Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 9
numeioana spune:
maryb, si au am mai avut intepaturi... dar tu ce tratament iei? Iei No-Spa? Gynipral? Utrogestan?
Ioana 40+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kitzy spune:
Sovi eu am vrut sa-mi iau Graco Aerosport si nu l-am gasit nicaieri, pana la urma la mall aveau carucioare Graco, dar nu care-l vroiam eu si au sunat la reprezentanta si au zis ca nu-l au pe stoc, asa ca am renuntat.
Pana la urma mi-am luat alt tip care e si cu maner reversibil (cele Graco n-au asa ceva din ce-am vazut eu)
Si eu mi-am cautat sa se faca perfect orizontal si chiar se face.
32 cu Diana
AMR 8 saptamani!!!
natynic spune:
Maryb, n-ar strica deloc sa iei Utrogestan,vezi ce-ti zice medicul.
Ioana, ms
Stela, nu la servetele intime ma refeream...sigur, ia-ti si de-alea dar...exista niste chestii din hartie rotunde, rupi partea din mijloc si asezi restul pe colac, ca sa poti sta. Mie initial mi-a lasat cateva o vecina de salon cand a plecat, nu stiu de unde le avea, apoi i le-am aratat randunoiului si, descurcaret cum e cand vrea, a vorbit cu chelnerul de la un restaurant si i-a facut ala rost de o gramada. Dar altfel, sincer, habar n-am de unde se procura, poate stie vreo randunica?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
Olgutzika spune:
Buna!
Raportez: fetele mele sunt bine si va transmit multumiri si cele mai bune ganduri pentru voi!
Radu si...
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
sovietica spune:
Radu, esti cel mai constiincios randunoi! Multumim de vesti!
Cum e, vin maine fetele acasa, sauaaaaaaa.......
sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
mstela spune:
Alinutzo,mare burtoi,mare...pai pe langa ce aveti voi,la mine e cam mica...si eu zic ca ti se pare ca e jos,la mine jos a fost tot timpul..
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
NATY, iubita, mersi mult pt sugestii ref la straptococ.Ideea e ca nu am cum sa aflu daca mai e prezent sau nu, analiza se repata la 10 zile de la terminarea tratamentului, eu l-am terminat acum 2 zile, plus pana ies rezultatele..d-aia a zis dra sa mai iau cateva zile inainte de nastere..eu o sa nasc la Medlife, o sa vorbesc la fata locului,adica atunci cand voi naste, despre antibioticul intravenos...parca se administra o doza cu 4 ore inainte de expulzie?...tu ziceasi sa am la mine si sa-l dau eu atunci,ok, sunt dispusa sa fac asta, dar ce sa iau de la farmacie????
Sovi, pupici scmpa!sunt ok, m-am odihnit acum si e bine.. tu ce faci, esti ok?
ioana, asa e cum zise si Sovi, cam 42 mil la Medlife si eu cred ca r fi ok daca te-ai hotari sa nasti acolo, nu vad de ce sa nu te primeasca!!!
Bubuuuuuuuuu m-ai sdpart cu mancaricicle!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
magdalena67 spune:
fetelor, intru ptr prima data aici, dar de citit va citesc de ceva timp. fata mea este insarcinata in 38 de saptamani, si de la 3 luni si pana acum dr.ia tot spus ca ii va face cezariana, deoarece ea are un deficit de coagulare von willebrand, iar acum brusc dr. spune ca nu o mai opereaza si o va lasa sa nasca normal. este cumva printre voi cineva care a patit asa ceva?
deja sunt disperata si nu stiu in ce parte sa o apuc.
gudinde spune:
numeioana,
Imi pare sincer rau de experienta ta de azi de la Elias, imi pare rau ca te-a dezamagit dr-ita mai ales ca tu i-ai tinut foarte tare partea ei si acestui spital la un topic despre Elias.
Ceea ce este foarte urat este modul in care ti-a vorbit. Faza cu carligul este ... de necomentat. Chiar nu-i face cinste.
In fine, personal ma asteptam mai mult de la ea la capitolul comportament cu propriile paciente.
As vrea sa reiterez un lucru pe care ti l-a spus Naty: travaliu pe DN1. Tu in postarea ta ziceai ca faci 2 ore pana ;a Bucuresti. poate 2 ore cand plecati foarte devreme, caci daca te apuca nasterea in plina zi sa sti ca faci mai bine de o ora in Bucuresti pana la Elias. Traficul este infernal.
Nu ai mentionat daca ai discutat cu ea anumite aspecte. Poate ai fost prea socata/suparata. Care este planul pt nastere. Te poate interna in Elias caci tu vi totusi din Campina. Un pic de profesionalism! Cred ca o gravida care a venit din Campina la ea toata sarcina si a facut tot ce i s-a spus merita 5 minute pt un plan. In fine ...
Ar mai fi un lucru pe care l-a mentionat Naty si peste care tu ai trecut poate un pic prea usor. Sa sti ca daca e full la Elias vei fi trimisa la alta maternitate. Nu ai fi nici prima si nici ultima gravida care pateste asta.
Sa nu te superi pe mine. Nu este intentia mea sa supar o graviduta. Dar iti spun lucrurile asa cum sunt si sti vorba aia: cand iti zice unu ca esti beat poate nu-l crezi, cand iti zic doi te duci sa te culci.
Sper ca vineri dr-ita sa fie la nivelul asteptarilor tale.
bubu05 spune:
Mai, Radu, randunel de Olgutzica, e o dulce Ioana voastra! E atat de dolofanica si scumpica!
Naty, mi-e si mila de tine la cate drumuri trebuie sa faci, cate rezolvi tu! Te admir tare mult, mai ales cand esti si lauza si cu rinichii si cu...te pup tare!
MamiP, cum te simti? ti-a mai trecut? cateodata si pe mine ma mai inteapa, dar poate e din cauza ca apasa bebica si se mai mareste uteru, alea-alea pe-acolo...
Eu am facut prajiturica si acum am si eu cartofi la fiert sa fac piureut , e preferatul lui Vlad si fac tot felul de combinatii. Azi avem piure de cartofi cu morcovi.
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze