Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
elara spune:
Inca ceva:
Am uitat sa ma laud: AM SCAPAT DE STREPTOCOC!
Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Ioana,Luny, aveti PM.
Ioana, mi-e greu sa vorbesc de starea de dupa nastere si nu sunt deloc cea mai potrivita, situatia mea e total atipica...Maxinne zicea ca felul in care am povestit eu lucrurile la "Nasterea Iuliei" e mult prea "bland" fata de cum am fost de fapt, ce zbucium am avut. Un lucru il pot spune cu certitudine: devii ALTA. Nimic nu mai gandesti cu aceeasi masura a prioritatii ca inainte. Poate si de aici spaimele, angoasele, disperarile. Te adaptezi cu mintea si trupul unui suflet nou; care nu mai e al tau decat, poate, pe jumatate, in rest apartine puiului. Asta e tot ce pot spune eu acum. Cand voi sti mai multe voi mai zice. Dar cred-ma, MERITA!!! Al naibii merita.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
luny spune:
naty
Elara, ptiu, sa nu te deochi, bravooo, felicitari!!!!!!! eu nu am scapat dupa primul tratament, l-am facut si pe al doilea si nu mai am timp sa aflu...asta e...
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
neata fetelor! m-am trezit si eu de vreo ora, ma tot invart prin casa si nu stiu ce vreau...ma uit in frigier si...surpriza!!! peisaj de iarna!!! nimic frate!! eu zic sa-l scoatem din priza sa nu mai consume....azi il iau pe al meu de guler si la cumparaturi frate ca nu se mai poate!!! destul a huzurit!!! auzi si tu: sa zugraveasca si sa puna faiantza toata seara, dupa ce vine de la munca!!!! tztzttzztz! la munca cu el:)))
am avut o noapte relativ buna....nu am avut arsuri, merci adriutza de raspuns, stiu ac nu trec cu nimic, iar eu de mancat seara, nu o mai fac de mult...acum m-aminvatat sa bag un maalox chiar inainte de culcare si vad ca ajuta...
in schimb m-am trezit de vreo 2-3 ori cu niste carcei!!!! cumplitzi, iar ma dor muschii dupa "balul" de azi noapte, asa ca acum vrand nevrand, am dat-o iar cu calciu...si cu no spa pe langa, preventiv.
mami, eu am avut intepaturi si senzatie de taiere cu fierastraul la burtica cand s-a intors teutzul...acum vreo sapt. am zis ca mor in noaptea aia....dar acum nu ma mai doare.
vad ca mai avem o ciripitoare printre noi, care stie bine meserie:))) se pricepe bine de tot la ciripit!!! bine ai venit gecko!
ioana!!! ce cautzi pe crengutza!!! treci la nashtere!! iote, ei ii arde de distractzii!
mary lou - m-ai dat gata! acum ai plecat, acum ai nascut, acum ai intrat pe crengutza la raport. esti tare mamico!!! hai, felicitari pt nasterea usoara! zici ca nu doare epidurala???
hai clau si olgutza acasica cu puitzii!!!
maria, Doamne ajuta!!! Tudor fii barbat!!!
elara, m-ai ucis cu mititeii, miam miam!!!
naty, tu m-ai pus sa ma culc si ai vazut ca am ascultat!! dar ai vazut ce au facut fetele? ele nu au ascultat!!! eu sunt cuminte, eu primesc ciocolata!
hmmmm, mie tot nu mi-e clar cu dopul ala, meduzica, banutz sau cum s-o numi...las' ca vad eu, ca de data asta am de gand sa tin cozonacul in cuptor cat trebuie, nu mai mult, nu mai putin:))
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
elara spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Am si eu o intrebare, poate stie cineva ceva despre asta.
Daca mama si tata au domicilii diferite unde se depun actele pentru alocatia copilului, trusou, ajutor de nastere si Cic...sau ce mai e?! La primaria de care tine mama sau tatal? Sau la oricare??
Parca imi amintesc de la cursurile FB ca se pot depune ori la primaria de domiciliu, ori la primaria sectorului in care e spitalul la care s-a nascut copilul. Nu stiu sigur insa daca e vorba de toate beneficiile sau doar de unul. Si noi suntem in aceeasis ituatie ca sotul meu nu si-a schimbat buletinul dupa casatorie si doar eu am adresa din buletin trecuta corect. Sotul inca "locuieste cu parintzii".
Cred ca am sa incerc sa il contactez pe cel ce ne-a tinut cursul ca sa ii cer cateva lamuriri, ca am luat acum dosarul cu ce copii si tipizate ce ni l-a dat el si tot nu-s lamurita.
Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
BRAVO ELARA!!!! Ce streptococ cuminte, sa moara el asa prompt! Super!
Stela, mama, cine vinde GPS berzei?! Nu e bine...vede prea multe adrese. Pai, fetelor, oricum in ritmul asta eu cred ca pana pe la mijlocul lui aprilie suntem nascute toate...mai asteptam apoi putin pe Deea, ca ea mai are totusi de stat si gata, predam stafeta ca niste randunici vrednicute! Ca la cate ne-am bagat deja peste zuze...
Inca ceva (pai daca-s sefa adjuncta, profit si dau comenzi, nu? ): azi ne trebe musai 2 nasteri, daca nu 3, ca maine 29 declar zi fara nasteri, clarrr?
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
nicol_conte spune:
Elara incearca sa nu mai fi stresata si sa nu te panichezi ca nu e bine... eu una,cateodata am impresia ca sunt ciudat de "nepasatoare",ca sa spun asa, nu ma panichez, nu ma agit si nu fac o tragedie din nimic, spre deosebire de randunoi pe care il apuca tremuratul si fibrilatiile chiar si cand o aude tusind un pic pe Alexia...ma face sa ma intreb daca sunt cumva o mama denaturata si insensibila; desi nu cred, pt ca in momentele cand Alexia sufera cu adevarat , ma apuca plansul si atunci sufar enorm...
Ursuletule -imi pare rau de problema ta-discuta cu Mendez si vezi ce zice, dar eu iti doresc din suflet sa nu fie nici o problema.
Eu plec s-o mi-o scot pe Alexuta afara si vin dupa ora 14.La cata ciripeala aveti in voi,sper sa nu va gasesc totusi la capitol nou...mai lin asa, sa nu obositi..
Edit:Felicitari ca ai scapat de streptococ Elara!
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Pt cine n-a vazut cand am mai scris si e interesata, iata actele care trebuie pt indemnizatie si diversele alocatii, asa cum apar pe site-ul sectorului 6, dar e valabil peste tot pt ca decurg din lege: http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#actenecesare
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
Nicoleta spune:
Salut.
Eu stau si pazesc telefonul :). Ca vorbii pe mess cu Simo27 si imi comunica noutatile :). Am emotii pentru ea, dar stiu ca va fi bine.
Noi suntem ok, inca la seviciu (maine insa am concediu). Maine voi sta acasica si voi distra cu Stefan, care de ieri nu a mai mers la gradi din cauza de muci :(. Trec insa, pana luni va fi ca nou!
Astazi e iar zi agitata, cu multi pui de randunica dornici sa-si vada mamicile... Ce frumos!!!
Si de ce nu va place ziua de 29? E o zi speciala. Noi ne-am casatorit civil acum 8 ani pe ... 1 Aprilie, si serios, nu e nicio pacaleala .
O zi superba sa aveti.
Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
ursuleata spune:
LUNY
NICOL
Alina 31+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 9 SAPTAMANI!!!