noaptea dintre azi si maine
29 februarie - o zi rara... si ziua dintre iarna si primavara. Dintre vechi si nou.
Ironia sortii a fost sa iau astazi o suita de decizii clasificate drept "aproape sinucigase".
Clasificate de altii: prieteni, familie...
Pentru mine, ucigatoare ar fi fost mentinerea pe aceeasi linie.
Pe scurt: am renuntat la una bucata barbat, am renuntat la una bucata iubit, si am renuntat si la una bucata job ca sa fie pachetul complet. Fara legatura intre ele. Asa s-a intimplat: sa vina astazi toate.
"Una bucata barbat" era in evaluare de ceva timp, ca sa zic asa.
Una bucata iubit era o iluzie frumoasa, si care doare, dar doar o iluzie, totusi.
Iar una bucata job nu era in plan pentru cosul de gunoi, insa a luat o turnura neasteptata si perspectiva nu ma satisface. Si tot eram la capitolul curatenie.
Cu viitorul-ex-sotz am stabilit sa raminem in relatii bune - ca niste parinti responsabili ce sintem. In rest, n-am ingropat acum prea mare lucru, pentru simplul motiv ca nu prea mai era nimic de ingropat. Am spart, distrus si aruncat pe geam tot. De-a lungul timpului.
Cu viitorul-ex-iubit am stabilit chiar contrariul, as putea spune. Si in mare parte e vina mea, daca nu e chiar integral vina mea, dar asta e. O sa isi revina repede. Ma indoiesc ca l-as fi marcat eu chiar asa iremediabil.
Iar jobul - aici a fost partea cea mai simpla, dupa parerea mea. Trei sesiuni de regrete oficiale si stringeri de mina cordiale, si gata.
So... de maine e primavara, incep o viata noua.
O sa am probabil ceva ups and downs in urmatoarea perioada, ca am facut o schimbare cam brusca si pe toate planurile, dar o sa treaca. Am un sprijin de nadejde.
o cola de una singura, pentru mine si bebelisa mea care doarme angelic la ora asta.
Elise & BBLisa
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Am avut un soc cand am citit postarea ta.
Sper sa ai parte de tot binele din lume!
Deciziile fiind luate de tine, nu ma indoiesc ca stii ce faci.
Adina + Olivia Q1.04
ladyJ spune:
Elise,azi a fost si pentru mine o zi cam de rascruce as putea spune.In ultimul timp(de vreo saptamana) s-a tot umflat problema,problemele,iar azi a explodat umflatura.Nu am schimbat eu neaparat nimic,insa azi mi-a fost dat sa simt cateva schimbari mari in ce priveste viitorul.De maine voi incepe si eu o noua ...nu viata,o noua abordare a cea ce e in jurul meu.
Hai ca beau si eu o cola cot la cot cu tine,si zic ´´sa ne fie de bine,sa ne traiasca´´!!!
Elise spune:
Va multumesc ca beti o cola cu mine... in una dintre cele mai lungi nopti din ultimul timp.
Adina, tx. Cam toata lumea din jurul meu a avut acelasi soc...:)
Am luat deciziile astea intr-un punct in care m-am gindit ca mai rau n-are cum sa fie.
Nu pe planurile respective... la modul general, exista desigur nenorociri mult mai mari.
ladyJ,
si eu as fi aminat, dar n-am avut cum... si poate nici n-ar fi avut sens.
Macar stiu ca mi-am clarificat azi cam toate apele tulburi. Ce sa zic, am fost eficienta...
Elise & BBLisa
dianocica spune:
elise, felicitari! pt ca ai curajul sa faci ceea ce crezi ca e mai bine pt tine. si nu ce cred altii ca e mai bine pt bine. sa fie intr-un ceas bun!
pt un inceput, nu pt un sfarsit, iau si eu o cola.
diana si david 03.12.06
ladyJ spune:
Elise,ma luminezi cu mesajele tale:-)
Ai tu dreptate cu ´´clarificarea apelor tulburi´´.E ca si terapia soc.
Stii ca trebuie sa schimbi ceva,nu prea iti vine sa o faci,pana intr-o zi cand fortata de imprejurari sau la capatul nervilor faci pasul.
Si stii ce e culmea?Pe cat de mult te socheaza propriile reactii,pe atat de mult simti o usurare neclara.E ca un paradox.
Au clocotit demult niste lucruri,a fost multa teama de schimbare,da parca alfel nici ca se mai putea.
Imi imaginezi cum te simti.La mine schimbarile nu sunt atat de mari ca la tine si tot parca s-a intors lumea cu fundul in sus.
Sanatosi sa fim.O schimbare se cerea...un nou inceput batea la usa si tu nu-i deschideai.Ei,acu a intrat pe geam:-)
Sabina spune:
iti doresc numai bine, chiar ca soc la maxim.
acum ca nu s-a terminat inca 29 februarie, poate iau si eu decizia aia buna odata....
adica sa slabesc cele 12 kile ramase in plus pe mine:)))
asta asa, ca sa mai radem.
inca odata, numai bine si pupam bebeLisa cea frumoasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
olguta12 spune:
Papusa draga,
De mult astept sa citesc cele scrise de tine azi.
De mult timp ma gandeam ca mai devreme sau mai tarziu aveai sa faci putina curatenie de primavara " spring cleaning" in relatii(mai putin slujba, dar si acolo pot fi schimbari in bine).
Pt mine mereu ai fost o luptatoare, mai bine spus "a warrior princess", si nu ma ingrijorez ca atit tu cat si BebeLisa o sa fiti bine.
FERICIRE va doresc la amandoua- si stiu ca impreuna veti avea si fericire, si dragoste, si succes . Deoarece impreuna sinteti indestructibile.
Pup fetele frumoase
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
redi spune:
Din cat citesc aici de ani de zile ,din cati oameni am intalnit ,nu am gasit niciuna atat de puternica cum esti tu.
Sa ai parte de mult soare si caldura primavara asta !
BAIATUL_MAMEI
szivarvany spune:
Sa fie un nou inceput !
Sa aveti parte de tot binele din lume, tu si bbLisa !
Eu diseara clarific acele "ape"
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Elise spune:
Wow... ce de incurajari aici :)
Hmmmm... da' voi de pe ce planeta sinteti?
Am scris un mesaj mare si jalnic despre cum m-am invirtit eu mult timp dupa coada, ca un pestisor in acvariu, nedumerita de ce mi se intimpla.
L-am scris si l-am sters: ce rost mai are?
Vreau sa privesc inainte, nu inapoi.
Deci, multumesc pentru urari, [icon-cu-martisor], e primavara....
PS; vrea si bblisa sa adauge ceva:
xiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ierdddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddddd ddddddddddddd....... nnm PLLDDDDDDFqqqTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTL VMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMM
Gata!
Asta a fost de la bebelisa...:)
Elise & BBLisa