*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 3
martie spune:
Facultatea de dr. si re. internationale N. Titulescu, 1999, Bucuresti, cu bebica Ana de 10 luni (21.04.2007) si maimuta Sara de 3 ani maine-poimaine (20.03.2005).
E frumos aici la voi.. la noi!
LoraG76 spune:
T_Ioana, martie, sa va traiasca bebeii! Mai stati cu ei acasa sau ati inceput serviciul? Copiii merg la gradi/cresa?
A fost o colega si-a luat gogosi! Mathilda, bravo pentru kilogramele pierdute!
Lora, mami de Iustina
martie spune:
Lora, eu stau acasacu bebica, iar fata cea mare e la cresa pana pe la 4.
Am avut niste experiente cu bonele, incat am jurat ca nu mai prind picior de bona la mine in casa. Renunt la orice, e destul de greu, obisnuita in functie de conducere, dar am renuntat la serviciu, ca sa o pot creste macar pe a doua, ca prima a fost putin traumatizata biata de ea cu bonele.
eva03 spune:
Bine ati venit Martie si Ioana!
Martie sunt perfect de acord cu tine in privinta bonelor. Si noi am avut de suferit de pe urma ei, ca ne-am oprit la una.
Eu sunt suparata ca tot sunt umflata la falca iar noaptea nu pot dormi de durere. Voi stiti pe cineva care a facut implanturi dentare si ce a patit? Bune sau rele impresiile, spuneti-mi-le si mie va rog.
LoraG76 spune:
Offf...Eva, imi pare rau... Sper sa te simti mai bine! Eu n-am probleme cu dintii, am doar 3 plombe la activ si-atat. Am fost luna trecuta la un control si mi-a zis medicul ca n-are ce sa-mi faca, da faliment cu pacienti ca mine... O tuica nu merge? Amorteste macar...si esti si fericita dupa....
Martie, eu sunt un caz fericit inseamna...am noroc de-o bona f. buna, e la noi de cand Iustina avea 7 luni - eu la 8 luni dupa nastere am reinceput serviciul. A fost infirmiera la cresa pana sa iasa la pensie si cum a iesit a venit la noi. Acum fiica-mea merge la gradinita cu program prelungit, dar tot o tinem, pentru zilele cand nu merge la gradi sau cand stau eu mai mult la serviciu.
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
martie,daca lucrul il poti incepe oricand nu acelasi lucru se poate spune despre a fi mama - din pacate timpul trece foarte repede si nici nu ne dam seama cand ne-au crescut puii si din pacate pentru unele fara a fi cu ei in cea mai mare parte a timpului cum ar trebui
mie intr-un fel imi pare rau ca n-am stat cu papusa mea acasa -financiar imi puteam permite - si vazand evolutia mea in planul carierei in ultimii doi ani chiar nu pierdeam absolut nimic
in ceea ce priveste bonele as putea sa scriu o carte...la un moment pur si simplu a trebuit sa alung o bona din casa cu amenintari pentru ca nu vroia sa plece...in instanta am apelat la o firma de intermediere si am adus o doamna din Filipine care s-a dovedit nemaipomenita dar din pacate are dor de tara natala,familia lasata acolo deci nu mai pot conta pe ea din vara
eva,cred ca in final va fi bine cu implantul doar trebuie sa ti se obisnuiasca gingia
incearca si niste spalaturi locale cu galbenele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mathilda spune:
martie , ioana- bine ati venit
luna, lora- multumesc mult. mi-am facut family memebership si e totul inclus- fitnes, inot, masaj etc. asa ca va promit ca ma tin de treaba
va pup pe toate
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mathilda
mi-am facut family memebership si e totul inclus- fitnes, inot, masaj
asa ai toate sansele pentru a deveni
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
martie spune:
Da, Luna, asa este, serviciu iti gasesti, dar mama pt. copil de 1 an nu esti decat odata. Si eu sunt un caz fericit, ca-mi pot permite sa stau acasa (vorbim aceeasi limba ).
Sa stii ca reteta ta de gogosi a ajuns si la tara, la mamaia mea, in jud. Giurgiu si la vecinele ei, sunt super incantate.
Mathilda, ai si tu bebe mic?