MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii la mine tot NIMIC!!Poate putintel plus...

Inuta de ce peste 20 de ani o fata?Nu ne mai faci si o dovlecica?Te limitezi la nora ?

Miniuta pe unde prajituresti fato?Tort pufos fac si eu.Iese super.Pe contul comun am o poza cu tort pufos combinat cu gelatina rosie.

Felicitari fetelor care ai slabit !!

Azi am papat:

md:1 pulpa pui rotisor(de la selgros)
p:putina fripturica si branza mozzarela
c:branza mozzarela si ardei gras

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Sunt franta de oboseala dar scriu si eu papa de azi:
MD: o conserva ton
P. ciorba de pui + omleta
C: salata verde cu ton
Azi am avut atata treaba de nu am avut timp nici de mancat , nici de gatit, plus ca sotului i-am facut cartofi prajiti si abia abia am rezistat sa nu imi pun si eu in farfurie.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Raportez si eu ca imi vine sa dau cu cantarul de pereti...arata mai mult...si am mancat corect...mi e ca de nervi dau iama in cine stie ce...off, mai fetelor de ce nu mai slabim asa usor???Incerc sa ma calmez pana ma ia foamea....

Meniu azi
grapefruit si paine prajita
o salata bulgareasca
fasole verde cu carne

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Miniuta,ce fel de cereale ai descoperit...ca eu in doi ani nu am descoperit ceva minunat..cele monti cam zgaraie omuletul..doar cele de ovaz marca se moaie mai bine.Tare mi-e teama ca aceste cereale sunt expandate daca sunt in forma de pernite...cerealele expandate au Ig mare...Andanii ce zici?O lasam sa le manance?
Inuta ,mami, nici nu am apucat sa te felicit ...ai vazut draguto ca ai trecut cu bine...ma bucur mult ,sa-ti traiasca copilul ,doamne ce ma bucur ,un pic chiar m-am speriat ca nu ai dat nici un semn de viata o perioada...
Eu tot stau la 51kg de nu stiu de cand ,oare de azi vara (parca am avut u kilogram in plus de sarbatori)

Ayi am mancat asa:
dimineata cafea cu lapte 0% 4 buc de kiwi
Pranz o chifla mare de vreo 250gr de paine integrala ,productie proprie cu iaurt 0%
Acu seara am pus la dezghetat file de cod si mai am de ieri garnitura de legume la cuptor inabusite in ulei de masline(mazare verde,fasole verde,praz,conopida si ceva morcov-era o punga de legume congelate ,exista la Kaufland la 1kg 40,000 foarte convenabil dupa parerea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Monica,e monti ce ai zis tu!Poti manca linistita,fara paine evident!
Azi asa:
2 mandarine
branza feta cu ridichii,castraveti si cateva masline
2 guri de tort
acum ma duc sa bag 2 snitele si gata!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna seara!

azi nu am ce sa postez la meniu, ca numai monti nu am mancat. poate dau peste cap tot ce am slabit saptamanile trecute

sa o iau in ordine cu raspunsurile:

sanse, eu am zis sambata ca am facut tortul pufos si cremos de pe culinar, uite, asta de www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/" target="_blank">aici. sa stii ca m-a chinuit talentul intr-o seara sa imi pun si eu ticker cu chintalele la semnatura, dar nu am reusit. cum ai facut tu????

crisstinuta, eu stau in germania, nu stiu daca astea se gasesc si in romania, dar cred ca sunt bune. le-am "tras in chip" azi si le poti vedea aici, am pus chiar si lista cu ingredientele, cred ca sunt ok. dati-va si voi cu parerea daca vedeti altceva.

cam atat pentru azi. pupici si pe maine!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Nu stiu ce sa zic ,ca si ingrediente sunt super ok ...sunt supersanatoase...dar parerea mea ca sunt totusi expandate.Adica macinate fierte si trase in forma si uscate.De exemplu cerealele Nestle cum ar fi cele Fitness care sunt cu cereale integrale (bine astea mai au si alte prostii)dar astea sunt cereale expandate.Cerealele monti arata ca niste graunte zdrobite.Pai daca graul are Ig 45 va dati seama ca la prelucrare sare repede de 50....de aia sunt doar un pic zdrobite pentru a se putea consuma totusi...
Prin expandare creste Ig-ul cu vreo 15 unitati .
De ex. orez normal ig70,orez expandat ig85....grau normal ig45...grau expandat ig 60..
De aceea nu mancam rondele de grau expandat chiar daca stai sa te gandesti ca nu contin decat grau si ar fi ok.Si sunt si foarte practice de dus la serviciu...
Chiar si Monti aminteste in carte undeva asta daca am timp caut citatul.
E parerea mea ,nu te dezamagesc s-ar putea nici sa nu te opreasca din slabit,si eu am mancat rondele de grau pana am intrebat pe site-ul Monti ,nu pot sa zic ca mi s-a intamplat ceva ( dupa cum unele mai beau cafea si nu are nimic...) la inceput am incercat sa tin foarte strict Monti si am ramas cu principiile in sange.Principii care le promovez dar sunt de parere ca fiecare sa se studieze si sa vada la ce si cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul de ieri:
finn crisp cu lapte
mandarine, para
brocolli, morcov, ceapa fierte , iaurt, rosie , ardei
salata verde cu conserva de ton

innuta stai linistita nu te mai stresa de morcov, nu induce atata insulina, chiar monti a spus ca se pot manca morcovi fierti ... si iaca la mine , am slabit 13 kg mancand si morcovi si din cand in cand cartofi fierti (nu pot renunta la ei definitiv, imi plac la nebunie copti sau fierti) cum am mai spus astea doua nu sunt asa de nepermise ca alte tampenii, eu de exemplu nu pot manca snitzele monti de monti pentru ca nu scad un gram .... sau chiftele, sau ce sa mai spun carne de porc , nu exista pentru mine desi monti o permite , daaaaaaaa morcovi pot manca si e super ok

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Miniuta eu am intrat AICI.
Urmezi toti pasii si la sfirsit copiezi adresa de la BBCode(prima).
Vezi ca ea e lunga [url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][/url]
Copiezi de la a doilea http(unde am pus eu semnul exclamarii!)pana la dif.png.
Pui tu url si " inainte si la sfirsit exact ca la albumele de poze.

Va pup

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Ma scuzati ca v-am cracanat pagina

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput