Aradence minunate (91)
Raspunsuri - Pagina 3
cristiana70 spune:
ADA, chiar asa, ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca!
Unde se face fabrica asta, ca io-s picata din luna... Si bag de vina la titlul albumului, fabrica feb07, ca pozele de acum nu?
cristina mamica de David (21.12.2006)
maria_rubi spune:
Clau, batista bebelusului gasesti la farmacia de pe Andrei Saguna, aia non-stop, Noua Farmacie parca se cheama. Costa 45 ron.
de Mara
POZE
alinamoro spune:
Se pare ca din trupa de la Il Padrino doar eu sunt acasa deja. Nu ati ajuns fetelor?
Deci...a fost super, nu m-am gandit ca o sa-mi placa bowling-ul, chiar as mai merge si altadata.
De la bowling am mers la Il Padrino sa mancam ca doar ne-a apucat foamea de la bilele alea.
Eu am plecat pe la 22,30 de acolo ca Adelina nu dormea si era franta.
Cand am ajuns acasa si m-a vazut i-a trecut toate baiurile.
A fost destul de cumintica, dar n-a vrut sa se culce fara mami si fara tzatza.
Eu m-am simit super bine la intalnire, sper sa o repetam cat de curand.
Merg sa descarc pozele si apoi sa le incarc pe webshots.
Moni, ma bucur ca te-am cunoscut si pe tine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Alina, uite ca am ajuns si noi acasa
La 00 fara cateva minute am plecat...la semaforul de la Primarie a fost fain Miha cu albastra ei in fata, Ada cu galbena in mijloc si Flavia cu rosia in spate...rosu, galben si albastru
Moni, ma bucur ca te-am cunoscut ...valeu muica ce uscata esti!
Nico, recunosc ca mi-e ciuda
Burtoaselor sunteti niste frumoase (ma refer doar la gravidutze )
Flavia, multumesc
Cristina_maria, un Safe Sex on the Beache ceva ?
Sincer, eu nu ma asteptam sa ne vedem intr-un numar atat de mare si sa ne distram asa de bine la bowling Sper sa repetam figua cat de curand.
Astept pozeleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
alinamoro spune:
Ioi, am uitat sa scriu ca Nico a fost castigatoarea! (pentru fetele care n-au fost).
Clau, incarc pozele, dar merge f greu. Sunt fff multe, a facut si Flavia cu aparatul meu, cred ca ea a facut mai multe.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
si sa nu uitam prima runda (am jucat doar 4) la care castigatoare la puncte a fost ADA
adablackcat spune:
Clau, am facut 10 min de la tine pana acasa. Acum is si eu gata sa ma bag in pat. Sper sa reusesc maine cu pozele. A fost super fain. Si eu mai vreau!
Noapte buna!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Ioi tu Clau ca n-am dovezi de la runda aia...Ca n-am pozat finalul.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
10 minute?? cu ce viteza ai condus?
Da mai, oare cum de nu ne-am gandit sa facem poze la clasament...offfff
Oare ar fi cazul sa ma duc la culcare?? Cred ca DA
Noapte buna!
alinamoro spune:
Pai eu n-am asistat la prima runda ca eram la cofetarie.
De la runda a doua avem poze cu clasamentul.