Aradence minunate (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mie mi-a ramas gandul la crema de zahar ars de la Il Padrino, cred ca fac maine ca mi-e poftaaaaa.
Incarc poze....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Tn-na-na-na...AICI poze intalnire aradence - la bowling

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu am mai stat juma de ora dupa Cipri, la birou...
Alina, am vazut toate pozele. A fost super intalnirea, cea mai reusita de pana acum( sau cea mai relaxanta?) Trebuie sa repetam mai des figura.
Ma duc la culcare ca sunt in urma rau cu somnul. Am vazut si in poze ca am o fatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineataa! Desteptarea!
Cum ati dormit? Ca mie mi-a dat fiica-mea desteptarea pe la 5,30 si numai sa doarma n-a mai avut chef.S-a tot prostit, iaesit din sac,a vrut la olitza,dupa aia a venit cu mine in pat si cand am zis ca ma supar ca da cu picioarele in mine,mi-a zis: IALTA-MA MAMI! NU MAI FAC PLOSTII! dar logic ca "plostiile" au continuat ... deci si noaptea asta am dormit taaare mult
ALINA super pozele!
Si eu tare ma bucur ca v-am cunoscut si m-am simtit grozav,mai ales la bowling,desi am acum un deget important ceva mai inutilizabil
Of ca deja a venit una sa ii fac urgent o adeverinta Va las ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

uffffaa ce greu a fost cu trezitu
Am vazut pozele dis de dimineata, dar n-am mai avut timp sa scriu, oricum sunt super faine...in unele am o fatzaaa

Diana, la 5.30?? ce matinala e Diana

Gabi, jumatate de ora ai mai stat dupa Cipri? ai zis tu ca nu te poti lua dupa el

Sa vedeti faza...eu n-am dat decat cu mana dreapta dar ma doare tare rau umarul stang
Ma repet...mai vreauuuu

Mergi la inceput

cefata am hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
a fost beeetttooooon!cu siguranta trebuie repetat,am si o sugestie pt data viitoare:facem rezervare la masa pe la 6-7(numai bine nu mancam tarziu) asa sa fie si mamicile satule si apoi o intindem la biliard sau mai vedem noi unde, desi mi-a placut tare mult si la bowling.
mi-a fost tare dor de voi,ma bucur ca v-am revazut si in grup asa mare,gravidutele arata bestial,iti fac pofta de copii cand le vezi asa senine si fericite.
am pus si eu pozele pe care le-am facut eu si daca aveti timp sunt poze noi si cu elisutza mea
aici

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Beeeyy mie deja mi-e dor de rasul ala
Cristinaaaaa s-a uitat la poze si colegu-meu care e acum director general si te-a vazuuuut,cica i-ai fost profa de mate si mi-a zis sa-ti spun ca imi trage 10% din salariu pentru ca am fost la bile cu dusmanu' In cheama Cosmin Burca
ALINA buna idee,ma uit si la pozele alea ,numa' sa gat ceva p-aci ..

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fain a fost la intalnire. Multumesc tuturor ca m-ati scos din starea mea ...

Am vazut pozele, toate super, am niste fete in unele ...

Clasamentul bine ca nu se vede bine in poze ca sa nu ma fac de ras.
Bogdan a fost cuminte, nu a avut nici o treaba cu el taicasu' asa ca putem repeta cand vreti .

Cristinacsa ne-a chemat la ea cand am fost la restaurant, asa ca ce ziceti, in saptamana de dupa 8 ne vedem la ea???

Mergi la inceput

Alina.a ce dundi e Elisa ce-mi plac cardabosii ei si falcutele alea-s numai bune de muscat.

Mergi la inceput