Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 17
kitzy spune:
Pe mine mai devreme asa m-au luat niste junghiuri in sale, ca nu cedau cu nici o pozitie, mi-a trecut dupa no spa, da m-am agitat un pic.
32 cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
cory3maz spune:
Gecko,
ca sa vezi intamplare-intamplatoare...avem aceleasi date: UM pe 03 iulie si DNP pe 8 aprilie...Eu pe Larisa am nascut-o la 37 de saptamani pentru ca doctorul meu ginecolog tocmai urma sa emigreze in SUA...bebica a avut 2900 grame la nastere si a respirat singura. Asa ca la 37 de saptamani bebelinu' tau e bine-mersi...oricum inainte sa te "taie" o sa te bage la echograf si va fi evaluata greutatea lui bebe...da' stii si tu ce si cum cu nasterea, poate mai bine decat mine, ca doar esti doctoressa...am un sentiment de parca as vinde castraveti unui gradinar!!!
Si acum chiriashu' Alex cred ca va fi evacuat din garsoniera lu' ma-sa in saptamana 38...adica undeva dupa 25 martie...cum pe 29 martie e ziua mea de nastere sper sa-l conving pe doctor ca fiu-miu ar fi cel mai superb cadou aniversar.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
MaryB, 
legat de intepaturi...dupa unii cica ar fi normale...saracul uter sub asaltul hormonilor face si el niste egzercitii...dar daca intuitia ta iti spune ca ceva nu ar fi in regula cu intepaturile astea, suna-ti ginecologul.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
adriuta spune:
Heeeeee Ariel si Gecko m-ati omorat azi cu poantele voastre.Si Ursuleatza cu bancul ei...
Mary_Lou felicitari pentru fetita si sa va bucure sufletul si viata. Laptic mult si recuperare rapida.
Bine ai venit! pe lume Clara Maria. Sa ai o viata frumoasa si nororcoasa.
gecko heeee ... unde esti tu mama e paradisu'
, destinatie de vacanta si resort de oameni cu punga grasa. Cel putin asa se percepe de aici din N. BTW sunteti sub tutela US? Sincer nu am nici cea mai vaga idee dar cred ca apartineti de Caraibe. Am o prietena care asta a facut 20 de ani. Avea "aparatul" ei personal de zbor si ducea si aducea turisti din Caraibe. Mi-a povestit ca-i tare fain...tare.
Si tu te plangi de caldura...off la noi sare de 120F vara, sa nu iti mai zic cat e intr-o masina inchisa in parcare vre-o 3 ore....ca te sperii.
Ha ha ha...
Apropos de ARUBA (io credeam ca-i gluma...stii cum pun fetele...Insulele Virgine, Tuvalu...etc;P) am achizitionat anul trecut o acuarela de Ramyro Lemminga...Aruba, taaare draguta si am pus-o in camera lui bebe. Poate ai cunostinte ca sunt celebri pe insula (tatal mai ales).Tati nostru e cam supi ca vroia sa fie creatie prorie made by D.A.D. da' mie imi place la nebunie ca e linistitoare si i-am zis scurt ca mai sunt locuri pe pereti.:)
Cat despre partea medicala ai dreptate ca daca cumva se iveste vre-o problema te trimit astia si in panzele albe numai de teama ...stii tu cui ;p, ca ala e inamicul lor nr.1.
Si eu asemenea tie vroiam lunar eco si ma ofticam ca dr. meu este cam el fugitivo cu mine. Acu vre-o saptamana si ceva ...ii zic ca bebe nu mai misca de ieri, el care in fiecare seara avea program de jumping...si s-a facut saracu' Dr. rosuuu si m-a trimis direct la spital si m-au testat aia in toate modurile posibile. Asa ca iti urez succes...nastrusnica ideea da' cu roade.
Tu cat mai ai pana vine bebe?
Ariel_7000 mi-a placut povestea voastra si stii ce m-a uimit? Cat de clar iti amintesti tu tot dupa atatia ani. Doamne ajuta ca esti bine acum si iti doresc ca Teodor sa nu planga si sa nu aibe colicei asa ca si Alexutza. pune plz. o poza cu cin cin-ul ca io stiu cum arata asa din poza dar vreau sa il vad pe al tau. Pe viu n-am avut onoarea pana acum.
Bubu05 felicitari pentru nasterea usoara si iti doresc ca de data aceasta sa fie si mai simplu. Cred ca poate fi adevarata chestia ca daca nu ti se rupe apa contractiile sunt mai usoare.
mimonix felicitari pentru bebe sanatos. Am sa fug sa vad pozicile. Cat despre hartiile acelea de 10... mi-e groaza de noi... de oameni. Lipsa simtului datoriei...si faptul cum te-au tratat dr-ii fara pic de caldura ...brrr. Bine ca a trecut si e puiul bine. Pupici.
sovietica bravoooo...traiasca mami de sovi. Un pupic din partea mea pentru amandoua. Tot in remodeling????
cory3maz Ufff... ce bunataturi aveti voi acolo...mmmmm. Imi inchipui mutrisoara lui Alex...dulcea de ea...spune-i ca asa-s barbatii cand fac cadouri. Neinspirati ...lol. 25E da-s de firma breee...chibzuita femeie...io nu cred ca ma puteam abtine. Si noi aseara am fost la plimbare si am luat ghici ce....ciocolata belgiana ...albaaaa.goood...gooood...
simo tu mai ai ceva zilisoare pana la DPN sau ma insel eu? Asa ca... stai cumintica ca vine el ...BB-l
clabuc am vazut hainutze dragutze...dragutze. Sa le poarte norocoasa si bucuroasa printesa ta.
Ma duc sa-mi fac un mic dejun asa...cat pentru o
ca mine si pe urma ... vaz eu ce-oi mai face.
Pup stolu.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian
numeioana spune:
Fetelor, am niste contractii super dureroase... Ma dor de imi vine sa ma urc pe pereti!!
Cica sotul meu ca "sunt normale"!!
Imi vine sa urlu de durere... Noroc ca ma tin maxim 1 minut. Si nu sunt prea dese...si cred ca nici regulate. Trebuie sa le cronometrez, nu? Cum trebuie sa fie ca sa insemne ca nasc?!
Maryb, sunt de acord cu Cory. In mod obisnuit ti-as spune ca e normal, dar nu pot, avand in vedere ca ai pierdut o sarcina... Inteleg ca esti speriata... Sper sa fie totul bine, fii optimista!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Buna, fetele!
Sper ca sunteti bine cu toatele, noi am ajuns acasica cu bine, multumim din suflet pentru scoica de masina ...prietenii stiu de ce, si mai ales... cui anume multumim! 
Daca doriti sa vedeti poze cu noi acasica, puteti intra la adresa din semnatura!
Va saluta cu drag
Radu si...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
maryb spune:
ursuleata, varuna, cory3maz, numeioana, merci pentru raspunsuri. 
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
Simo27 spune:
Adriuta
,mai am cateva zilisoare,dar azi-noapte,nu mai puteam de dureri,asa ca am crezut ca AZI e ZIUA,dar cum spunea draguta de Ariel
se va naste de ziua lui
am venit de la cumparaturi,am fost sa iau martisoare,flori,sa aibe ce imparti maine copilul la gradi... 
voi stiti ca baiatul lui GIANI,ANDREI are probleme?!ca i-am dat un sms si mi-a zis ca e prin spitale ,ca au ceva probleme...Naty,trece-l si pe Andrei la rugaciunea de pe prima pagina,sa ne rugam si pentru el...saracuta Giani!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 11 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Ioana
,cred ca ar trebui sa te urci in masina si sa pleci la Bucuresti
...a,acum am inteles de ce barza asta a plecat asa de repede din Brasov,avea de fapt "treaba"in Campina...m-am dumirit acum si-o iert!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 11 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
varuna spune:
Ioana ...gata...vine bebe...
Doamne ajuta bebelusului Andrei, sa fie totul bine si pentru Tudor bebele Mariei si pentru Bogdanel bebelusul Dianei...de care apropo nu stim nimic.![]()

Ana
35+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor