Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 6
sovietica spune:
Ioana, costa parca in jur de 42 mil (cu tot cu cazare) indiferent cum nasti. Stiu ca se putea sa apelezi la ei si prin sapt 37, dar in sapt 40, nu mai stiu. Ce te costa sa ii suni? ca e cooperanta tanti de la capatul celalalt al firului.
sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Ioana, nu te cert decat din afectiune. Eu, sincer, nu cred ca ajungi pana vineri, nasti mai devreme; daca ai posibilitatea, mai bine te duci la Medlife, ca daca la Elias problema e intr-adevar de lipsa de locuri te vor redirectiona sigur la Municipal (unde Dumnezeu stie peste cine dai, ca pot fi multe variante...) sau la Giulesti (unde e de garda doctorita mea , adica o binecuvantare, dar voi detestati Giulestiul...); asa fac, stie toata lumea. Deci gandeste-te serios la Medlife, cred ca te-ar primi oricum, ca pe ei plata ii intereseaza.
Simonette...Doamne! Jos palaria si...greu de zis alte cuvinte. Bine,stiam cate ceva de la tine si de la Roxana-cu care vorbeam ca PUR SI SIMPLU ai avut ghinion, asa cum ea a avut noroc...ca nici macar doctorita, care a fost aceeasi, n-o descrieti la fel...dar bine ca ghinionul tau s-a sfarsit cu bine si baietii tai acum iti implinesc viata!
Dar Delphin cu cine ia legatura ca sa ne anunte, ca doar n-o sa asteptam 7 zile ca sa aflam ceva de o randunica atat de draga???
HAI DELPHIN!![majoreta]
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
sovietica spune:
Delfinutz a zis ca ne trimite sms, si am dezlegare de la ea pt incercarea de a-i hartzui randunoiul pe yahoo, caci in momentul in care el va deschide calculatorul, se deschide automat si mess-ul ei
sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Sovi,
Inca n-am luat faianta si gresia, doar am admirat-o la magazin. Cand ma gandesc la balamucul din casa....
Ioana,
Nu poti da telefon la Medlife si sa intrebi direct? Ar fi o idee!
Eu vreau sa fac o placintica...si eu ma simt cam ametita de vreo 2 zile...nush ce am...o fi de la primavara!
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
nicol_conte spune:
Hai Delfin!!
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Bubulino, m-ai innebunit cu mancaricile tale!!
Naty, eu sper sa ajung pana vineri si oricum sunt sigura ca nu m-ar trimite sa nasc in alta parte...dar daca vineri nu ma opreste la spital...ma enervez si ma instalez la medlife si nu plec de acolo decat cu bebe!!
Ioana 40+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Mamaaa..ati luat-o la trap,deodata!!
Naty,pupa mama apasat o fetita scumpa ce urca in greutate vertiginos!!
Nu stiu daca ai citit,dar te intrebam pe aici,pt lohii ai folosit vata(a ta sau din spital)sau tampoane?Si cand vei avea timp,poate ne spui si cum e politica la spitalul nostru cu ce se cere in bagajel strict (si pt bebele nascut)..Oricum,am aflat ca la spitalul nostru bagajul inseamna o gentuta f mica cu strictul ff necesar,in prima instanta.
Ioana,uite ca Naty a fost mai ferma si ti-a zis ce gandeam si eu..Cel mai bine sa vii la fratelo,fara formalizarimca e spre binele tau,e oricum mai usor de ajuns la Elias decat sa te alerge sotul pe DN de la Campina.
Ariel,da te-ai pus bine pe facut montaje...Bineinteles ca e super,iar Alexutza si mai si..
Bubule,bravo bravo ca te-ai facut frumoasa.Super draguta coafura,sa-ti fie de bine!Mamaaa,si ce burtikoasa!!
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
nicol_conte spune:
Bubu felicitari pt look-ul improspatat! Esti o viitoare mamica foarte sexy..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
Ali_bia spune:
Multumesc fetele pentru aprecieri la adresa fiicei mele icei multi pentru toate
Bubulino si pe mine m-ai dat gata cu mancaricile tale
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
cory3maz spune:
Sovietika,
"Boghetele" mele aveau blog...se ocupa sor'mea de el, ea fiind si scriitoare (katya kelaro). O sa fac si un montaj, da' dupa ce apare si bebe Alex, intitulat "Capra cu trei iezi" (doi biologici si unul prin adoptie sufleteasca...adik nepoata-mea)!
Da' o pozica (de prin august 2007) cu Boghetele tot am gasit:
http://bocancul-literar.ro/cr/12510
(Bruneta e Smarandita-popii, nepoata-mea; Blondina e Larisoaica)
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png