Tenerife? din ce luna la plaja?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madi78 spune:

buna,
eu am fost in tenerife anul trecut in noiembrie am prins o vreme foarte frumosa.va-si recomanda sa intrati pe saitul agentiei travelolan.es eu de la iei mi-am luat bilete sunt k
va pot recomanda complexul mare mostrum risort(format din 5 hoteluri de cinci stele).a trebuit sa cumparam bilete pana in madrid , de acolo ne-am ridicat si biletele pt tenerife
acum sunt chartere si de la noi din iunie -septembrie
va recomand sa mergeti sa vedeti insula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Cred ca e vorba de http://www.travelplan.es/ ?

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am vazut ca au aprut charterele pt vara asta si ma bate un gand de Tenerife.... Am vazut ceva pe la 4-5* in zona de sud a insulei (zona americana) dar am inteles ca in nord (unde merg nemtii) ar fi preturile mai ok.
Dati-mi si mie idei de hotel, pleasee ! Si ce nu ar trebui sa ratam.

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Unde ai gasit chartere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am "pescuit" din oferta agentiior de turism
Googlesti si dai de mai multe agentii. Eu am verificat pe aatravel, dar sunt si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

anya, poate ca in nord sunt preturi mai bune, dar vremea e mai rea.
In sud am inteles ca ploua de 3-4 ori/an, iar in nord ploua mult mai des. Cand am facut plimbarea pe insula in partea de nord era innorat, ploua, batea vantul, si in sud vreme de plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by anya

Am vazut ca au aprut charterele pt vara asta si ma bate un gand de Tenerife.... Am vazut ceva pe la 4-5* in zona de sud a insulei (zona americana) dar am inteles ca in nord (unde merg nemtii) ar fi preturile mai ok.
Dati-mi si mie idei de hotel, pleasee ! Si ce nu ar trebui sa ratam.

multumesc,

Anya

Iti recomand hotel La Siesta 4* din Playa de las Americas, acolo am stat noi in iulie 2006 si am fost f. multumiti.
Cat despre vreme, daca e de plaja sau nu, cred ca de pe acum e ok, noi tocmai ne-am intors din Lanzarote (alta insula din Canare) si am facut plaja (apa oceanului era insa rece). De altfel acolo si iarna e ok (am fost in ianuarie in Gran Canaria, cand aici erau zapezile alea mari, acolo stateam la plaja). Daca va uitati pe www.wunderground.com veti vedea 20-23 grade, dar cat este soare (mai ales intre orele 11-16), este chiar cald si bine.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ne gandim sa ne petrecem o saptamana in aceasta vara in Tenerife.
In Costa Adeje ati fost? Am citit ca e la 15 km de Plaja de la Americas. Mergem cu copilul si ne-am dori un loc mai linistit. Am inteles ca Plaja de la Americas este aglomerata si cu multa agitatie.
Imi puteti spune ceva despre Costa Adeje?
Multumesc,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

quote:
Originally posted by Tanaion

Ne gandim sa ne petrecem o saptamana in aceasta vara in Tenerife.
In Costa Adeje ati fost? Am citit ca e la 15 km de Plaja de la Americas. Mergem cu copilul si ne-am dori un loc mai linistit. Am inteles ca Plaja de la Americas este aglomerata si cu multa agitatie.
Imi puteti spune ceva despre Costa Adeje?
Multumesc,

Tana

Tana, eu am fost acum in aprilie in Costa Adeje, dar cum nu avem copii, nu stiu cat de mult te-as putea ajuta cu informatii... Stiu insa de la colega mea de serviciu, care are doua fete de 8 si de 4 ani, ca s-au simtit excelent la www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g662606-d263429-Reviews-Jacaranda_Hotel-Costa_De_Adeje_Tenerife_Canary_Islands.html" target="_blank">Jacaranda, un hotel situat un pic mai departe de plaja, dar care ofera conditii excelente pentru copii...

Daca mai vrei sa stii si altceva o pot intreba!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Multumesc frumos Roxana.
Intr-adevar, frumos hotelul.
Tie ti-a placut in Costa Adeje?

Tana

Mergi la inceput