De unde cumpar mobila?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui dooku3

Din spusele lor,nu mai au reprezentanta in Bucuresti de cativa ani.Dar poti sa comanzi sunand sau ii gasesti la BIFE in toamna.Preturile sunt acceptabile,zic eu.Numai ca transportul te cam usuca..200lei pentru fiecare corp cumparat.

dooku3,..andanii...deci??!!..cam la ce preturi se invarte mobila BRW?!?..unele sunt chiar supeeer..supeer..dar ma intreb (firesc)..cat ar putea costa un corp..daca transportul e atat de mult/corp?!..au si montaj?!

andusha - Neoset!..si noi avem o biblioteca de vreo...9 ani..e inca impecabila..nu stiu ce preturi mai au..atunci am dat pe ea vreo 800$- la momentul ala mi s-a parut extraordinar de mult!! (biblioteca avand 2.30 X 3.20..sau cam pe aici..culoare cires)..uitasem de ei..sau in bagam la categoria exclusivista..

EDIT - ieri am fost la BRW - care are cel putin 1 reprezentanta in Buc.(unde am fost eu ieri) - la Pta Unirii, Sf.Vineri, vav de cofetaria Tip-Top, langa Piritex..cred ca ati "localizat" - cam pe unde se intra in fosta piata de la Unirii...Concluzia - mi-au placut la NEBUNIE!!! cele de living erau superbe..si preturile..sunt..zic eu ok! se apropie de mobila de pal facuta la comanda..dar este mult superioara calitativ ..dupa mine.."bate la fund" calitatea Mobexpert (care mai are si niste preturi aberante")..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

N-am mai intrat pe aici de ceva timp dar imi pare bine sa aud ca mai au reprezentanta in Bucuresti!Eu am luat un dormitor(pat,dulap,comoda,noptiera)de la ei acum vreo 5 ani,nu-mi aduc aminte exact pretul dar era in jur de 1000euro.La fel am doua vitrine din colectia"Retro"(una am luat-o chiar anul trecut)dar nu reusesc sa gasesc factura si memoria nu ma ajuta acum.Si eu am avut aceeasi impresie in privinta calitatii-se vede ca sunt lucruri bine facute(si,cred eu,ceva mai deosebite ca design fata de majoritatea concurentei),in nici un caz nu suporta comparatie cu Mobexpert.

Cautat,gasit factura-875lei una bucata vitrina(fara transport).Nu gasesc foto exacta dar arata ca dulapul asta,numai ca,bineanteles,are geamuri la usi in loc de lemn:
http://www.sortem.ro/ro/sisteme.php?producator=brw&idSistem=00055&idSubsistem=00298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinki spune:

Ati incercat la Romina? Este chiar pe prima pagina a siteului desprecopii. Cred ca singura firma care face din lemn masiv. Este super buna si rezistenta. Eu stiu de PAL...ca este cel mai nasol material. Toxic si foarte fragil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

noi am facut un dulap imens si f bun la Komandor. tot de acolo vreau sa-mi fac si mobila pentru sufragerie. imi place stilul lor de corpuri suspendate pe niste cadre metalice

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Marina, cat te-a costat dulapul ? Imi trebuie si mie unul, lung de 2 metri si inalt tot asa... sau chiar mai mult.

Am vazut in prospectul de la IKEA si este 20 de milioane, fara polite, sertare, bare etc... cred ca ajunge cu totul la 25-26 milioane, ceea ce mi se pare cam mult pentru un dulap de haine

Multumesc

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput