direct si la Chicago.

Da-te aproape sa te biciuim!

Fetelor, hai ca azi e joi , maine e vineri si incheiem glorios saptamana de lucru. Io-s bucuroasa ca maine mi-am luat liber ca sa.... ati ghicit? sa stau acasa si sa bucataresc pentru lasatu ' secului

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

quote:
Originally posted by april16

Numai io si Ponei n-avem kupii p-aicea; si din pacate avem povesti asemanatoare

Uneori stau si ma gandesc si imi dau seama ca am ratat sansa sa fiu si io mamika tanara, ca am 31 de ani oooooofffff-offff mai-mai (si minte de 14 )

APRIL

April si tu ai trecut prin ce am trecut si eu?
La cat timp ai pierdut?
Din ce cauza?
Eu am pierdut 2 pana acum din cauze necunoscute, fara explicatii. Se intampla mi-a spus dotorul. Acum vreau repede altul si nu stiu ce sa zic mai astept putin si imi fac un test de sarcina....

April sa stii ca eu in februarie am facut 32 de ani si chiar nu ma intereseaza ca nu sunt tinerica, ma simt eu fizic ca la 20 de ani si asta e cel mai important. Nu te mai gandi ca ai 31 pt ca este foarte bine important este sa fi mamica si sa simti tu ca la 20 de ani, impuneti acest lucru

Mergi la inceput

quote:

Ai dreptate cu copilu, o vreme noi nu ne-am pus problema sa avem copii, ne protejam de mama-mama, ca de cica ne trebuia casa si toate cele, apoi a venit da n-a fost sa fie - ce e mai nasol e ca s-a terminat in sapt 16- deci a fost nasol de tot, ca acuma daca ma crezi vreau un copil da mi-e frica

APRIL

Am raspunsul in ce saptamana s-a intamplat. Scuze dar am citit, si cum am citit am si scris

Eu in saptamana 9 prima oara si a doua oara in saptamana 12

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

SA DEA DUMNEZEU SA NE ADUCA VESTI FOARTE BUNE...EBINE SA FII SI REALISTA,CA ASA NU PREA AI SURPRIZE,DAR CIND ESTI OPTIMISTA,CHIAR DACA NU IASA ASA CUM AI VRUT TU,ORICUM NU RAMIN PREA TRISTA,CA ZIC LASA DATA VIITOARE VA FI MAI BINE,SAU ZIC SIGUR ASA A VRUT DUMNEZEU..DECI INCERCA SI OPTIMISMUL CA AJUTA MULT,SI ITI DA MULTA PUTERE...doamne ce filozoafa sunt in seara asta...am auzit un zbierat prin casa,au dat GOOOOOOOOOOOOL

Bretonica mare dreptate ai asa am gandit si eu ca sa pot trece peste ambele sarcini la distante de 1 jumatate intre ele, ramasa insrcinata dupa monitorizari (pt ca nu ramaneam), dupa tratamente si tot nu a fost sa fie.
April sa-ti spun ceva: de fiecare data cand s-a intamplat am zis ca DD stie ce face si ca o sa am raspunsul putin mai tarziu si de fiecare data am avut raspunsul. Daca de exemplu acum (in ianuarie am pierdut sarcina), eram insarcinata nu cred ca as fi dus -o pana la capat pt ca trecem printr-o perioada foarte grea, cu foarte mult de lucru, bani putini, stam cu chirie, vrem si noi casa, etc o gramada de probleme. Asa ca vezi ca o sa-ti dai singura raspunsul de ce nu a fost sa fie atunci cand? Nu dispera, fi optimista numai asa reusim. Uite facem ceva daca raman eu insarcinata prima te trag dupa mine si tinem amandoua sarcina pana la capat, daca ramai tu prima ma tragi tu dupa tine si la fel tinem sarcina pana la capat si o sa avem bebelusi sanatosi si frumosi, e bine?

Mergi la inceput

quote:

Bretonico,imi plec capu in fata ta

io am fost singura la parinti si ei m-au cam rasfatat, am dat si de greu si m-am dat si cu capul de toti peretii, da acasa tot rasfatata am fost , si de ai mei si de barbat acuma (bine, cand nu e meci ). si mai nasol e ca mi-e greatza de tot sistemu medical romanesc pe care l-am cunoscut in cele mai mici detalii. Dar de, oi gasi si eu un doctor bun care sa ma faca sa gandesc mai optimist. Viata-i numai una si noi tre s-o facem frumoasa

Si eu singura la parinti si eu rasfatata de barbat cand nu este meci
In schimb eu am gasit un doctor bun care imi da sperante, dar este foarte ocupat si nu mai vreau sa ma duc la el.

APRIL

Mergi la inceput