Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, ce ma fac daca sotul meu nu e de acord sa fac cezariana? Cum il conving?
Ioana 40+ siDavid
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Da' de ce sa nu vrea??Ii explici care sunt riscurile daca sta mai mult si gata
![](icon_smile_big.gif)
Dar nu cred ca ajungi tu la ceza ...maine sau pe 1 tu nasti sigur
![](icon_smile_big.gif)
![](dual.gif)
![](dual.gif)
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
![](copilas.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numeioana spune:
Pai nu am cu cine sa vorbesc...ca el le stie pe toate, ca are studii medicale...
Ioana 40+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Pai nu am cu cine sa vorbesc...ca el le stie pe toate, ca are studii medicale...
Ioana 40+ siDavid
poze
Upsssss.. aici nu ma mai bag..
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
![](copilas.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
![](copilas.gif)
gecko spune:
numeioana chiar nu vad ce treaba are sotul cu cezariana. prioritatea lui trebuie sa fie sanatatea copilului si bunastarea atat fizica cat si psihica a mamei.
mi-a placut de sotul de teo2irina. a raspuns ce trebuia sa raspunda...nu e treaba lui.
sovi nu avem poze. sau cele facute nu sunt chiar de aratat in public. astazi alerga sotul cu aparatul de fotografiat dupa mine prin casa. sper ca nu a prins nimic. eu nu ma dau in vant dupa poze...nu toti sunt facuti pentru defilat pe podium...iar gravida
fiind cu siguranta nu este imaginea mea preferata.
asa imi sunt eu mai ciudata...dar daca vreti bag poza cu achizitiile pentru bebe si nascare...adica una bucata huggies promotional, un sample de ceva crema si un set de 6 chiloti "moartea p.." ca m-am gandit ca AZP-urile din dotare nu vor face fata lohiilor.
pentru prezentare...sunt fecioara (evident ca doar dupa zodie) sept 77 scrie pe bolentinul meu, data ultimii menstruatii habar nu am ca doar sunt medic si nu tin minte tot felul de astfel de amanunte nesemnificative. totusi m-am legat de data de 3.07 pentru ca stiu ca in acea zi am dat un tampon unei colege de servici
(pare-se ca asta nu a fost un amanunt nesemnificativ)..pentru ca aveam la mine...dar nu mai stiu daca eram in prima, ultima, penultima zi de ciclu.
DPN dupa acest 03.07 ar trebui sa imi fie 08.04, dar eu sper ca va fi 16.03 ca sa se nasca de ziua numelui
(NU din calendarul ortodox). si gata aveti si hint-ul pentru nume.
intrebare pentru mamicile de bb sub 38 de saptamani. cat de mari au fost? ca eu tot imi fac planul ca tiganul ca il scot de urechi cam la 37 de saptamani...dar ma gandesc ca o fi mititel de nu oi sti de unde sa il apuc...adicatelea e ase cam cat o paine coapta bine????????????
rox_dox spune:
ioana..pai si sotul ce are asa impotriva cezarienei? dc i se pare anormala si o refuza categoric?
gecko...daca nu-i calendar ortodox...o fi catolic?
pai atunci la 16 martie, in cel romano-catolic scrie "Duminica Floriilor / Sf. Benedicta"...
sau in cel greco-catolic...Sf Sabin egipteanul...
deci care-i?
_35+ cu
RADU
AMR 5 saptamani!!!
Pozele mele!
ursuleata spune:
Micutul John intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ.
Surprins, tatal încearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? întreaba John.
- Eeeee… Am vazut un sobolan sub pat.
- Si ce-ai de gând sa-i faci, vrei sa-l fu*zi?
Alina 31+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 9 SAPTAMANI!!!
mimonix spune:
Gata pozele.Am trimis pe mailul comun.Deocamdata putine ca n-am prea avut timp de sesiune foto, dar ne vom ocupa si de aceste treburi mai intens dupa ce ne dezmeticim bine.
Si scor Apgar a avut 8 pentru ca nu a tipat chiar imediat dupa nastere, nimic grav oricum. pe toate lumile!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (10 zile)
gecko spune:
quote:
gecko...daca nu-i calendar ortodox...o fi catolic?
pai atunci la 16 martie, in cel romano-catolic scrie "Duminica Floriilor / Sf. Benedicta"...
vezi de ce e bine sa ma joinez la forum? ce ma faceam eu daca nasteam in 16 martie? ma trezeam ca trebuie sa botez coitele lui bb sf Benedicta...gresitam eu pe motiv de calendare sucite ce incep saptamana cu duminica si nu cu luni...e 17 martie....dar sfantul din ziua respectiva se celebreaza anul asta in 14.
deci trebe sa imi schimb rugaciunile de nascare pentru 17 martie.
multam de luminare.
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ioana, nu te supara pe mine...dar ce treaba are sotzul cu modul in care nashti tu???? tzi-am mai zis ca "am boala" pe barbatzii ashtia care le stiu pe toate....daca al meu ar face asa....sincer, l-as invita sa-si bage o minge de baschet undeva si apoi sa o scoata!!! si apoi mai stam de vorba! te rog, sa nu te superi, dar asta e parerea mea...eu una am vazut negru in fatza ochilor cand tatal meu se tot strofoca sa ma convinga sa nu vreau cezariana, iar luni cand a aflat de la mama ca nu voi face, era fericit nevoie mare....ce treaba are fericirea lui sau a altcuiva cu fundul sau cu burta mea???
mimonix, am vazut pozutzele!!! mama, mama, dar ce-a dospit el acolo, in burtica!! e grasutz si roz!!! imi dai voie sa le arat si eu mai departe??? cat despre faptul ca nu a tzipat dupa nashtere....hahhaha, las' ca o sa tzipe mai incolo :))!!
gecko, cred ca ai vrut sa zici ca il vrei pe bebe in aprilie, nu in martie....mai trebuia sa-ti zic ceva, dar nu mai stiu...ma prind eu pana la urma:)
clabucel, mi-au placut hainutzele, dar im mod special rochita cu jachetica cu pooh si papucii.
alexutza aproape 5 ani +si 33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007