Tenerife? din ce luna la plaja?

Tenerife? din ce luna la plaja? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Cine stie in tenerife din aprilie sau mai e suficient de cald ca sa faci plaja? Acuma sunt oferte bune dar m-am uitat pe net si cam 21 gr sunt si ploi....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai noi tocmai ce-am fost saptamana trecuta acolo.

Prima parte a fost de plaja, am stat numai la piscine cu cea mica; deja a treia zi ma cam ustura spatele (cu toata crema de plaja folosita din abundenta) si fii-mea era cam rosie pe obraji, asa ca am decis sa luam o pauza. Numai bine s-a suprapus cu ploaia - a doua parte a saptamanii a fost ploios - foarte bun de Loro Park, shopping, etc.

Plaja s-a facut si in ianuarie; se face cam tot timpul, depinde cat de norocoasa esti cu zilele ploioase. In iarna asta au fost doar 3 perioade cand a plouat, ultima din ele prinzand-o noi. Cand nu ploua e de plaja.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Dar sunt curioasa, la ce te referi cand zici oferte bune, doar la cazare?

Eu n-am gasit nici un charter si am platit cursa regulata bilet normal, vreo 450eur/adult si 350eur/copil.
Mai auzisem de niste low cost - dar mi-a fost frica sa incerc, cu asta mica - oricum, daca stii ceva, te rog sa-mi spui; noi mai vrem sa mai mergem acolo (peste cateva luni).

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Parintii mei au fost de Revelion si au facut plaja.
Daca gasiti chartere vreau si eu...ca noi suntem 4 si ne "usuca" transportul.

Mergi la inceput

Da, transportul e problema.
Plus ca nu am avut cursa directa, ci prin Madrid - 2 zboruri de catre 2 ore jumatate- 3 ore, plus escala vreo 3 ore...pierzi o zi cu drumul.

Oricum, ce afiseaza ca temperatura pe net e o medie. In zilele ploioase asa o fi, insa in zilele insorite la soare sunt 27 grade (asta ca sa nu-ti imaginezi ca ne-am dezbracat sa stam la plaja la 21 de grade...eu sunt friguroasa, si fii-mea la fel; insa am avut nevoie chiar si de umbrela de soare).

Eu cred ca Tenerife este destinatia ideala, fie vara, fie iarna - temperatura e constanta. Vara nu prinzi canicule ca in Bucuresti, temperatura e tot in jur de 30 grade acolo.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am fost acum 2 ani in Tenerife de Paste. Era tot asa la sf lui Aprilie ca de 1 Mai eram pe drum. Apa in Mare era rece, seara aveam o bluzita cu maneca lunga pe mine. La piscina poti sa faci si baie si plaja. Si noi ne-am ars in prima zi si dupa aceea am facut 2 zile pauza de plaja. Am inchiriat o masinuta de me net, am luat-o de la aeroport si tot acolo am predat-o. Am bantuit insula in lung si in lat. Si la parcul Loro si pe M. el Tiede, unde in varf era zapada brrrrr.
Tenerife e insula primaverii vesnice, temperaturile sunt cam aceleasi indiferent in ce sezon mergi.
Cu transportul poate un low cost pana la Barcelona si de acolo un charter pana in Tenerfie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Adina,
inteleg ca ai luat biletele de avion separat de cazare, adica nu ai luat pachet? Daca da, unde ati stat si poti sa dai un link te rog?

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Uite aici oferte pt tenerife:

http://www.ztour-travel.ro/LAST%20MINUTE.htm

Preturile sunt in forinti dar poti calcula pe convertor...in jur de 400 euro cu tot cu transport. Sunt Ok! De vreme imi era groaza...insa daca voi spuneti ca e ok!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marimar

Adina,
inteleg ca ai luat biletele de avion separat de cazare, adica nu ai luat pachet? Daca da, unde ati stat si poti sa dai un link te rog?

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Acum 2 ani am luat pachet, am stat in Playa de las Americas, la hotel Las Palmeras: http://www.tenerifetenerife.com/ho_hlpa.html

Acum am luat cazare separat, la un hotel de apartamente, foarte ieftin http://www.apartamentosalta.com/ingles/inicio.htm

Eu n-am stiut de nici o oferta, ca in linkul dat de Angelinne; in orice caz, eu mi-am dorit in Puerto de la Cruz langa piscine - la piscina de la hotel apa era destul de rece si am preferat sa facem plaja si baie la piscinele Martianez, din Puerto, una din ele are apa incalzita).

Acum am avut un apartament cu 2 camere, de 100mp, cu bucatarie, cu terasa de inca 100mp, jacuzzi, bucatarie, totul utilat, totul renovat, la pretul de 55 EUR/noapte; iar pentru ca am fost si cu copilul, a fost incomparabil mai bine decat hotelul la care am fost acum 2 ani.

Depinde unde vrei cazarea in Tenerife. Mie Puerto de la Cruz mi-a ramas in suflet,piscinele sunt magnifice (pentru cine nu le stie, le vedeti aici http://www.canary-isles.com/en/reviews/beaches/tenerife/puerto_de_la_cruz/lago_martianez.html)

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Pentru cite persoane e ap? Ar putea sta 2 cupluri? Si cu ce ajungi de la aeroport pina la ap? trebuie inchiriata o masina banuesc.

Mergi la inceput

Angeline, noi am avut penthouse-ul de la ultimul etaj. Are asa: un dormitor mare cu pat matrimonial, o baie mare, i o bucatarie cu living imens, cu 2 canapele extensibile in prima parte.

Nu-mi dau seama cati incap acolo. Eu in prima noapte am incercat canapeaua nedesfacuta, am dormit ok, desi totusi cam mic. Insa daca o desfaci...hm, or incapea 2 persoane pe ea...dar mai mititele,asa.

asa, ar fi minim 4 locuri, insa 2 persoane ori dorm fiecare pe cate o canapea, ori...gasesc solutii.

Noi am luat taxiul de la aeroport la hotel. Nu mai stiu cat a costat, ceva pana in 30 eur. Exista si autobuz, insa aveam bagaje grele dupa noi...cinshpe mii de colace si piscinute gonflabile...intelegi tu.

Daca vrei sa iti rezervi acolo, roag-o pe receptionista de camera 901 (acolo am stat noi) sau 902 (tot penthouse, tot ultimul etaj, erau vecinii - nu am vizitat apartamentul dar am senzatia ca aveau chiar o amera in plus. Si inca ceva: ei cand spun apartament cu o camera,nu includ bucataria cu dining-ul; camera precizata e doar dormitorul).

Poti sa inchiriezi si masina. Nu stiu detalii foarte multe acum; noua data asta nu ne-a trebuit. Acum 2 ani stiu ca am inchiriat si am batut insula in lung si-n lat si nu mi s-a parut prea scump.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput