Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumim naty mesager! Doamne ajuta in continuare lui Tudor!! cat despre alocatzie , traim in Romania si cu asta am spus tot!
sotzul meu e nascut pe 13....si e nu vad sa-l impresioneze prea tare treaba asta:)))
cel mai tare e Stratan, ca s-a "nascut de ziua lui":))) asa si David si Samuel, se vor naste de ziua lor!

lyvy, da, exista!! si asta pe bune, nu e gluma!

si apropos, gecko, eu la alexutza am fost obsedata ca nasc prematur...de la 6 luni si juma dormeam cu bagajul sub pat, hahahhaa si uite ce mi-a tras-o soarta!! dupa 40 de sapt. faceam 13-14 si daca ma intalneam cu un cunoscut care ma intreba "dar cat mai ai?" imi venea sa-i zic "ba pe a mamei dumitale!!"

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ce ma bucur ca bebe Tudor e mai bine...incet incet isi va reveni de tot

gecko..m-ai zapacit..tot ma uit pe calendare si nu-mi dau seama...am mai vazut un sf Alexie pe acolo...hai nu ne mai tine in suspans cu numele...

_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

rox:

"In 17 martie il praznuim pe Sf. Alexie - patronul pestilor, al serpilor si al lighioanelor de tot felul - vietuitoare care ierneaza sub pamant, în scorburi si sub scoarta copacilor, sub pietre sau în ape. Sarbatorii i se mai spune: Alexie Boji; “Ziua pestelui”; “Ziua sarpelui”;

"Tot în aceast#259; zi, pomenirea Sfântului Patrick, Episcopul #351;i Ilumin#259;torul Irlandei (383-461)."

"Tot în aceast#259; zi, pomenirea sfântului mucenic Marin, care de sabie s-a s#259;vâr#351;it"

eu cred ca e patrick:)))

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ariel m-ai omorat ...iar tu Gecko pt mine ai devenit randunica misterioasa.

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va mai deranjez si eu cu o intrebare...

cine isi mai aminteste, la inceputul sarcinii simteati zilnic intepaturi in burtica ??? eu azi am simtit doar o data, fata de zilele trecute cand simteam mai des. Este o problema faptul ca nu am simtit azi intepaturi asa des ca zilele trecute ???

va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Va rog mult sa-mi raspundeti.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Mai si eu vreau sa vina mai tarziu bebe, ca vorba aia nu vreau in ruptul capului sa merg cu trafaletul si cu vopseaua in cap la nascut...asa ca din partea mea pas, poa' sa se plimbe barza cat vrea, ca tin picioarele incrucisate.

Ana 35+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am facut rost de nr Olgutzei, mersi mult!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mary b...eu nu am avut nicio intepatura.
Niciodata

Alina 31+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Ioana ti-am dat PM.

Ana 35+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Maryb nici eu nu am avut intepaturi...