Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
adriuta spune:
numeioana contractii...dop...baga si o baitza in cada ca SIGUR nasti. Ai vazut? Stie David cand sa vina.
Iti doresc nastere usoara si ma rog ca totul sa decurga bine pentru voi. Multam de compliment...ma mai apuca si pe mine inspiratia.
Te pup si iti tin pumnii...
. Nu uita ... baia in cada iti usureaza travaliul, si dusul de asemenea.
So...fetele...la trebaaaaaaaa...

HAIDE IOANAAAAAAA!!! 

GO MAMI...GOOOOOO

HAI DAVIDDDDDD

GO IOANA GO IOANA GO

Sa fie intr-un ceas bun si curat...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian
numeioana spune:
Am avut 3 contractii la 7 minute diferenta una de cealalta... dar de 30 de minute n-am mai avut deloc... Noroc cu siteul asta: http://www.contractionmaster.com/index.html
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Am revenit (si fac si capitol,imediat). Dar mai intai:
Ioana, vad ca sotul tau si-a pus randunimea in cap, sa aiba de grija! Sa dea Dumnezeu sa ai un travaliu si o nastere usoara, ca daca treaba se lungeste si dansul nu te lasa la ceza, merita sa faci ca la coreeni, sa-l strangi de...cand ai contractia
. Eu zic FOARTE SERIOS, sa pui mana pe bagajel, sa te sui frumos in masinutza, sa mergi la fratello in Drumul Taberei de unde maine pe la vreo 10 dimi (daca nu se precipita treaba pana atunci) NU E ASA de aglomerat sa ajungi la Elias, pe cuv meu! Deci nu mai sta, gluma gluma dar curand nasti, vrei sa stai la noapte pe DN1?! Sa nu zici ca nu ti-am spus...
Imediat il trec si pe Andrei pe prima pagina si sa ne rugam pt el, mititelul...
Fetelor, fata mea rade de mine! 
I-am zis ca am umblat 4 ore pt alocatia ei si (cum statea ea la mine in brate) a inceput sa rada...Ziceti si voi, e frumos?! Las ca o invat eu ce greu se castiga banu pe lumea asta...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
ariel_7000 spune:
adriuta si cine mai vrea sa vada cum arata o astfel de faptura dulce: intrati pe POZE ----------> CIN-CIN I. enjoy!!! deci, el este raposatu'! dar e identic cu junioru'! voi face poze si cu el, dar tare mi-a fost greu sa-l conving sa pozeze.....acum, ca are inceredere in noi si a inceput sa ne iubeasca, ii mai dau o cafelutza si o berica si l-am convins:)))
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
adriuta spune:
Tot yo ![]()
maryb intepaturi am avut si eu si urlam din toti rarunchii la sotz ca am sarcina extrauterina...hi hi hi
ca numa' atunci te doareeeeeeeee....ca stiu ioooooooo... ca e de la trompele care se umfla ...etc. A fost mare tam tam cu asta si cand l-am vazut pe bebe la eco m-am linistit. Acum cu riscul tau nu te sfatuiesc nimic. Eu ti-am spus ca si eu am trecut prin asta. Explicatia a fost ca uterul se pregateste de hranit bebe, vase... hormoni...etc. Si mai ceva... cica intr-adevar eco-ul i-ar cam speria pe bebei (este un zgomot destul de uratzel pe care ei il percep) si nu e recomandabil pana prin saptamana 8-a.
Simo27 mai ce se schimba toate, acum cateva saptamani stateai consemnata la pat si acum nu vrea bebe sa paraseasca garsoniera. Stie el ce stie... ca-n martie incepe PRIMAVARAAA!!. Martisoare...martusari...ghiocei si snurulete...
aici nu avem asa ceva.
Offf nuuu inca un pui... Giani mama iertare ca am fost toate asa de insistente cu tine sa pui poze dar de ce nu ne spui durerea ta... Doamne ai grija de Adreiutz si pazeste-l de rele. . Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav.![]()
Bravo Tudor mami...papa si fa-te voinicel...mama lui de virus nenorocit 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian
ariel_7000 spune:
naty, mare dreptate ai tu in ce-i spui ioanei acolo, dar e "incatzapata" (asha zicea alexutza la incapatzanata:))!!! si nu te asculta!!! zici ca o mananca fratele ei...
cat despre iulia, eu nu cred ca radea de tine, cred ca radea de ideea ca tre' sa te agitzi atat pentru asa zisa "alocatzie", pai chiar ca e de ras!!! eu tzi-am zis ca ashtia mici sunt mai istetzi ca noi!!
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mstela spune:
Off,adorm si fetele si voi o luati la trap si terminati capitolul!!![]()
elara
ariel,mama,chiar ca esti tare in povestit..Da,matalutza,in ce spital nasti,ca-i tare misterios:nu privat,dar super conditii
...?
Off.SIMONA,ce povestesti tu aici...M-a apucat frica,chiar daca probabil asa si decurg lucrurile
.M-a emotionat tare finalul:"o fericire mai mare nu exista, o stare de pace,de liniste, de bine.E ca o dragoste din aia mare, mare...si cine n-a fost macar o data indragostit?"

