Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetelooooooooooooor, ce ma fac, ca ma inteapa in fofo de numa...vreo 5-6 intepaturi la rand ... de vreo 3 ore stau numai in patut si am luat deja 2 nospa si vad ca nimic...in rest nu ma doare burta,nu am nimic..dar intepaturile astea ma sperie...nici pe chilotel nu vad nimic suspect!

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

MaryB, eu am avut intepaturi in vagin si n-am facut nimic sa le rezolv. S-au rarit in timp. Si felicitari maxime pt 2 liniutze, ca eu n-am apucat sa iti urez! Am citit anuntul tau pe forum, imediat dupa ce m-a sunat o prietena ca are test pozitiv, si la ea, un test indeluuung asteptat.

Randunici, si-a luat careva caruciorul Graco Aerosport? Stiti daca chiar se face complet orizontal sau vand astia gogosi.... O sa incerc sa il vad undeva pe viu, dar poate nu il au in magazine... In cora nu il au.

Iete ca si pe Mami au luat-o intepaturile in fofo :)
Pana nasteti trece

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mamip si pe mine ma intepa(cu tot cu dureri) azi dimineata , nu stiu de la ce
..dar mi-a trecut cat de cat de la no-spa si giny.si acum ma inteapa ma lasa si tot asa si simt bebele jos de tot ..pana azi nu l-am simtit asa de jos si ma tot duc la baie din 10 in 10 min si fac 1, 2 stropi si gata ce inseamna asta???

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc tare mult Naty ca ti-ai facut timp sa ne clarifici niste intrebari,cu toate problemele tale,care stiu cat de multe sunt.Foarte bune info ai pus aici,sigur ne ajuta pe mai multe dintre noi...Si te rog,ia-o usurel cu treburile,pe rand,sa nu te obosesti tare,ca probabil inca nu s-a refacut organismulapasat...
Si,Naty,banuiesc ca de servetele din alea umede intime vorbesti pt pus pe wc.Si...mai murdar ca in B????Off,mama,nasol tare..
Pentru bebe la spital,eu oricum ma gandeam sa nu cumpar dinainte niciun produs,ci sa le ia ai mei atunci cand se naste bb si ne sunt cerute, de acolo din stand,zic bine??Sa nu-si schimbe cerintele intre timp,cumva.si multe multumiri

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

sovi, multumesc mult pentru raspuns si pentru urari. ....deci inteleg ca sunt normale.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty..... mi-a placut muult de tot!!! Sa fiti fericiti alaturi de Iulia voastra!!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

POZE CU BURTICA--ACUM

SA va uitati la ultimile doua ca sunt facute azi una la amiaza si una acum mi se pare mie sau vad eu aiurea.....nu e coborata burta mai jos fata de cea de la amiaza????

_
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ali, ai o burtica super mare!! Depinde din ce pozitie ai fotografiat burtica, stai linistita ca e ok!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mami_p,mi se mai intampla si mie,dar m-am prins ca e din cauza ca se foieste gagica si cine stie cum si pe ce apasa..
Eu in schimb am inceput sa simt oarece senzatii ca la ciclu,niste greturi,difuze dureri de cap..asa ca s-ar putea s-o lasam pe mai tarziu cu lenjeria,ca bine ziceai tu
Maryb,nu te panica,gandeste-te cate transformari au loc pe-acolo,e normal sa mai simti cate un junghi..mi-amintesc ca la mine nici nu se vedea burtica si ma durea de numa'...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

mersi Ioana.....inseamna ca am luat-o razna
Gata ma mut inapoi in Romania ca aici nu e de stat, am viziuni decolez acum.....

_
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput