*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 4
mathilda spune:
martie am o fetita, nu mai e bebe, are deja 2 anisori.
luna- si unde ai pus reteta cu gogosi?. scrie te rog si aici.
fetelor va pup. kris- ce mai zici? cat stai in Concediu postnatal? ce m face alessia?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by martie
Sa stii ca reteta ta de gogosi a ajuns si la tara, la mamaia mea, in jud. Giurgiu si la vecinele ei, sunt super incantate.
m-ai terminat,in general "babutele" au retetele lor testate de n.ori si cu greu se incumeta la noutati
data viitoare sa le sugerezi sa folosesca pe langa iaurt si smantana in cote egale -ies foarte bune
iata reteta pentru mathilda
poti sa o faci si in varianta "dietetica" - nu faci sirop iar gogosile le tavalesti prin zahar praf gen canderel,sucrazit - sau sub ce denumire gasesti
intr-adevar sunt usor de facut si foarte gustoase -eu am o mica problema in sensul ca nu mereu imi ies rotunjoare egale asa cum ar trebui
pentru gogosi
400 g iaurt
300 g faina
2 oua
o lingurita de amoniac dizolvat in putin lapte
pentru sirop
200 g de zahar tos
150 ml apa
zeama lamaie,esenta de portocal,apa de trandafir
Se amesteca bine toate ingredientele – in final va rezulta un aluat moale care se ia cu lingura (eu folosesc o lingura de marime mijlocie) si se prajesc in ulei incins (de preferat ulei de masline)
Se scot, se pun pe mai multe hartii pentru a se scurge bine de ulei si se imbiba intr-un sirop preparat de dinainte
Pentru sirop de fierb 200 g.de zahar tos cu 150 ml apa ,se adauga 2 lingurite de zeama de lamaie,o lingurita esenta de portocal si una de apa de trandafir
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LoraG76 spune:
'Neata!
Vine careva la un ceai?
E 1 martie! Sa aveti o primavara cat mai frumoasa!
Luna, mi-am notat si eu reteta! Multumim!
Sa aveti o zi buna!
Un martisor virtual:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-02-29/16:43:54
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR!!!!
Acum am aparut si eu la calculator..
BINE ATI VENIT IN CLUB IOANA SI MARTIE!! Sa va traiasca mari si sanatosi copilasii!!
Acum actualizez lista.
Noi suntem bine,numai am cam hoinarit si nu am ajuns la calculator..
Azi e baba mea, la iasi e frumos, e soare!
Nu stiu cat voi sta exact in concediu..as fi vrut sa ma intorc prin mai iunie, dar nu prea vreau sa o las cu bone, cum a zis si martie.. In iulie vine vacanta jud..asa ca mai sigur cred ca la 1 sept ma voi intoarce..
Treb. sa am in vedere si faptul ca lipsind o per de timp..va dura 1-2-3 luni pana cand voi avea din nou clienti, asa ca cei 1150 lei de la Barou nu-s de lepadat..nu stiu daca in primele luni voi avea incasari de macar atat..si acum suntem intr-o per. mai nasoala cu finantele..voi analiza problema..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
LoraG76 spune:
Poze cu iedutii de la strabunici:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-03-02/13:59:11
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
o primavara/respectiv saptamana cat mai frumoasa va doresc
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
eva03 spune:
Buna seara, doamnelor.
In seara asta reusesc sa intru si eu. Nu am mai intrat pentru ca ma confrunt, din nefericire, cu o gramada de probleme. Aproape ca nici nu stiu care de care se leaga, sau care pe care a generat-o.
Oricum, azi am introdus actiune de divort
Nu pot sa vorbesc acum despre asta. Sunt paralizata gandul la ce ma asteapta, ce urmeaza.
Va pup si va doresc numai bine!
kriss79 spune:
eva, imi pare nespus de rau. nu stiu ce sa iti spun. tu stii mai bine motivele si daca nu mai e cale de intoarcere...asta e. Iti doresc multa liniste sufleteasca si putere sa treci peste aceasta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la un ceai!
Eva, nu stiu ce sa iti spun...sunt alaturi de tine! Ai grija de tine si de Claudiu si incearca sa fii cat mai linistita sufleteste! Sa dea Domnul sa-ti fie bine!
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina