Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus pozici noi si la "mancarici" si "prajituri"- NERECOMANDAT POFTICIOASELOR!!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vazut Bubu cu freza noua (nu mai e Leana lu Costel...) si camasutza roz pertrecuta, dulce-foc; nu merita Eliasu sa te duci cu asa ceva acolo!
Vazut Bianca de Ali, frumooos copil si are niste ochi...
...si vazut multa ingrijorare cu streptococul. Mai fetelor, cine avea sa se controleze musai daca mai e; si daca mai e dati-o naibij de Ampicilina, luati ceva mai tare care merge pe antibiograma, in etapa asta a sarcinii PUTINE sunt antibioticele care POT FACE rau, f multe merg ok. Iar, Luny, daca vrei injectabil in timpul travaliului (ceea ce mi s-ar parea f corect, daca nu-ti trece cu Zinnat-ul) cine te poate impiedica, in ultima instanta, sa-ti cumperi si sa ai la tine??-nu vad cum te-ar mai refuza. Unde nasti tu, ca am uitat?
Bun, la micul Tudor nu stim deocamdata cu ce e pneumonia, i s-au luat analize, asa ca hai sa nu ne dam cu parerea. Antibiotice a primit de azi-noapte. Noi trebuie doar sa ne rugam pt el, ca daca ne panicam si noi cine are de castigat?-nimeni!
si acu trec la citit poveste de Simonetta...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bubule ce burtica misto ai!!!! Si e maricica.
Pe-a mea am masurat-o dimineata si aveam circumferinta de 97, e micuta saraca burtica, nici nu ma mir ca n-are Diana pe unde se intoarce.

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Bubu, te-ai facut (mai) gagik !

Ali-Bia, vazut un scumpilici mic si alintat cu capsorul pe mami! Multumiri pentru crengutza!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Delphin,fii curajoasa,sa dea D-zeu sa treaca cu bine!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, m-ai facut sa rad , sar'na!

Naty, pai nu prea ma incumet sa le port la spital...data trecuta m-am schimbat cu hainutele mele a treia zi, abia. Le-am cerut de la ei, erau curate si imi parea rau sa le patez pe ale mele!

Kitzy, multumesc!

Ce-mi place sa fiu alintata! miau-miau!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Pe la ora patru m-a sunat Randunoiul de la aeroport ca a aterizat cu bine in Romanica...si cum de la Bucuresti la Ieshi is cam sase ore de mers cu masina, pe la zece-unspe noaptea e acasica!!! Da Doamne sa ajunga cu bine!

Nu cred (din cauza Larisoiului-Terorist) ca mai am vreo sansa sa intru pe Forum in ast' seara...poate maine foarte de dimineata (cand micul terorist doarme)!

Sa auzim numai de bine si pusici!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bubu, ce faci? Iti sta super cu noua freza!! Si ce burtzoi frumoooos

Mary-Lou a nascut pana la urma, deci nu ne mai vedem in spital.

Felicitari, Mary! Bine ai venit bebelina frumusica!!!

Eu am dormit si m-am trezit cu o durere de mijloc si de burtica... Parca vad ca ma duc fugutza la Bucuresti din nou!!

Naty, cat despre bagaj, chiar nu mi-am luat mai nimic: 2 prosoape, 3 camasi de noapte, cana, linguritza, sosete, chiloti, vata, tampoane, cosmeticalele, Pampers pt bebe, 3 costumase, halat... dar s-a umplut o geanta si e destul de grea s-o car eu. Apoi, e aiurea sa te duci singura sa nasti fara niciun sprijin... Si mai e chestia ca daca stau la cineva 2 zile (fie si fratele meu, e o casa straina) nu pot dormi, nu ma pot odihni deloc si am si constipatia turistului. Abia cand ajung acasa pot sa merg la toaleta... Chiar nu stiu ce-o sa fac 3 zile in spital, ca stiu ca e nasol sa te constipi dupa ce nasti... Nu ma mai certa, te rooog!! Ma bucur ca Iulia ta e mai grasunica cu cateva grame!!

Si eu am 8 ani in plus fata de varsta biologica!!

O intrebare: Pot sa nasc la Medlife daca ma hotarasc instantaneu?? Cat m-ar costa o nastere natural? Dar o cezariana? Nu ma trimiteti pe site-ul lor, va rog, ca l-am parastudiat. vreau sa stiu direct de la fetele care nasc acolo la cat s-ar duce totul... Ati calculat? Vi s-a spus?

Multumesc pentru raspunsuri.

Ma gandesc ca daca si vineri imi zice ca trebuie sa merg acasa inca 2 zile si sa vin luni...ma internez direct la Medlife

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, mama a plecat de duminica! doar ca acu sunt eu ba prinsa cu unele-altele, ba apatica (a nu se intelege deprimata)
m-am super-delectat cu montajele de la tine, mai ales ca eu sunt mare fac Alexa (a ma-sii se subantelege ca sunt fan )

Ioana, mult a fost, putin mai este... Iti inteleg furia, da nu prea ai cu cine sa te mai lupti acum.... Gandeste-te ca peste o saptamana maxim toate astea vor fi in trecut si tu vei strange in brate bebelas nazdravan

Naty, m-a emotionat montajul tau de poze, care are un mare "...va urma..." caci trebuie sa se incheie cu o poza in care norutza va zambi de la ea din patut Oricum, acest moment pare tot mai aproape, caci se pare ca e pe drumul cel bun, cel putin cu greutatea!
Bubu, sar'na pt link! Arati super in pozici, dama biiiineee! si mi-a placut camesha cu canarul
V-ati luat gresia/faianta? imi amintesc baia aia verde, e suuuuper! Va doresc sa mearga struna, sa iesiti ieften si bun

Am admirat si pozicile de Olgutz, ahhh imi vine sa ma grabesc sa nasc si eu!! (glumesc!!! nu sunt pregatita!)

Ma rog si pt bb Tudor sa treaca pneumonia. Trebuie sa treaca, lupta, Tudor, potzi!

Clabucica, pare bine facut patutul (de paturica nu mai zic ), am salvat si eu linkul lor, poate pe viitor ne-om comanda si noi ceva de la ei, mai ales ca au flexibilitatea cu factura ;)

Luny, mamma mia ce accident! bine ca ati scapat cu bine! Sper ca ti-a trecut sperietura!!

Simonette, m-a marcat profund prin ce ai trecut la nastere, si jos palaria ca deja ai gasit puterea sa lasi totul in urma si sa vezi doar partea frumoasa.

Cory, pe cand un montaj cu voi si cu boghetele? MI-ar place sa vad.
Eu nu prea mai am cu ce sa fac montaj, caci tocmai s-a distrus hardul pe care erau ultimii 2 ani de aur ai convietuirii mele cu randunoiul. Si sa pun numai din cele cateva poze de la nunta pe care le am pe net, nu imi vine. Poate dupa ce se naste Sasha...

V-am pupat... ma duc sa mai imi gasesc de lucru prin casa.

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut multe poze, nu mai stiu care ale cui, ca sunt cam ametita de somn... Dar mi-au placut burtici si bebici!

Delphin, bafta! Sa ne dai vestea mare si sa te recuperezi rapid. Abia asteptam sa-l vedem pe primul David pe listutza!

M-ati imbolnavit cu piureul! Sunt moarta dupa piure!! Prin frigiderul meu bate vantul... N-am absolut nimic de mancare si ma cam doare mijlocul ca sa ma apuc sa fac acum...Cred ca scot doua pulpe sa se dezghete si la bag la cuptor. Dar as manca si un piure...

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput