Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa, radeti si voi de mine, cum fac toti cunoscutii, ca din cauza lor as putea sa nasc pe 29, ca au cobit cu totii!! Daaaa, radeti voi radeti...dar eu o sa am un copil de 1 an superdotat, care o sa mearga, vorbeasca ca unul de 4 ani.

Nicol, ursuleato, mersi mult!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Elara ce muzica ai avut la POP??? Pasarele sau jungla ???

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bravo Ioana na' ca ne-ai zis si tu . Esti super haioasa...

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu am hepatita b...si la nastere trebuie sa i se administreze bebelusului imunoglobuline. Doar ca eu am hepatita care are gradul de infectiozitate mic....adica nu am un antigen si am niste anticorpi (HBE)..asta insemnand ca nu trebuie sa ii dam imunoglobuline....e mai complicat, si multi ginecologi nu cunosc chestia asta. In momentul de fata sunt purator sanatos...si la 36 de saptamani trebuie sa vad daca am ramas asa si atunci nu este nicio problema pt bebe.
Daca nu...si se declanseaza si antigenul HBE...(eu am antigenul HBS)..trebuie sa iau imunoglobuline.
Problema este ca nu se gasesc in tara. Trebuie sa fac comanda.
Si mai este o problema care ma enerveaza....sa stau sa explic eu ginecologilor care sunt riscurile si care nu. Si vreau sa vad ce stie si mendez despre asta.

Alina 31+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana-na, ca ai dat un super-raspuns. Asa, deci: 1)tu aveai nr meu de telefon la care ma suna mai ales pacientii, ala acu iti inchipui ca e cam abandonat, am vazut msj tau ieri tarziu. Nr tel de care nu ma despart il gasesti pe mailul comun si MUSAI ma anunti cand nasti, ca altfel te dezmostenesc!. 2) Atat pt alocatii cat si pt indemnizatie ti se cere actul de identitate al mamei (deci implicit si domiciliul)

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata !!!

multumesc fetelor pentru raspunsuri. Iau utrogestan 2/zi si no-spa din cand in cand. Intepaturile din vagin au fost pentru o scurta perioada aseara, deci m-am linistit.

simo27, iti doresc o nastere usoara, un bebe sanatos si refacere rapida....aaaa....si mult laptic pentru puiul tau de randunica.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Zoze la mesaj...

Eu am deschis acum cateva saptamani discutia despre starea emotionala de imediat dupa nastere... si atunci nimeni nu m-a bagat in seama... Eu una, fiind foarte sensibila si usor de impresionat, sunt sigura ca o sa trec prin momente dificile dupa ce o sa nasc... si o sa am nevoie de ajutorul tuturor ca sa imi revin. Cred ca nu exista mamica care sa nu imi fi atras atentia asupra acestui aspect: cat de labila esti dupa ce nasti!
As ruga fetele care au trecut prin asta sa spuna ceva, sa ne incurajeze, sa ne invete cum sa trecem peste... Avem nevoie, sunt sigura.

Si am spus asta mai intai pentru ca am citit in mesajul Zozelei ca este speriata, ca nu stie ce i se intampla...ca are nevoie de noi. Ia uitati ce scrie:

"Of, te incearca tot felul de sentimente! Sunt fericita, obosita, disperata... fericita...speriata...fericita!"

Ma sfatuieste Zoze sa vorbesc cu doctorul meu de la inceput despre limitele mele... Cred eu ca ea n-a fost pregatita pentru nastere...Dar cine e??!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am inteles Ursulica, asa e, trebuie vorbit serios cu Mendez...si te cred cu j-de-miile de explicatii date dr-lor, care ar trebui ei sa stie, nu sa le spui tu...asa am patit si eu la mine in policlinica de care apartin, cu streptococul si incompatibilitatea de grupe sanguine...ce sa mai zic..

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty, multumesc de raspuns. Mititelul Tudor....
Doamne Ajuta sa se faca repede bine, ca sigur va fi. Trebuie sa fie bine!

Cum, Mamip, nu vii la curs?
Si cine nu mai vine la curs? Eu intrebam cine mai vine si acum aflu ca nici nu mai veniti toate?
Bine...va iert...Sigur aveti treburi importante.
Oricum, pentru cine se hotaraste sa vina, va anunt ca suntem invitate ceva mai devreme de ora 17.00 ca sa ni se arate salile de nastere parca...sau saloanele...Asta pentru cele ce vor naste la Municipal.

Si acum sa raportez si eu ce am mai facut cat am lipsit:

Vineri, pe 22, am fost la eco la dr. Pop Adrian, care ne-a spus ca nimeni nu ne va putea spune exact CE sunt aceste pete, DE CE apar sau DE CE dispar (sau DE CE la mine nu au disparut...incasper eu ), ca nu scrie nicaieri si nu s-au facut studii (cica ar trebui monitorizati cateva sute ed copii timp de 7 ani si nu s-a facut), insa ne-a asigurat ca va fi bine si bebelina va avea o viata normala si frumoasa. Nu am indraznit sa-l intreb de unde aceasta certitudine dupa ce ne-a spus inainte. Acum imi doresc sa fi facut-o... (chiar cu riscul sa fi fost impertinenta) insa atunci cred ca eram ca o drogata care "primeam" ( a se citi auzeam) ceea ce doream...ceea ce tanjeam sa aud! Ufff..Doamne Ajuta!!!
Mai nou..de vreo 3 nopti visez urat...In prima noapte am visat ca fetita mea era langa mine in pat si era maricica..la vreo 6-7 ani..si ma temeam sa o privesc si cand m-am uitat la ea avea chpul acela de SD Ce m-am speriat!
A doua seara am visat ca nascusem si imi dadusera un baietzel iar eu ma minunam ca in noua luni mi s-a zis la toate eco ca e fata. Si acasa am descoperit la gatul lui niste cicatrici urate si m-am speriat si am plans ca nu e copilul meu, ca daca era nou-nacut cand se cicatrizau acele rani?
Apoi ieri visam ca m-au atacat niste tantzari uriasi si rosii care imi intrau in par si ma intzepau... De fiecare data m-a trezit sotul ca ma apuca plansul in somn...
Abia astept sa treaca timpul mai repede sa ma linistesc...
Acum ma streseaza gandul ca astfel de pete pe organe se asociaza cu SD si ca asta doar la nastere as putea afla... Din fericire insa in restul zilei ma simt bine, alung orice gand rau (chiar daca ele nenorocitele ma bazaie).....sunt curajoasa, sau incerc sa fiu...si sunt f mandra de mine ca nu am mai plans deloc...

Stau si ma gandesc daca noi chiar ne vom gasi mult cautata liniste dupa ce nastem sau abia atunci incep grijile serioase? de genul: a mancat destul? Are febra? Oare respira?
Ca am auzit ca multe mame au astfel de angoase. Eu una as vrea sa cred ca voi fi echilibrata si nu voi cadea prada lor...Eu vreau doar sa nasc si sa o vad ca e sanatoasa ca apoi trebuie sa fie bine...

Dar destul cu temerile, fobiile si angoasele!!! Da?

Hai sa va zic ce am mai cumparat:

Am montat aer conditionat in sufragerie ca sa nu se deshitrateze bebelina la vara. E un LG, clasa A de consum cu nush cate feluri de filtre, cu neoplasma (nu am habar ce e dar asa mi-a zis sotul), am dat 18 mil cu montaj inclus si sunt f multumita ca am rezolvat si asta ca tare mi-era teama ca vom suferi de canicula si eu si bebelina.

Am luat patut de la Ikea (de fapt ni l-au luat socrii cadou, dragii de ei ). Pe langa patut ne-au mai luat: saltelutza, 2 lenjerii, pilota, pernuta (desi le-am zis ca deocamdata nu e necesara, au zis ca sa fie... pt mai tarziu), cearceaf pentru saltelutza, si aparatoarea aceea pentru patut. Am pus poze in album.

Eu mi-am luat geanta pentru facut bagajelul de spital, am gasit si garmastan la farmacia Dona din Militari (Veteranilor) si aspirator nazal de la Chicco.

Am taiat toate etichetele la hainutze si le-am si spalat cu detergent special, la masina, cu programul acela redus ca sa nu le uzez rau, le-am intis la uscat dupa ce am sters bine toate sarmele si geamurile in balcon si azi urmeaza sa le calc.

Cam atat imi amintesc acum...

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Naty, acum am inteles... Chiar imi faceam griji, ca am un telefon nou si credeam ca nu s-a transmis mesajul.
Mersi pt raspunsuri!!

Varuna

Ioana 40+ si David

poze

Mergi la inceput