Aradence minunate (91)
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Ada, ce frumosi sunt copilasii tai! Au niste ochisori superbi
Ce avansate sunt lucrarile la fabrica de lapte....
Ada, cafeaua va fi gata, dar sa nu te sperii ce-i in casa ca n-am facut curat saptamana asta si nici n-apuc sa fac pana vii tu
Am uitat sa va spun ca ieri am fost la homeopat si Raul are otita, otita pe care pediatra n-a vazut-o/simtit-o Mi-a dat tratament si deja e mult, mult mai bine, iar saptamana viitoare merg din nou la el sa-mi faca o schema ptr imunitate. Mi s-a parut super ok, sa vedem cum va reactiona de acum incolo la tratament.
Problema cea mare e ca avem nevoie de aspirator nazal (batista bebelusului) si nu stiu unde gasesc, la ce farmacie. Voi de unde le-ati achizitionat?Nu stiu daca v-am spus dar Raul daca isi sufla nasu e in stare sa vomite (chiar a si vomat de cateva ori)...ii e greata de la muci si nasul lui e plin de mucus, iar doctorul mi-a recomandat sa-l aspir pentru ca e posibil sa fi facut temperatura si de la faptu e plin de muci cum nu vrea sa se sufle
alinamoro spune:
Clau, "batista bebelusului" nu gasesti in farmacie, eu am comandat-o de pe net, de www.overland.com.ro/" target="_blank">AICI.
Posibil de la muci sa fi facut otita, trebuie curat bine nasucul. Eu iti recomnad un spray cu apa de mare (Sterimar) care noua ne-a facut f bine, spala f bine nasucul, e mai scump (vreo 35 lei), dar iti ajunge mult timp, nu-l folosesti doar o data.
Despre concediu nu stiu nimic inca, cand si unde vom merge, ne incurca rau nuntile. Noi am vrea in Grecia, dar nu cred ca vom ajunge vara asta.
Ada, ce mare i-a crescut parul Iuliei si ce mare e Vladut! Foarte dulci fratiorii!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
A, am uitat...ceva mancare putem comanda acolo (la Astoria)?
(fiecare cu ce-l doare)
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA ca bine zici si io-s fomista Deci? sa imi umplu poseta cu provizii sau ... gasim ceva loco?
ADA super pozele,ce cozi faine are Iulia!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "
Claudelu spune:
ALina, mancarea ingrasa, deci fara
Noi anul asta am spus stop unor nunti, si cu toate astea de 3 tot n-avem cum scapa
Daca zici ca e bun acel spray sa stii ca am sa-l incerc. Si doctorul a spus ca e posibil ca otita sa o fi facut din cauza mucilor
Am vorbit cu Flavia la telefon si cica este batista bebelusului la farmacia de langa ea, asa ca diseara am unu (sper sa gaseasca)
monica70 spune:
Am uitat: sa va puneti si ecusoane cu numele ca numai pe cateva va stiu din poze
Mai, da' aia stiu cate om fi ? Sa nu faca atac ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "
Claudelu spune:
Sa nu uitati aparatele foto, da??
[font=Comic Sans MS]io ma duc acasa sa pregatesc cafa pe cand vine Ada
alinamoro spune:
Moni, o-m gasi noi ceva mancare ca doar acolo-i si resaturantul.
Trebuie sa mancam sa nu slabim cumva...pai cum sa dam cu bilele alea greoaie daca n-am mancat??
Tu baga o vizionare la pozele noastre ca sa ne identifici rapid cand ne vezi.
Clau, probabil se gaseste si in farmacii acum, eu il am de vreo 2 ani, atunci cand am intrebat la farmacie se uitau la noi crucis.
Daca nu gaseste Flavia ti-o imprumut eu pe-a mea, doar sa ma suni sa stiu daca o vrei.
Si noi avem 3 nunti la care nu putem spune stop nicicum, la frate-meu, la baiatul nasilor de la Oradea si la o verisoara unde suntem si nasi.
adablackcat spune:
Oioi, Alina, aveti si voi stres mare cu nuntile...
Clau, nush daca ajung la cafa ca barbatu meu n-o ajuns acasa inca, te sun eu cand plec de acasa, poate o bem la astoria.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristiana70 spune:
La noi s-o lamurit programul: mergem in Alfa la vaccinul de un an, s-o trezit si madam asistenta sa ne cheme.
Caut medic de famile...
cristina mamica de David (21.12.2006)