Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Sovi, ca sa o citez pe Olga, "cred ca venim maine acasa".
Sincer, nici eu nu-mi mai aduc aminte ce a zis tanti doctorita, ca eram cam emotionat luni (si cu gandu' in n'shpe locuri)... dar PARCA a zis ceva de genu "joi mergeti acasa" - da' nu mai stiiiiiiiiiiiuuuuu
Oricum, promit sa raportez maine!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gudinde spune:
Naty,
Felicitari pt 1520 grame.
Eiii ... daca merge tot asa va veni repede, repede acasa.
Ali_bia spune:
Multumim tata de Ioana pentru vesti!!!!
Doamne, dar tare frumos mai doarme si mami tare mandra e....
Gata am aterizat
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
numeioana spune:
Gudinde, nu ma supar... Nici eu nu stiu, sincer, ce sa mai zic... Despre carlig...
cat despre faptul ca ar putea sa ma trimita sa nasc la Municipal, nu pot s concep asa ceva si nici nu pot sa cred ca m-ar trimite acolo!! Refuz sa ma gandesc la asa ceva!! Offff, sper sa fie totul ok!!
Ioana 40+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
quote:
Originally posted by natynic
Stela, nu la servetele intime ma refeream...sigur, ia-ti si de-alea dar...exista niste chestii din hartie rotunde, rupi partea din mijloc si asezi restul pe colac, ca sa poti sta. Mie initial mi-a lasat cateva o vecina de salon cand a plecat, nu stiu de unde le avea, apoi i le-am aratat randunoiului si, descurcaret cum e cand vrea, a vorbit cu chelnerul de la un restaurant si i-a facut ala rost de o gramada. Dar altfel, sincer, habar n-am de unde se procura, poate stie vreo randunica?
Buna informatia cu servetele astea,Naty.Nu am mai auzit de ele,dar e bine de stiut.
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Luny, pai echivalentul injectabil al Zinnat-ului, adica Axetin. Efectul unei doze e de 8 ore, se face deci in asa fel incat sa fie acoperita perioada travaliului. Zic eu, dar tu discuta cu dr tau, evident.
Ali, ai o burtica...mortala. Nu m-a frapat ca e joasa, cat ca e ff tuguiata!
Ehei, fetelor, cate obsesii medicale noi pe capul meu azi...am fost la diabetolog de unde am aflat ca la tipul meu ciudat si rar de diabet riscul de transmitere la copil e de 50%...ca la ruleta ruseasca! Apoi el m-a trimis la un nefrolog ca sa ma evalueze dpdv al rinichilor, mi-a facut un plan de investigatii si mai vedem...da' el crede ca am alt tip de diabet si mai rar (si din ce citesc pe internet...ambii pot avea dreptate!)-numai ca ala nu prea se transmite la copil...Bref, de elucidat se poate doar prin teste genetice ce nu se fac la noi, cel mai aproape se fac in...Anglia, costa enorm si...nu-i vorba de asta dar le faci si...afli ca e da sau nu; dar in momentul actual nu se poate face nimic ca sa nu apara (la Iulia, Doamne fereste!) sau sa dispara de tot (la mine). Deci...numai la Dumnezeu e totul.
Apoi am vb cu ginecoloaga mea, care era de garda, despre o metoda de contraceptie, pt ca riscul meu de a-mi pierde viata la o noua sarcina e f mare. Pastile n-am voie din cauza diabetului; sterilet n-am voie ca e uter cicatriceal, am rana pe col, am un mic fibrom si...am diabet; metodele locale sunt incomode pe termen asa lung si nu-s sigure; avort eu nu fac in ruptul capului...Dar am acum un copil pt care nu-mi pot permite riscul sa ma joc cu viata mea...ASA CA CE MA FAC??? A ramas in coada de peste. Rational vorbind, daca mi-as lega trompele n-as mai avea nici o grija, dar nici asta nu vreau. Cica acum se leaga si reversibil, dar dra a fost super-cinstita: cine iti poate garanta reversibilitatea, pe niste trompe lezate?...
Of, imi vine sa sterg tot, numai problemele astea nu va trebuie voua sa le auziti, dar simt ca explodez...si ma tot intreb cu ce am gresit in viata asta in care am incercat sa fac bine oricui mi-a iesit in cale...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
bubu05 spune:
Ali, am vazut si eu burtica, ce ma amuz cand o vad asa tzuguiata! E ok, fata, nu e lasata!
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Ali, am vazut si eu burtica, ce ma amuz cand o vad asa tzuguiata! E ok, fata, nu e lasata!
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
eheheheeeee..... mie nu-mi place deloc dar asta e ce sa fac.....poate vin cu o surpriza de la maternitate tuguiata mamiii
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
natynic spune:
Magdalena67, pai daca fata ta are deficit de factor von Willebrand NU ii poate face cezariana pentru ca riscul de sangerare masiva nu e de neglijat (hai, poate cu anestezie generala unii s-ar baga, cu rahi in nici un caz, dar e f riscant). Din pacate, la boala asta stiu ca anestezistii nu se baga nici la epidurala in caz de nastere naturala, se naste "pe viu". Dar...hai, curaj, n-ar fi singura care naste "clasic"
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
natynic spune:
E tare haioasa Ioana Olgutzei...si nu vrea deloc sa deschida ochii! Eu cat am stat acolo cu ea de vorba si-a vazut f constiincioasa de suptul ei, molcoma, cu ochii inchisi...haioasa rau!
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea