MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 5
sanse spune:
Miniuta eu pana i-am dat de cap am incercat toate posibilitatile (ticker-ul)
Si eu cred ca nu a batut bine ouale anne mary.Mie-mi iese intotdeauna.Data viitoare am sa fac si www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12723/Reteta-Montignac/" target="_blank">crema de ciocolata de pe culinar in loc de cea cu philadelfia.Merge,nu?
Prajitureselor www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14005/Retete-Montignac-Prajitura-turnata/" target="_blank">bunaciunea asta a facut o cineva?
Hai ca m-am scrintit de foame....azi am mancat numai balarii si delirez pe aici
Va pup fetelor!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
crisstinuta spune:
Miniuta,
Sanse,asta e bunaciunea care o fac cel mai des....e foarte accesibila ...mere,faina integrala,taratze,fructoza am tot timpul in camara...chiar e buna...sa pui si scortisoara la mere (dar nu multa ca are gust puternic)
sanse spune:
Crisstinuta cu faina de soia nu ai facut niciodata?Oare iese?
E ok cum faci tu la faza 1 ? Adica reteta de pe culi.(faina integrala si tarite) ?
De cate ori o vad salivez
pupici
POZICI
KG MELE
crisstinuta spune:
Defapt,de cele mai multe ori o fac cu faina de soia...sunt unii care nu suporta faina de soia...
Chiar maine am sa fac aceasta prajitura turnata dar cu visine (mai am o punguta la congelator)si tot cu faina de soia ..
Sa o tii mai mult la cuptor daca faci prajitura cu faina de soia ca iese mai cruduta la mijloc daca pui fructe ....las-o mai mult chiar daca se arde un pic pe margine..
miniuta spune:
sanse, merci de tip-ul cu tickerul, mi-a iesit si mie. mie nu-mi dadea prin cap sa copiez doar o parte din codul ala! mi-ai facut o pofat cu retetele alea...mama-mama. poate o pun si eu maine de o praji cu mere, dar as face totusi o portie mai mica, nu de alta, dar sotiunea din dotare nu mananca prajituri si trebuie sa ma "sacrific" mereu singura.
eu la cina am deocamdata kiwi si morcovi. sper sa raman numai cu astea.
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Multumesc Crisstinuta.La faina de soia pun scortisoara si este ok.
In cazul asta pun 24 linguri f. soia,cantitatea initiala de integrala + tarate?
Mai schimbi ceva la reteta?
Cu faina de soia mai fac antoniette si iese buna.Mananca si sotul meu.
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Zici bine Miniuta cu jumatatea de praji....Nici la mine nu prea mananca nimeni si asa ma vad nevoita sa ma indop cu toata .Eu cat am atit mananc
Vad ca voi luati cina tarziu(stiu ca la tine e 8),eu de la max. 5,30 nu mai pap nimic ca sa se simta si la mine ceva .Poate un ardei sau 1-2 rosii .Trebuie neaparat sa ma senzatie de foame la culcare
Ti-am vazut ursuletul E haios.Eu am nimerito la faza cu ticker-ul ,iar inainte sa-l modific ma uit iarasi la semnatura ca sa-mi aduc aminte ce am copiat.Mereu uit
Azi cand ti-am scris tie habar nu mai aveam cum am facut .Acum m-am concentrat putin si sper sa retin
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Buna dimineata fetelor
Pentru toata lumea CATE UN MARTISOR
Nu utati sa va alegeti BABA
O zi frumoasa
POZICI
KG MELE
valentinag spune:
Neata!
Meniul de ieri:
suc de portocale si-o banana
paste integrale cu ciuperci
2 bucati de cartof la cuptor,struguri,2 banane
2 felite de branza cu ceapa
cateva lingurite de tort
Azi am inceput nasol deja:
suc de portocale,2 caramele,2 forneti
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
inuta12 spune:
Andanii daca tot nu ai reusit sa modifici..noteaza si la mine 64 kgm-am dat in barci cu dulciurile si uite ce am reusit
LA MULTI ANI DE MARTISOR !!!