MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Buna, fetelor! Am mai citit din cand in cand subiectul asta, deoarece vroiam sa slabesc, dar nu eram foarte hotarata. Acum, insa, consider ca este absolut necesar. Am nascut anul trecu, in iunie, si am ramas dupa sarcina cu vreo 10 kg, peste cele 10-12 care ma desparteau deja de greutatea dorita (58 kg). Asa ca o sa incep sa tin si eu Monti, dar mai intai trebuie sa ma documentez bine in ce consta. O prietena a mea, care a nascut in aceeasi perioada, a slabit 13 kg in 4 luni. Rugamintea mea este sa-mi dati si mie un PM cu emailul si parola pt 4shared, daca ati postat acolo informatii care m-ar putea ajuta. Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Graviduta bine ai venit in primul rand..
cat despre informatiile monti..le gasesti pe prima pagina...la linjkul "prima carte monti".; "montignac pe scurt".."retete monti":/.si alte chestii de pe acolo. cat despre adresa aceea de mail , acolo nu sunt postate informatii ca nu sunt secrete.
te pupam si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

noaptea, cand ii dau laptele lui fii-meu am revelatii, asa ca azi-noapte mi-am dat seama ca nu-i raspunsesem lui anne mary in legatura cu tortul. cred ca nu ti-a iesit din cauza ca nu ai batut ouale foarte bine. blatul ala nu are nici faina, nici praf de copt, asa ca singurul ingredient care il face sa creasca si sa fie pufos sunt ouale, mai exact albusul care trebuie batut pana sta tapan (intorci castronul si nu mai cade din el). ca sa iti iasa trebuie sa ai un castron uscat si sa pui peste albus putina sare si putina zeama de lamaie, si apoi bati albusul cu telul sau cu mixarul pana sta tapan. sper sa-ti reuseasca data viitoare, pentru ca e o reteta cu are poti jongla (faci rulada, faci blatul rotund si obtii un tort normal...etc).

crisstinuta, stiu ca si tu activezi si pe culinar.ro, de-aia iti spun ca eu stiu ca mai demult chiar mon pusese niste poze cu cerealele pe care le manca ea, si eram cam la fel ca astea. si eu m-am uitat lung la ele, ca par prelucrate altfel, dar nici nu mananc zilnic din ele, si vorba ta, uneori asa te saturi de tot ce ai mancat pana in prezent....o sa urmaresc sa vad daca e ok, si daca e, mai cumpar, daca nu, le las. stiu discutia cu cerealele expandate si cu cele obtinute prin presare, de-aia m-am si bucurat ca le-am gasit pe astea pe care le mananc simple, eventual cu o cafea cu lapte langa. merci oricum de sfaturi, sunt bune nu numai pentru mine, ci si pentru toate fetele noi.

tina, unde esti???????

sanse, o sa mai experimentez, ca doar am mai avut puse tickere la semnatura pe alte site-uri si nu am avut probleme, dar de data asta nu funtiona. merci inca o data.ahm acum m-am uitat mai bine, cred ca trebuia sa copiez doar o parte din cod. ok.

graviduta, cred ca ne mutam incet incet de la capsunele la monti! iti scriu pm.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Graviduta, bine ai venit!
Iti trimit eu pm cu adresa si parola.
Printre poze, gasesti acolo si cartile complete si cartea a 2-a cu retele lui Monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Acusor aveam acolo si carti? nu am vazut sunt dusa. scuze

Mergi la inceput

Da Inuta, gasesti in folder-ul cu retete. Initial am creat folderul special pt retete, dar am pus acolo si cartile, sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!
Azi nu prea este activitate pe aici. Eu am intrat repede sa va urez un sfarsit de saptamana excelent si sa va ofer in dar un ghiocel pentru maine 1 MARTIE!

Meniul meu de azi:
dim -2 felii de paine wasa cu dulceata cu fructoza si lapte 0%
pranz -mazare uscata care am mancat-o si cu un pic de carne de pui
seara -supa de legume

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

mic dejun azi: doua felii paine integrala cu branza si gem dietetice; capucino

pranz: piept de pui la gratar cu fasole verde si iaurt; cafea

intre mese am mancat niste bomboane cu indulcitori

la cina inca nu stiu ce voi servi, dar nu mai am rabdare pana diseara, vreau sa vaz daca mi-a iesit semnatura (da, stiu, am si eu o problema ).

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

scuze ca nu am reusit sa modific, nici sa mor nu am timp , poate mai tarziu sau in we sper sa reusesc, va pup , sper sa nu va suparati pe mine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Dani, daca tot n-ai apucat sa modifici, azi m-am cantarit din nou si am cu 700 de g mai putin ca ieri. Deci, poti sa pui 68.5, sa ma simt si eu mai bine.

Mergi la inceput