Tenerife? din ce luna la plaja?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Preturile in Tenerife cum sint? O masa la restaurant pentru doua persoane cit costa? In magazine mincarea e mai scumpa decit la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu prea merge varianta cu Germania, pt ca trebuie sa iei charter-ul de la ei si te costa in plus drumul pana in Germania si inapoi (+ oboseala).

Daca stie cineva vre-o vila/ site de unde pot gasi cazare mai ieftina...ca asi prefera sa iau mai multe zile decat mai multe stele , la aceeasi bani.

Mergi la inceput

V-ati intors? Cum a fost?

Vreau si eu sa plec in sept si ma interesau informatii. Ce excursii am de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Anya, sunt foarte multe excursii organizate in Tenerife. Depinde foarte mult ce te intereseaza pe tine, ce domeniu, natura, drumetii, "culturale", vinuri....

Daca iti plac animalele si ai copii, nu rata Monkey Park. Iti scriu despre el fiindca nu se face prea multa reclama la el. Se face reclama la Loro Park (pe care chiar nu trebuie sa-l ratezi daca iti plac animalele - au orci...), la Jungle Park (unde exista un spectacol remarcabil cu pasari, de fapt doua spectacole, dar unul m-a dat gata pe mine...). Monkey Park este mititel si nu poti ajunge acolo decat cu taxiul (sau cu masina inchiriata), costa sub 10 euro din Plaja de las Americas. Distractia este ca iti cumperi de acolo mancare speciala si intri in cusca/sera maimutelor, se urca pe tine, iti sar pe umar, pe cap...Micul meu povestea ca pe el l-a "fugurit" testoasa (din cele mari, mari). Pont: te duci dimineata la Monkey Park, vizitarea nu iti ia mult. Apoi urci pe sosea cativa metri si e un alt parc asemanator (mie mi s-a parut mai slabut, dar are o gradina botanica deosebita si o macheta a insulei...). Il vizitezi si pe acela si de acolo te duc ei gratuit cu masina in Plaja de las Americas. (Nu au si transport in celalalt sens.)

Eu am mai facut o excursie pe mare sa vedem delfini si balene. Mai era o excursie cu submarinul, dar nu am putut sa o facem, nu se accepta copii sub 2 ani.

Mergi la inceput

Superrr, multam mult Fomalhauti. Cel mic al meu face 3 ani, asa ca sper sa ne lase cu submarinul.

Voi ati stat in Playa de los Americanos? Parintii mei au fost in Tenerife si ne sfatuiesc sa alegem Puerto de la Cruz pentru cazare. La ce hotel ati stat? Ma gandeam sa aleg un hotel/ apartament si cat mai putina "masa" ca sa putem bantui in liniste.

Multumesc de pontul cu Monkey Park.
Eu ma gandisem la submarin, loropark, teide, excursia de vazut balene, aquapark, o zi de mers cu masina si vazut diverse altele... si mai raman vreo 4 zile de plaja.

Doar ca nu stiu daca e mai bine sa aleg locatia in zona de sud sau de nord a insulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anya, eu le dau dreptate parintilor tai (am stat in Tenerife si in Playa de las Americas, si in Puerto de la Cruz si Puerto mi s-a parut incomparabil mai frumos).

Mergi la inceput

Multumesc,Adriana, de sfat.

Voi unde ati stat? Am primit de la agentie, pt Puerto de la Cruz 4 hoteluri:
1. Casablanca
2. Parque Vacacional Eden
3. Palmeras Playa
4. Bahia Playa

Despre primele 2 am inteles ca ar fi pe un deal si ar fi cam greu sa ajung cu 2 copii mici de mana. Despre ultimele 2 n-am gasit prea multe rewieu-uri, decat ca sunt aproape de plaja. Poate ati fost pe acolo sau macar le-ati observat?

multumesc mult,

Mergi la inceput

Gata, am platit.
Puerto de la Cruz cu cazare la Bahia Playa.
Am facut si rezervare la excursia cu submarinul.

Ce sfaturi mai imi dati?
Am pe lista obligatoriu Loro Park.

Ce excursii mai merita? Restaurante? Magazine?

Mergi la inceput