Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 18
cory3maz spune:
Radu,
multzumim pentru HOT NEWS si photo...ma bucur ca externarea a fost "ceas" si ca FETELE DRAGI sunt acum acasa.
Intr-una din poze Olga doarme adanc...a acumulat ceva oboseala in spital. Iar Ioana-Bomboana e delicioasa si in formula "pachetel" si relaxata...si seamana cu taica-su' LEIT!
O seara si o noapte linistita!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Ce faza cu gecko!! Hai ca esti culmea!!
Eu stau aici si fierb ca am depasit termenul si tu vrei sa scoti bebele la 37 de saptamani ca nu iti place postura de gravi?!
Hi hi hi! hai ca esti tare!!! Vad ca ne tii pe jar cu numele...ne-ai trimis sa ne mai uitam prin calendare...![]()
Olgutza, ai ajuns acasica, nu te-a mai prins Elara la spital sa te viziteze
. Ti-am vazut papusica umflatica!!
Adriuta, ce simpatica esti!! Imi place cum scrii!
Clabuc, m-au topit pantofiorii!!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
Ioana,
tu n-ai vazut ce batalion disciplinat de majorete am mobilizat eu azi pen'tine? Crezi ca degeaba? Nu...fetele si-au facut datoria...de-aia ai tu acuma niste contractii fioroase ca la carte si degraba nascatoare!!!
Ar trebui sa faci o baie calda...ca daca sunt false dispar...daca nu dispar inseamna ca David s-a angajat la START.
Iti tin pumnii si te pup suroreste
...

pentru sotul tau care le stie pe toate

pentru doctoressa ta (alta desteapta)!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
numeioana spune:
Cory, las-o mai usor cu majoretele, sau vrei sa ma auzi de la iasi cum urlu!!
Mi-a placut asta
!!
quote:
Originally posted by cory3maz
Ioana,
tu n-ai vazut ce batalion disciplinat de majorete am mobilizat eu azi pen'tine? Crezi ca degeaba? Nu...fetele si-au facut datoria...de-aia ai tu acuma niste contractii fioroase ca la carte si degraba nascatoare!!!
Ar trebui sa faci o baie calda...ca daca sunt false dispar...daca nu dispar inseamna ca David s-a angajat la START.
Iti tin pumnii si te pup suroreste...
pentru sotul tau care le stie pe toate
pentru doctoressa ta (alta desteapta)!
Cory, mamik deLarisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
Ioana 40+ si
Davidpoze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, tu iar incepi cu sotzul??? eu incep sa cred in reincarnare:))) cred ca sotzul tau a o fost femeie in vreo 20 de vietzi anterioare, ca tare mai e expert in cele ia o pauzaresti:))) pai, contractiile mele, de dupa declansarea nasterii, eu nu prea le-am simtit....v-am mai zis eu ca imi placea sa nasc:))) se minuna rezidenta ca nu-mi dadeam seama de contractie...simteam ca ma doar spatele, in zona rinichilor si mai simteam o presiune puternica si ca-mi venea sa fac pishu...dar pe la dilatatie 4-5, hmmmm se cam nasolise treaba, incepusera sa doara si erau dese,cam la 5 min., tineau cam 30 de secunde (asa zicea rezidenta, mie mi se parea mult mai muuuuult), apoi nu mai stiu....se nasolise rau de tot, v-am zis ca le-am scos ala o placa de faiantza din perete....acum imi pare rau ca nu le-am facut praf peretele, ca poate renovau si ei, mama lor cu spitalul lor imputzit!!! brrrr, ma trec fiori cand imi aduc aminte jegul ala!
mai ioana, devenisera criminale, ma durea de nu mai stiam de mine,iar cand ziceam gata a trecut, venea alta si alta, samd....si atunci mi-au dat mialginul si m-am blocat....vreo 4 ore in stadiul ala...dilatatie 6-7....
stiu din auzite, ca daca e travaliu fals, contractiile sunt neregulate (incearca sa monitorizezi, cica ar trebui sa fie peste 6/ora, la travaliu adevarat, la intervale regulate) si cedeaza la schimbarea pozitiei, activitatii si mai ales la NO SPA si SCOBUTIL. travaliul adevarat NU este influentat de medicamentele astea....
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
numeioana spune:
Sotul meu cica nu vrea sa fac cezariana pt ca e "impotriva naturii"
si cica nu vrea sa sufar, ca va insemna sa-mi revin mai greu dupa operatie... Dar parca vad ca o sa sufar dupa epiziotomie mult mai mult... si o sa sufere si el ca nu stiu daca o sa am curaj sa reiau
. Maine aflu cum facem...
Ioana 40+ si
David
poze
cory3maz spune:
Randunici-Gagici si cu "marsupiu" si "fara de"...
ne citim si ne conversam mai pe la noapte...acu' tre' sa acord prioritate Larisei.
Va tin pumnii si sa auzim de bine!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
ariel_7000 spune:
adriuta, eu si pe patul mortzii o sa rad si o sa fac mishto de ea!!! facem si noi haz, ca pana ne vine randul, voi o sa avetzi cu toate bebeiin bratze:))) noroc ca nu sunt eu ultima pe lista, altfel faceam 13-14 p-aci...
cat despre povestea nasterii si lauziei (urasc cuvantul asta!!!), cum naiba as putea s-o uit???? NEVER!!! mi s-au sters mie niste episoade....sau poate minute publicitare, cred ca le-am uitat ca nu erau importante...
aaa si mai e ceva....eu cred ca am fost elefant in viatza aia anterioara, in care sotzul ioanei a fost femeie:)))
(sper sa nu citeasca vreodata postarile astea, ca n-o sa ne sufere, carcotashe ce suntem)..., ca tzin minte TOT!!! chiar si cele mai stupide amanunte, care nu folosesc nimanui....va datzi seama ce incantat e al meu, cand ii reproduc, aproape textual, discutzii avute in urma cu tz luni sau ani:))) dar acum, de cand cu sarcina am inceput sa mai dau rateuri...si cred ca voi mai da o perioada pe urma, ca-mi va fi somn:)))
olgutza, bine ai venit acasa!!!
offfff, butucel!! Doamne ajuta-l pe Andrei!! dar ce a patzit bietul pui mic? sper ca nu e grav....
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Ali_bia spune:
Hai ca-i tare faza cu Gecko 

Cred ca e cineva care a mai fost dar .....nu stiu la ce sa ma mai gandesc

mai oare zoze a venit acasa? sau nu?
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
ariel_7000 spune:
ioana, hai ca devin tareeeee rea, dar epiziotomia e data de natura??? vine mama natura cu bisturiul in mana si taie catzeaua sau pisica la fund???
adriutza, nu am poze cu cin cin-ul actual....am refuzat sa-i fac, din motivul stupid, ca celalalt a murit la putzin timp dupa ce i-am facut poze
...stiu ca nu are legatura, dar, ii voi face si astuia la un anumit moment, pana atunci le voi cauta pe ale ex cincin ului si strig cand le-am gasit...
mai, dar vreau si eu poze cu burtica mea!!!! am unele de cand burti era mica, mai am unele "indecente" si acum cand am cu ce, nu am unde, ca e dezastru in orice loc din casa....tre sa gasesc eu un locshor si sa-i iau sotzului meu mistria din mana, sa-i pun aparatul in loc:))
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE