De unde cumpar mobila?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Din pacate eu va pot spunde de unde sa NU va cumparati mobila, eu am avut o experienta total nefericita cu firma Norvinia,am comandat la ei mobila de bucatarie si dressingul,achitand un avans de 50 %, am luat si o groaza de electrocasnice ariston de la ei, deci a fost o comanda de cateva mii bune de euro, am dat comanda in octombrie caci m-au convins ca va fi gata pana in Craciun insa au intarziat ca nesimtitii pana anul urmator in februarie.Eram insarcinata in luna a noua, m-am mutat de Craciun in casa noua si nu am avut bucatarie si dressing 2 luni.
Norvinia este de tot rasul,nici penalitatile alea infime din contract nu ni le-au calculat sa ni le scada.Cand au venit sa monteze in februarie, gresisera la productie un corp pentru ca uitasera ca acolo venea masina de spalat vase-pe care dealtfel o luam tot de la ei.Am asteptat alte cateva saptamani sa vina prostii cu alt corp.
Cand ii cautam asteptand mobilierul, nu mai raspundeau pe mobile, cand sunam pe fix la showroomul din Home design mall, dadeau scuze patetice.
Oamenii lucreaza pe picior mare pentru hoteluri, blocuri de apartamente noi asa ca nu-i cautati caci va trateaza cu dosul daca aveti un contract de pana in 10000 euro, cum am avut noi.
Si oricum, finisajul si montajul sunt groaznice-mi-au zgariat parchetul de bambus, au pus plita stramb, au proiectat aiurea si nu pot scoate sa spal tavita de la scurgatorul de vase, tot din proiectare defectuoasa -desteapta de Andreea-mare proiectant- nu pot deschide usa unui dulap decat in unghi de 30 caci mai mult loveste in corpul soldat de langa.Mai sunt multe erori de proiectare, oricum nu merita nici pe sfert banii, sa nu mai vorbesc de timp.
Asta e firma NORVINIA din Brasov.
Ar fi fost bine sa citesc si eu inainte de a da comanda despre ei, caci mai apoi am mai gasit pe net clienti nemultumiti, ar fi fort util sa stiu din timp ce fel de firma este aceasta si sa nu mai apelez la ei.Prea tarziu pentru mine, poate nu si pentru altii.Stiu, ar fi trebuit sa merg la OPC insa cu copil nascut la inceputul anului, numai de asta nu am avut timp.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

black red white .... am luat de la ei mobila de sufragerie si sunt multumita de calitate si montaj si mai putin multumita de timpul asteptat
din gama asta am luat eu ... sunt multe corpuri si cumperi si le combini cum doresti ... deci: http://www.sortem.ro/ro/sisteme.php?producator=brw&idSistem=00036
partea nasoala este ca nu au aceeasi gama si bucatarii, eu avand bucataria deschisa , comunica cu sufrageria , sunt intr-o mare dilema ... ce fel de mobila sa-mi fac la bucatarie, la ei nu pot pentru ca nu au aceasi gama si la bucatarii plus ca ei au corpuri in serie si spatiul meu nu permite sa combin corpurile lor si trebuie neaparat sa fac la comanda pe spatiul meu exact ... dar la comanda nu stiu daca poate sa-mi faca cineva muchiile asa rotunjite ca si la mobila asta, macar sa semene putintel nu?

in celelalte camere (camera copil, biblioteca si dormitor) am facut la comanda totul la firme pilot, calitatea nu este aceeasi .. nu mi-as mai face asa acuma, dar deocamdata sunt ok

integra imi place tare mult dar pretul este mult prea mare
romhel este o firma tare buna , dar tot asa pretul nu ma lasa sa ma apropii
si-apoi mai sunt tot felul de firme italienesti, nu le stiu numele, dar au niste mobile de vorbesti singur ... perfecte e cuvant mic spus dar si pretullllll ... depinde de buzunar

depinde de bugetul alocat mobilei .... din pacate un lucru de calitate costa , da costa ....

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

si eu tot "black red white" recomand. doua seturi am cumparat de la ei (boris si largo) si sunt super multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Am de la BRW 2 vitrine retro(mi se pare ca asta e chiar numele gamei) si mobila de dormitor si sunt foarte multumita.
Am deschis si un topic pentru asta dar am avut un singur raspuns..incerc si aici..poate poate:-)Am nevoie de o masca pentru calorifer,din cate ati vazut umbland dupa mobila,stiti cumva de unde as putea comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

"black red white" o fi si in Bucuresti ? Imi place mult camera de zi Borys.... cat a costat ?

Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Din spusele lor,nu mai au reprezentanta in Bucuresti de cativa ani.Dar poti sa comanzi sunand sau ii gasesti la BIFE in toamna.Preturile sunt acceptabile,zic eu.Numai ca transportul te cam usuca..200lei pentru fiecare corp cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Noi ne-am mutat de curand si mobila am luat-o de la un show-room din Vitan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Noi am renovat apartamentul in 3 "rate": asta iarna am facut cea mai mare parte,acum incercam sa inchidem si balconul cu PVC-termopan,iar un pic spre toamna terminam cu mobilatul celor doua camere si a bucatariei...asa ca,culeg informatii de pe acum

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna!

si eu sunt in cautare de mobila si pentru ca am fost la home design mall am vazut si mi-au facut o oferta cei de la NORVINIA imi placea f mult ce este acolo desi imi cam depasea bugetul insa dupa ce am citit despre ei ..... nu stiu daca se mai merita. toate mai aflu de la ei date despre alti producatori de mobila de bucatarie pe comanada ok ca pret si calitate.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andusha spune:

pentru camera copilului recomand neoset. e foarte rezistenta, se curata usor, e frumoasa si e poate modifica (e modulara). fiu-meu o are de 4 ani si este ca noua - in afara de niste abtibilduri pe care si le-a mai lipit el :)

Mergi la inceput