.....
Dar,la ce spital ai nascut tu?Ma mir ca ti-a bagat sonda inainte de anestezie.Parca nu se mai punea asa.
Tie,Naty,cand ti-au pus sonda????
cory,vrei niste
acum pe inserat??Pai cum sa ne pove aici de Cote d'or si trufe belgiene,cand stiu cat de bune sunt??
Da, iau o bucatik virtual,ca vad ca macar ai avut bun simtul de ne-ai invitat
...ma imbat si eu cu apa putin
..dar mi-a cam ramas in gat
..
Merci mult,Laly!Cercetez eu cum sta treaba si cu salteaua.Bine ca am scapat totusi de problema patutzului.
Of,mai simo,dar tare ironik viata asta
.
berzei, ca te-a pacalit!!!Ar trebui jumulita!A imbatat-o careva!
Mai,dar ce s-au mai smecherit puii baietoi![]()
..nu vor sa dea piept cu viata,stau sub fusta mamei
!!Rade Iulia lui Naty de ei!!!
........
Merci Marina pt informatii.Si traiasca Mihnea caruia ii place sa se balaceasca!!
Fug sa mai recuperez.
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
papadie spune:
Noa vad ca au inceput sa apara puisorii in cuibusoare:-) Felicitari mamicilor! Si o nastere in 10 minute celor care sunteti doi in unu:-)
Numeioana nastere usoara:-) Sper ca esti in drum spre maternitate!
gecko la mine niste soare ca am stat la ultimul capitol sa moderez ca fulgerica sa poti "vorbi" in timp real:)
Asadar dragi randunele-n scutecele mai aveti putintel si intarti cu acte-n regula la odiseea scutecelor:-)
_
INTREBARE: naste careva dintre voi cu dr Cezara Bucur la Giulesti? Daca da va rog mult pe pm sa-mi spuneti si mie ce preturi se mai practica si daca stiti cand anume pleaca in concediu (undeva prin martie?!).
multumesc mult!
SUCCESE.
blog
ariel_7000 spune:
adriutza, nu vreau sa te supar ca te contrazic, dar la varsta asta de sarcina, nu-l deranjeaza pe bebe zgomotul de la echo, ci abia dupa ce-si formeaza urechea, parca pe la 24 de sapt incepe el sa auda mai binishor:))) si atunci am intzeles ca este enervant sunetul doar daca da dr. cu sonda pe la urechile lui...
acum la 8 sapt de sarcina, respectiv 6 sapt. varsta lui....nu are urechiutzele dezvoltate...bebe arata cam asha:
http://www.visembryo.com/baby/16.html
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
natynic spune:
Ariel, da, mey, stiam ca asa-s astia mici...cred ca ai dreptate, fata mea face pipi in Pampers cand se gandeste ca umblu de nebuna pt 2 milioane pe luna (pana la 2 ani, sa ne intelegem!) cand vede ea bine cum "spaguiesc" zilnic pe asistentele care stau cu ea...de o sa se adune 2 milioane sigur pana pleaca ea acasa ![]()

Stela, sonda mi-a pus-o dupa ce m-a anesteziat. Si mi-a scos-o cand m-a mutat din reanimare (scosul e floare la ureche, nu simti nimic)
Maryb, stii cu cine sa stai tu de vorba, cu temerile tale? Cu Kitzy! (Kitzy stie de ce ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]