Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Bubule, pai tocmai eu zic ca nu-s destul de tare ca va povestesc voua, gravidute sensibile...mai ales sa vorbesc de metode de contraceptie...sunt cam egoista. Dar ce sa fac? M-am invatat sa va zic toate alea...
Cory, la fel mi-a zis o prietena ieri. Randunoiul nu vrea sa-mi leg trompele sau orice altceva ireversibil ca nu stii ce-ti aduce viata si sa nu regret ca am facut ceva ce nu se mai poate repara...in fine, el zice ca va avea EL grija sa nu mai raman gravida dar nu e asa, nu pot lasa doar pe seama lui responsabilitatea asta, in fond n-are nici o vina...Mie mi-e de ajuns un copil; mi-as fi dorit mult sa aiba Iulia frati pt ca eu am fost copil unic si stiu bine dezavantajele; dar in fond ea are un frate vitreg; care acum zice ca nu vrea sa o vada, ca nu-l intereseaza dar...poate cu varsta se va maturiza si ii va fi si lui mai bine cu o surioara mica. Voi mai medita, promit, da? si multumesc pt grija.
Stelutza, vorbim pt sapt viitoare de "chestia aia" din Rahova, bine?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
cory3maz spune:
Bubu, Sovietika si Luny, multumesc pentru complimentele adresate Boghetelor mele! Deh, sentimentul clasic de mandrie: "Tiganul, ciocanul!"
Sovietika, sor'mea intr-adevar a mostenit ceva dotare artistica de la babaci: urechea muzicala si vocea plus talentu' literar de la tata, inclinatia la pictura de la mama...ea e soprana, scriitoare si cocheteaza cu designul vestimentar si grafica...
Eu, cred ca m-am ratat ca profesor de limba romana...ma batea un gand sa dau la filologie...da' in ultima secunda m-am inscris la drept.
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
lyvy spune:
Simonette, nici nu am cuvinte sa-ti spun ce m-ai impresionat cu povestea nasterii lui Iannis, cred ca numai tu poti stii cu adevarat ce ai simtit in acele momente, dar totul e bine cand se termina cu bine.Acuma ai 2 frumosi, si te poti considera mamica implinita!!!
Si, i-ai mai dat moasei horror partea????
RalucaS, maaaaaare si frumoasa e burtica ta!!
Luny, foarte nasoala partea cu accidentul, bine ca sunteti bine, si cred ca la Bucuresti mersul la politie cu aglomeratia si nebuneala de acolo e criminal.
Alina de Ursu, tare bancul , si apoi ne-am facut si eu si randunoiul testul cu varsta psihologica, eu am iesit mai matura cu 8 ani, iar randunoiul cu 9 ani.
Ioana, bine ca te-ai mai linistit putin, bebe e bine, si las sa vezi cum vine el cand nici nu te astepti!!! Ai incredere iN DD!!
Livi +39Iris Miruna
Pozele mele
ariel_7000 spune:
naty, sperantza moare ultima!!! cat despre contraceptzie, la noi gravidele, de ce itzi batzi tu caputzul ca nu ar trebui sa ne spui??? ca noi suntem "protejate contraceptiv" in perioada asta
acum incearca sa nu te mai stresezi, pt iulia mica!!!
alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
magdalena67 spune:
draga Naty, multumesc mult ptr raspuns, si in primul rand multa sanatate puiutei tale, sa te bucuri mult de ea.
dr. sunt cei care ne-au bulversat asa, ptr ca inca de la inceputul sarcinii noi am anuntat de acest deficit, si atunci ni s-a spus ca va fi cezariana, ca ar fi o sangerare controlata.La sf. lunii trecute m fost la inst. de hematologie la dr. Russen si ea ne-a spus acelasi lucru, ca indicata ar fi cezariana, si ne-au dat factor ptr ai fi administrat inainte si dupa nastere.Numai ca azi, dr. ne-a spus ca ar fi mai bine sa o lasam sa nasca normal, si stau si ma intreb cum vor administra acest factor, tinand cont ca el ar trebui facut cu 2 ore inainte, ori travaliul s-ar putea sa se prelungeasca, de asta sunt debusolata .
gecko spune:
am vrut sa ii mai spun gravidutei din Galati care zicea ca e mai bine in strainatate cu sistemul medical....ca treaba e cu doua taisuri.
aici unde habituez eu toata lumea e super amabila si zambeste la orice. o placere....dar sa nu ai facut nici un eco facut de la 18 saptamani, cand acum esti in 34 doar pentru ca nu este cost effective...cred ca nu ti-ar conveni.
sigur si eu stiu nesimtirea unora din sistemul medical romanesc...dar ma scoate din sarite aici cand vad cate o moasa sau asistenta ca iti spune cate o imbecilitate cu zambetul pe buze. mie nu mi se par f. f pregatite. stiu doar sa respecte un protocol si daca Doamne fereste tu nu te incadrezi in tipar atunci sa vezi incompetenta.
una din perle am auzit-o cand am fost sa imi fac testul de toleranta la glucoza. si la ultima recoltare de sange cascam de numa si ii zic la tipa ca de-abia astept sa ajung acasa ca pic lata de somn si nu am nici un pic de vlaga. la care academica imi zice ca din cauza glucozei, ca aia imi da oboseala...ete na...si te pomeni ca o facut si scoala pentru asta...va spune Naty cum e treaba. dar eu doar ravneam la cafeaua mea de dimineata pe care nu am putut sa o beau din cauza testului, si a insomniei din noaptea precedenta datora stresului ca am de facut acel de stres.
lyvy spune:
Sa continui:
Oana, vazut pozici cu mami fresh!!!Cum ai tu camasuta, asa am eu pijamale cu pantalon tot speciala pentru gravidutze.
Mami, poate intepaturile tale vin de la prea multa oboseala cu treaba de azi, ai grija de tine!!!
Ali, mooooooooooaaaaaaaaaaaama ce burticoasa slabanoaga esti tu, ce frumos, duap ce nasti, esti la loc fara nici un efort!!!
Naty, felicitationes pentru 1520, si la mai mare.
Apoi, la capitolul contraceptie, nu ma simt in masura sa dau sfaturi la asa o situatie speciala ca a ta, metodele sunt multe, tre sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine!!!
Livi +39Iris Miruna
Pozele mele
ariel_7000 spune:
mamip si eu am avut in ultimul timp intepaturi...am inteles ca e normal in perioada asta, ca bebe e mare!!! cand am probleme si nu-mi trec cu no spa, eu apelez la ucosin, care in 15 min. ma culca de tot!!!
pe mine ma doare iar ficatul si incep sa am amareala...vad ca numai seara, asta in conditiile in care mananc usor peste zi...fructe, legume, lactate...in continuare fara carne. oare voi mai manca carne dupa nastere???? aaaa, mint, am mancat supita de curcan, doar zeama!!
nu inteleg de ce am durerile astea de ficat. oare din cauza ca e teo mare si ma inghesuie?
alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
cory3maz spune:
Multumim Radu-de-Olgutzika pentru stirile la zi despre FETELE TALE DRAGI: doamna soatza si Ioana-Bomboana (eu am bagat de seama ca Ioana seamana leit cu tati al ei!!!)!
Iti tin pumnii pentru ziua de maine, cand Olgutzika si Ioana se vor externa...sa speram ca Ioana se va adapta rapid la noul mediu: cel de acasa si ca nu va fi prea plangacioasa!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png