*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eva,nu imi vine sa cred ceea ce citesc,iti doresc multa putere sufleteasca si mult curaj pentru a iesi cu bine din toate problemele
ma gandesc ca actiunea de divort nu ai inaintat-o intr-un moment de suparare ci este concluzia unei perioade lungi de framantari,gasit solutii etc.
cu siguranta te asteapta o perioada foarte grea mai ales ca baiatul tau e la varsta in care nu intelege exact ce e divortul,de ce va despartiti + esti in perioada de construire a carierei in care trebuie sa citesti mult,sa te documentezi,sa fi pe faza ....iar cand viata ti se schimba brusc e mai dificil sa te concentrezi la lucru

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Imi este tare greu si imi pun de sute ori intrebarea daca fac bine ce fac. Oricum, ma incurajez ca macar nu mai imi fac probleme ca unde este si ce face si nu mai indur sfidare si umilinta.
Sunt paralizata de gandul la ce se va intampla cu mine si mai ales cu Claudiu, dar, daca pana acum am avut forta de a infrunta provocarile, atunci o sa incerc sa o privesc si pe asta ca pe o provocare.
Claudiu... acum imi e greu si sa vorbesc...

Va pup pe toate si va urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eva, scumpo, suntem alaturi de tine!ai grija de tine si de Claudiu!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti? Haideti la un ceai!
La noi ninge..dar nu asta ar fi o problema, ci faptul ca e apa pe jos si o mizerieee!!!!!
Eva, ai grija de tine si incearca sa te linistesti! Fii tare, stiu ca e greu, dar probabil ca e cea mai buna solutie... Claudiu o sa inteleaga atunci cand o sa fie capabil...decat sa creasca cu 2 parinti si intr-o continua tensiune mai bine asa... La inceput va fi greu, dar timpul le va aseza pe toate la locul lor... Ai incredere in tine si in ajutorul Domnului!
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eva- si eu sunt alaturi de tine.
daca dupa multa multa chibzuinta(vorbeste si cu un prot sau calugar bun) ai luat decizia asta, continua(mai bine acum decat dupa 20 de ani de casatorie).
daca nu esti inca hotarata si te indoiesti putin, mai gandeste-te ce vrei sa faci, nu lua hotararea in pripa.
ai grija de tine si de puiut.

Mergi la inceput

subscriu la cele spuse de mathilda
O zi cat mai usoara va doresc!

Mergi la inceput

pentru eva
daca ai timp pentru a citi niste postari foarte interesante ale fetelor pe tema divortului aici

Mergi la inceput

Buna dimineata si
eu astept ceva vesti de la Eva
sper intr-o solutie miraculoasa
O zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce mai faceti, fetelor? Sper ca sunteti bine toate!
Eu nu cred ca mai intru pana luni, azi avem activitati la serviciu - sedinta, petrecere, apoi iesim in oras cu nasii nostri, maine iar in oras cu prietenii, pe la parinti in vizita...asa ca va doresc la toate "La multi ani", sa fiti iubite si apreciate si cat mai fericite si pline de viata! Va pup!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua, doamnelor!
Eu sunt bine atat cat se poate.
In alta privinta, am din ce in ce mai mult convingerea ca nu se mai poate. Imi e greu acum sa privesc bagajul cu atatea amintiri, sunt uluita de ce mi se intampla. Pana acum cateva luni aveam convingerea, impartasita si de prieteni, ca suntem familia perfecta. Tocmai de aceea totul este mai greu, mai inexplicabil. Incerc sa gasesc aceste explicatii si incerc sa gasesc solutii, dar nu pot de una singura. Familia este o institutie pluripersonala. (wow - ce chestii scot! scuzabile, sper, in starea in care ma aflu) Asta este cel mai clar semn ca nu mai e nimic de facut.
Simt totul ca pe o durere fizica, o paralizie...
Optimism... da, dincolo de durere, am obligatia sa fiu optimista...

Afara e cald si frumos. O minunata zi de primavara. Bucurati-va de ea!
Va doresc un we plin de fericire si iubire!
Iar de 8 Martie, doamnelor, va urez sa aveti parte de respectul si de aprecierea pe care le meritati! Nu in ultimul rand, sa aveti cadourile pe care vi le-ati dorit.

Claudela da-ne vesti!

Mergi la inceput