Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

HAI DELFIN!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai fetele dragi, nu am vrut sa starnesc panica cu porcaria aia de streptococ!!! va rog sa va mentineti calmul, luny, auzi!!! deci, in primul rand tu faci un tratament, dat de medic!! eu nu am avut tratament in sarcina pt ca mi-a descoperit bestia destul de tarziu si d-asta mi s-a zis ca imi va face antibioticul in perfuzie, in timpul travaliului, numai ca, eu avand probleme grave in travaliu, au uitat!!! mi-au dat pastilutza cu oxitocina, apoi perfuzie cu calciu,apoi mialgin pt durere, apoi perfuzie cu glucoza (ca am facut ditai criza de hipoglicemie)...3 injectii in uter cu oxitocina, ca nu se producea nimic!!! nicio dilatatie...si la nebunia care era acolo (am avut 3 medici la cap, 4 asistente, 3 moase si 1 neonatalog!!!)...iar eu am aflat abia dupa cateva ore ca nu mi-au pus antibioticul...ca nu era specificat in fisha de la nastere si atunci a inceput circul!
deci, luny, tu vorbeste cu dr. ta foarte clar acest subiect...
la mine a fost si problema unei proaste comunicari cu medicul, cris, tu daca spui ca i-ai fost pacienta, stii la ce ma refer...eu ii spuneam mereu ce am citit, el imi radea in nas, zicea ca asta e problema mea...ca citesc prea mult si eu sa-mi vad de florile mele, ca el isi vede de "pasaricile lui"...

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ariel multi ici Alexutei tale care e o scumpica!

Naty -felicitari pt cele 1520gr implinite ale Iuliei, este pe drumul cel bun si cu siguranta o vei lua acasa mai repede decat iti imaginezi; la cate kg ii da drumul din spital la 2 sau la 2,5kg- eu parca stiam de 2,5 dar poate s-o mai fi modificat

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am capiat azi si ieri iutubul ala lu zucchero "diamante". Daca nu va mai merge youtube, sa stiti ca e din cauza mea, ca l-am frecushit eu prea mult!
Dati-mi altul, ca sa imi treaca obesiaaaa!

Cory, astept cu nerabdare. Se antreneaza fetele intens pentru venirea lui Alex! ceea ce e bine, iti ia de o grija
Mai da ce multivalenta e si sora ta! Cum au reusit parintii sa va imprime directii asa faine? Care e secretul?

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am pus de un pilaf... tot cu "p" e...dar ce sa fac daca n-am cartofi!! si de pulpite la cuptor...

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, la ce pagina e linkul lui Naty catre filmuletul ei? Nu-l gasesc!!

Ti-am vazut Alexutza!! E o scumpete de fetita!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Au, au, ce de complimente! Claudela era sexy-burticoasa, nu eu! Am inceput sa ma accept asa mumoasa, o sa ma duc mai des la coafor la aranjat! (ca sa nu mai fiu Leana )

Cory, ce fete frumoase! sunt dulci rau cu bebeii in brate! deci in seara asta papati ciucalata, nu?

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele mele dragi, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...

sunt normale intepaturile prin vagin ??? de astazi a inceput sa ma intepe din cand in cand in vagin si sunt cam nasoale intepaturile astea.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, scuze, uitasem de lohii, ca tare-s nauca de cate am de facut...azi am fost la 3 medici, acum am sunat eu la Medlife pt un sir de analize ce le am de facut, trebuie sa reziliez contractul cu RDS la internet, sa-mi ridic cardul nou de la banca, sa rezolv cu livretul si alocatia, sa-i duc soacra-mii niste chestii, sa ma "achit" la mama doctoritei mele-ca la ea am facut-o azi; pana acum nu reusisem...si mai sunt (plus drumurile zilnice la Giulesti), dar deja ma doare capul!
Asaa, deci: pt lohii dupa cezariana in reanimare ti se da doar vata, nici chiloti n-ai voie ca daca "scapi" Doamne fere o hemoragie mai nashpa sa se dea alarma imediat; apoi, cand te muta la salon si-ti pui chiloti, din experienta nu numai proprie ci si a vecinelor de salon, doar tamponul, fie el si hiper-super-absorbant, vreo 2 zile nu ajunge, am pus si somoiogul de vata deasupra. Deci iti iei si una si alta. Apoi ajunge tamponul; atentie, dra mea mi-a zis sa-l schimb chair mai des decat as face la ciclu pt ca e in apropierea operatiei si nu e bine sa creezi acolo mediu de infectie. Deci multe tampoane; daca ramai in pana, se gasesc inclusiv la chioscul din fata spitalului, ala, singurul. La toaleta care se face de 2 ori pe zi ti se pune vata si unele fete mai aduceau ele cate un pachet dar am vazut eu ca au cu tonele, nu-i nevoie sa aduci.
Cat despre bagajel: de la internare pana la mutarea din reanimare la salon primesti camasa de la ei, care poate fi patata, invechita, dar chiar e curata! Dupa ce te muti poti pune pijama, pt toaleta insa iti recomand CAMASA, iti va fi greu sa te apleci sa pui si sa scoti pantalonul la inceput. Deci camasa, eventual pijama, chiloti -sa fie inalti, "moartea pasiunii"; obiectele personale de toaleta (aici, na, fiecare isi ia ce crede...); aa, si comprese sterile, multe-sunt f utile inclusiv cand desfunzi canalele, la inceput. Daca poti, fa rost de niste chestii de-alea de hartie care se pun peste colacul WC-ului (stii de ce vorbesc?) pt ca nu e chiar curatenia din pavilionul B si, cum e musai sa ai scaun, va trebui sa te asezi pe WC. Si pompa, Garmastanul. Si cam atat pt tine.
Pt bebe: Pampers (nr 1 sunt pt 3-5 kg, Iuliei ii vin pana in gat ), de la Sanosan lotiune de corp (nu ulei), crema pt fundulet, servetele umede (si duci pachet mare, ca se folosesc multe). Scutece nu duci ditamai pachetul daca pleci repede ca...nu le mai vezi si e pacat, la prematuri e altceva, suntem deja ca o familie si ne imprumutam de toate, dar noi stam mult. Duci zilnic cate 5-6 bucati. Cam atat; altceva daca e cazul doar-glicerina boraxata, baneocin pudra pt buric, etc; de regula le au ei, dar mai sunt si lipsa. Oricum, repet, la standul de langa bebei gasesti absolut de toate.
Fetelor, scuzati-ma, puteam sa-i scriu Stelei pe PM dar m-am gandit ca-s chestii utile de stiut

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, iete: http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput