Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gecko, hai ca m-ai bagat in ceatza de tot....deci, tu ai dpn in 8 aprilie, dar vrei sa-l nasti pe bebe pe 17 martie?? pai dar ce are daca ii pui lui bebe acel nume de sfant, dar sa-l lashi sa se coaca bine, pana in aprilie??? nu inteleg...
e cumva PATRICK??? daca da, e tare frumos numele:)

ursule, super banc!!! m-am spart de ras!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana poti sa-si spui sa-si aplice studiile medicale pe el insusi.
E corpul tau, decizia ta, alegerea ta. Copilul sufera cel mai putin la o cezariana, asa ca...

Nu mai stiu cine mi-a povestit (poate o asistenta la curs, dar am uitat) de o biata femeie care urla ca din gura de sarpe in timpul travaliul, si trecea prin niste chinuri uriase, ii ieseau ochii din cap de durere. Si a fost intrebata de ce nu a facut epidurala. Raspunsul a fost: "Nu ma lasa sotul!"

Si sotul probabil sarbatorea nasterea copilului undeva la o bodega cu prietenii... in cel mai mare confort...

Sunt convinsa ca sotul tau va fi alaturi de tine, dar totusi, mie mi se pare ca e alegerea ta cum nasti. El poate sa aiba opinii, si sa te sfatuiasca, dar tu decizi.

Laly foarte dulci hainutzele, si patutul, si aranjamentul!

Elara avem acelasi fel de patut

Gecko de ce ne ascunzi asa de bine numele? Te tii de ghicitori...

Ariel am notat. Oricum ziceau ca ne fac un traseu al drumurilor imediat de dupa nastere, cu toata usile la care trebuie sa batem, si cu tot dosarul de acte. Iau notite, si maine va fac o prezentare completa!

Kya 33+ cu Sanziana
Pana la AMR 7

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

am uitat sa va zic: azi a aparut revista "ioana-visul copiilor", nr. din martie. si este doar 1.99 RON. am luat-o, acum ma retrag in patutz cu ea sa o rasfoiesc!

uffff, mi-a fost teribil de pofta de pepsi si am cedat si mi-am luat o sticla de juma......asa ca, daca fac arsuri iar, le merit!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai ariel...lung e drumul pana in aprilie. si nu ma dau in vant sa ma deplasez prin taraire. nu am pus mult pe mine in sarcina...cam 10kg dupa ce stranut, suflu nasu, fac pishu si kk si cam 11 in rest. dar nu ma simt in extraordinar in pielea de graviduta. nu ma dau tare in vant dupa privirile intelegatoare de pe strada...de cretinuca ce sunt ma imbufnez daca in autobuz mi se ofera locul. si am zis ca 16/17 martie mi se pare un targ corect cu piticul. adica nici prea mult/ nici prea putin. ca daca nu vrea sa vina atunci gasesc eu metode de provocat...nu de alta dar chef este...MULTTTTTT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adica tu vrei sa nasti cu 3 saptamani si ceva mai devreme??? Din motive medicale intemeiate, sau doar ca nu-ti place sa fii graviduta? Zau ca sunt si eu ca Ariel in ceata!

Anyway, fiecare cu alegerea ei.

Kya 33+ cu Sanziana
Pana la AMR 7

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Gecko, scuza-mi indrazneala, cite saptamani ai ?

un burtoi de 33+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai, o fi existand si depresie prenatala sau numai post, ca daca da, eu sigur o am azi!!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

cum zice si kya, fiecare cu alegerea ei!! dar , ce na-s fi dat si eu sa mi se ofere locul in autobuz!!! din contra, mi s-a replicat "dar ce cucoana, ti l-am facut eu???" si ce n-as da sa se uite frumos pe strada dupa mine....in afara de indiferentza, nu am vazut altceva in privirile oamenilor de pe strada....a, mint, ba da!!! in seara in care m-au atacat tziganii!! ala care voia sa ma pupe cu fortza, chiar ma placea!!
cat despre metode, de convins puiul sa vina mai repede, itzi urez succes cu ... eu cu sarcina depasita cu 2 sapt. data trecuta, am incercat cred ca tot ce se putea: si , si urcat scari de 2-3 ori pe zi si bai calllldeeee si shmotru prin casa...shi nada!!! nu a vrut si pace!! nu a vrut ea nici dupa intravenoasa cu calciu, nici dupa pastilutza cu oxitocina....pana la urma mi-au rupt saculetzul cu "crosheta" (chiar cum se cheama chestia aia??? ) si nu a mai avut de ales....asha, ca in targul cu bebele, eu nu mi-ash pune prea multa baza....banuiesc ca mai exista si alte metode....
eu am dpn pe 9-16 apr. (ca nu mai stiu exact cand...dupa atatea variante)....hai sa facem noi un targ....il ai pe bebe pe 17 martie, dar il am si eu pe teo pe 10 aprilie:))) sau undeva in zona? ca sa nu ma gaseasca cu gletul pe peretzi:)) imi trebuie timp sa-i pictez gazulitzele si floricelele pe peretzi.:)

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

am venit...ma credeti ca TOT N-AM REZOLVAT cu alocatia??? Nu stiu ce o sa-si noteze Kya la legislative, dar daca sta careva in sectorul 5 NU E VALABIL, acolo e altfel si nimeni nu-ti explica clar. Chiar nu vreau sa intru in detalii, sunt numai spume, de 4 ore!!!!! sunt pe drumuri si acum trebuie sa merg sa-mi vad fata, altceva nu ma mai intereseaza.
Ioana, tu ai copilul in burtica de peste 40 de sapt si tu vei suporta durerile facerii, fie ele pe fund sau pe burta, ca sa citez Arielul. Asa ca sotul cu toate studiile medicale n-are nimic de comentat!
Simo, numai GPS pe care i l-a dat Stela berzei e de vina, i-a vandut unul stricat!
Eii, bag seama ca pe 29 se anunta bebici. Degeaba comparati voi 29 februarie cu zile de 13 sau cu 1 aprilie, nu-i tot aia, problema cu 29 feb e ca-ti serbezi ziua pe bune doar la 4 ani!
Gecko, esti medic?! In fine am si eu o colega la odisee...Si vad ca ai DPN 8 aprilie, cum aveam si eu...si nici eu n-as fi ajuns pana acolo, ca dra mea ar fi vrut sa ma "nasca' chiar zilele astea, doar ca Dumnezeu a vrut ca Iulia sa iasa si mai devreme...
De fapt intrasem scurt doar sa va zic ca Tudor al \Mariei e mai bine, nu mai are perfuzie si nici oxigen, doar continua antibioticul, papa cu lingurita bine si ea ne pupa.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

in 34S spre 35 amina. imi voi face si eu la un moment dat semnatura.
asa mi-as fi dorit....sa nasc un pic mai degraba...si asta nu din motive medicale...ci doar asa de pasarele ce imi canta in cap.
dar la ce noroc am ....parca vad ca ma trezesc cu vreo 42 de sapt + alte zile si cu bb tot la bord.

Mergi la inceput