Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mary-Lou felicitari mamico pt nasterea usoara pe care ai avut-o!

Gecko -ma bucur ca ai scapat de moderare, hai la ciripit!

Mihutza ici. Nu am scapat inca de santier, dar eu sper ca in max 10 zile sa fie totul gata-gata. Am dat deja comanda de mobila,abia astept sa o vad,cred ca o sa iasa super(o sa va arat poze) ; asteptam sa vina acasa cuptorul si plita ce le-am comandat pe net,iar hota mergem sa o cumparam noi ca nu am gasit ce voiam pe net; au pus deja baietii marmura pe peretele pe care o sa vina mobila,ca cea de pe jos o pun mai la urma,au dat amorsa pe pereti;mai sunt cateva migalosenii care mai dureaza cateva zile. Si mai avem de cumparat un coltar de bucatarie,dar nu prea stim de unde,si cateva nimicuri dar pt ele o sa dam maine o tura la capitala sa vedem ce si cum.Na,ti-am raspuns, daca tot m-ai intrebat.

Luny,Lyvy, Ioana, Simonette,VioletaH, Adriuta, Ali, Ariel, Naty, RalucaS, Clabuc, Bubu, Sovi, Stela, Mami_P, Ramo, Ccris, Kitzy, Kya, Elara, PiDana multi pupici la toate randunicile inclusiv si cele nenominalizate

Editez special sa-i dau un ic lui Cory3maz

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Aaaaa....
Am uitat sa ma laud ca duminica am fost la Baneasa, am vizitat Zoo, si am mancat mititei cu cartofiori prajiti si era soare si cald si fruuumooooos. Am fost foarte fericita ca am mai iesit oarecum din Bucuresti...
Am pus si o poza la "vine bebe".

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, te rog, cand poti, sa-mi trimiti pe PM nr tau, ca am cercetat prin mail si nu am reusit sa-l gasesc. Pupici!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mneata.Eu am fost la dr,a ascultat bebita cu stetoscopul si e foarte bine,sunt doar ingrijorata ca dr pleaca azi in Brazilia pentru 2 saptamani,dar ma rog la Doamne Doamne sa nu se intample nimic pana vine..De data asta mi-a spus sa nu ma ridic din pat,in caz de contractii maresc doza de gynipral si daca Doamne fere persista contractiile,internare pentru injectii.De stat in dureri nu merge.Asa ca,Doamne ajuta.
HAI DELPHIN!!!
HIHI,UITE CA A NIMERIT BARZA BRASOVUL!!HAI SIMO!!!
Mamaa,Mary Lou,ce nastere!Usor dar greu..Bine ca ai scapat si esti o mamica fericita!
Ioano,tine-te bine ca mai tarziu pleaca barza de la Brasov si pana la Campina nu face mult si nici nu se mai rataceste,ca si-a luat GPS!!!
Ioana!!Si de-o ajunge maine,ce mai conteaza?...Numa sa ajunga!!Iese"'Fat Frumos"!
pentru bb Tudor!
Ce mamicule,ti-a facut cineva vreo farsa si a trecut pe GPS-ul berzei si adresa ta??Ia fa ordine un pic,ca barza nu stie multe!!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Elara, offf, ce stresata esti si tu, scumpa de tine...hai, capul susu, ca o sa fie totul bine cu fetita ta si cu tine, ai sa vezi...si eu am cosmaruri de toate felurile, numai tampenii, dar nu ma cramponez de ele, trebuie sa trec peste...si noi trebuia ieri sa mergem la ZOO, dar a fost accidentul ala de rahat cu masina...poate zilele astea daca ramane vremea frumoasa! merita, e de vazut?..Felicitari pt noile achizitii! socrii mei nu au zis nimic de niciun cadou pt bebe, in schimb ai mei nu mai termina cu cadourile...sunt cam amarata din cauza asta...poate or astepta sa nasc intai..
Nicol, hai ca mai ai putin si termini si tu cu santierul, bafta maine la shopping in Buc!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

bravo, Stela, felicitari pt control!..normal ca nu se intampla nimic in astea 2 saptamani, stai fff linistita!!!

Edit: da' eu daca nasc, pe cine anunt, nu are nimeni nr meu...

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny la mine e invers...soacra-mea a umplut sifonierul si maica-mea nimic, da' mi-a zis ca ea cumpara dupa...

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, imi pare rau ca nu te poti odihni si ca visezi urat... Eu am visat azi-noapte numai ecografii si controale... si m-a durut burta rau de tot...

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Elara,ai incredere in DD.si nu mai baga in seama visele.
luny

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

daca vrea cineva, sa-mi trimita nr de tel pe PM, in caz de ceva...sa am si eu pe cine anunta...

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput