Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

continui sa povestesc de una singura.

numeioana...ma alatur celorlalte fete si te incurajez sa fii undeva mai aproape de un spital. Ia exemplu de la Teo2irina...tac-pac bebelul afara. Dar sa stii ca nici varianta in Bucuresti cu apelarea la Ambulanta nu ti-o recomand. cunosc sistemul si no ofense...dar o primigravida nu reprezinta urgenta majora asa ca pana vine ambulanta faci si botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty si tu esti cu tuguiata!!!
aoleeuuuu iar am inceput sa ma gandesc la "oare e fata sau baiat??" La Bianca am avut-o perfect rotunda si sus si acum....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, ti-am zis, eu tare ma cutremur cand te aud! si cat esti de puternica sa ne spui si noua! Cred ca DD le aranjeaza pe toate si o sa aiba grija de voi!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim,randunoi de Olgutza pentru vesti.Pupam fetele tale.
Naty,numai DOMNUL SI MAICA te vor indrepta spre caile bune,cu atatea probleme.Medical vorbind,sunt tot felul de variante,dar nu trebuie sa te deznadajduiesti.Stii doar cat te iubeste Domnul,de aceea ai si atatea incercari,pentru a nu-ti pierde speranta.Din nou zic,multa incredere in si o sfestanie puternica pentru intarire si luminare.Asupra oamenilor buni vin adesea tot felul de incercari,dar Domnul ii ridica si le da inmiit.Si,lasa timpul sa aseze lucrurile incet incet..tare.

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, sunt alaturi de tine! Sper sa treci cu bine si peste grijile astea si sa gasesti rezolvarea la toate problemele...

Pupici!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cory, frumoase mai, mai fetele!!!ce hranesc ele acolo papusile!!
Ariel, mersi!...sper sa fie totul ok si sa fi scapat de monstru prin tratamentele astea orale...
mami.p, cu nospa e ok, se mai dilata una, alta, e normal sa mai intepe de acum...
ali, bebe mare dospesti tu acolo!!
Naty, iti face bine sa vorbesti, sa te descari aici la noi...eu asa cred...imi pare rau ptr toate problemele, si sunt sigura ca DD are grija de tine, ai sa vezi ca va fi bine!...

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

mi-e greu sa ma transpun in pielea ta...eu diabet nu am, nici rinichii devastati dupa preeclampsie...da' incerc sa iti dau un sfat bun.

Dintre doua rele, eu l-as alege pe cel mai mic...Plecand de la riscurile uriase pe care le comporta o noua sarcina pentru tine (risc de mortalitate de patru ori mai mare decat la prima sarcina) si intrucat metodele clasice de contraceptie in cazul tau nu sunt valabile...cred ca...te-as sfatui sa optezi pentru legarea trompelor (macar e o metoda de contraceptie solida...desi Iulia nu va mai avea sansa unui alt fratior sau unei surioare)...CRED CA TREBUIE SA INVETI SA TE RESEMNEZI, sa te intaresti psihic cu ideea ca decat mai multi copii, cu PRETUL VIETII...mai bine UNUL SINGUR SI BUN SI PENTRU CARE SUNT PE DEPLIN RESPONSABILA...

Mediteaza numai putin la ipoteza (absurda): sa presupunem ca ramai din nou insarcinata...te lovesti de aceleasi probleme ca la nasterea Iuliei, dar de data asta NIMENI si NIMIC nu te mai poate salva! O lasi pe Iulia singura pe lume? Lasi doi puiutzi mici fara mama? E greu pentru un barbat sa creasca SINGUR doi copii!

Naty, discutam calm...si punem Raul inainte, pentru ca asa fac oamenii lucizi...

Mediteaza, mamiko, si fa o alegere inteleapta!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Naty

am tot vrut sa ma joinez pe forum de cand ai "dat drumul la nasteri" ca sa iti spun ca sunt alaturi de tine si de Iulia. imi inchipui ca e greu drumul pana la a o aduce acasa dar sunt convinsa ca vegheati de sus o sa treceti aceasta cumpana si o sa va puteti bucura de viata in 3.

oricum mai cam ingrijorat cand am vazut ca ai luat-o inaintea tuturor, mai ales ca aveam acelasi DPN cu tine si cu moldoveanca mea.
Nu de alta ca nici chiloti de nascare nu aveam achizitionati la momentul respctiv.
plus ca mai am ceva in comun cu tine...dar ramane...sicret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai,Naty,nu stiu daca mi-ai vazut burtik fotografiata zilele trecute (de la albumul Burticuta2008),dar pare mai tuguiata decat a Alinutzei.Vezi ca sperii fata cum ca iar fi crescut "putza".Eu m-as speria sa fie cu putza Teo,dar stau linistita ca doar am rupt buzunarul cu 3 eco3d (nu ca as fi vrut eu,dar asa a vrut ginecologul).

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Fooooooarte greu v-am ajuns din urma!!!!

Azi iara am umblat pe drumuri, si nu demult am ajuns acasa !!

Nici nu stiu cu cine sa incep:

FELICITARI MARY LOU PENTRU PRINTESICA, SA FITI SANATOASE SI BEBE MANCACIOS

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput