*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irlandeza trimiti un mail cu pozele atasate la adresa zuzele2008@yahoo.com
Fetelor vorbeati de ciclu - mie mi-a venit exact la 6 saptamani. Acum nu stiu ce sa zic - o fii de bine, o fii de rau...imi spunea cumnata-mea ca dc mi-a venit, o sa raman si fara lapte , dar nu cred...

Pentru cine vrea sa ne mai vada am pus poze noi la Poze Daria pag 2-3

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

nu-mi vine sa cred ca am ajuns la scutece .. adik in noaptea asta ne mutam cu catel, cu purcel .. cu bebicii la scutecele!! ce frumos! au fost cele mai frumoase luni din viata mea, incununate cu cel mai pretios lucru .. bitzi! am avut temeri, am avut intrebari si aici, alturi de voi dragele mele au gasit raspunsuri si incurajari! la randul meu, am incurajat, am sustinut si am raspuns la intrebari pe masura cunostintelor mele.

va multumesc ca existati, va multumesc pentru sprijin si suport, pentru galerie, pentru cuvintele frumoase!!!

VA IUBESC ZUZELE MELE SCUMPE!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, e f buna ideea lui Angi si a lui Miri... Haideti sa deschidem un ultim capitol nou in care sa ne exprimam gandurile pe care le simtim acum, inainte de trecerea la scutece!

Ma apuc eu de facut cap. nou!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Maine e 1 Martie! Si aici http://good-times.webshots.com/photo/2140959650102658297aVrzPW va asteapta un ghiocel. Pt toate mamicile si fiicele lor de la Benji! Vrem sa fim cavaleri si galanti de mici .

Multumim Benji mic si dulce

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

zuzicilor

mai facem capitol nou sau ramanem aici pana la miezul noptii??

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Cu greu revenim si noi,de 2 zile incerc sa recuperez capitolele pierdute dar mai am recuperat.Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi.Suntem de o sapt acasa,ne-am acomodat f bine,papam doar de la san(speram sa ramana la fel),deocamdata bebe e f cuminte trebuie sa fie doar satula si schimbata si nici nu stim ca avem bb in casa,eu mai am probleme cu taietura dar speram sa se rezolve curand(alaltaieri cand am rezolvat problema cu netu stateam si citeam in genunchi,va dati seama ce spor aveam).
Am vrut sa intru neaparat azi in ultima zi a odiseii inainte de "marea trecere"la clubul scutecelor,ocazie cu care doresc multa sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor.

raluca,,Sonia Andreea

Mergi la inceput

tinna eu am inceput deja ...

benji multumim de ghiocel! sa cresti mare si sanatos si sa fii cuminte.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, cu mare emotie va anunt ca avem aici ultimul capitol al minunatei noastre odisee!!! Haideti sa scriem aici ultimele noastre ganduri inainte de intrarea in clubul scutecelor!

(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Ellenuta , scuza-ma nu am vazut ca tu ai inceput deja... si am facut capitol nou...

Tinna

Mergi la inceput