Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bujo, ,

Ce faceti voi? Bine ai venit pe la noi!

Cum te simti?

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu sunt bine dar extrem de nerabdatoare

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Teomaria, si eu am crescut printre pisici si catei pe care ii adoptam si mi-i piteam prin camera, ca mama nu ma lasa in casa cu animale...
Probabil sunt imuna la multi virusi transmisi de animale, daca tot am copilarit printre ele...
In ceea ce priveste pisica mea, eu nu ii schimb nisipul, doar sotul meu ( pana acum vreo 8 luni, cand a venit el in tara, eu fiind singura, eu schimbam, dar pisicii nu ii dadeam carne cruda ...).
Oricum, toxoplasmoza are mai multe surse ... nush de ce i-a picat lui tocmai pe pisica

Nu mai am dureri acolo jos.. vreau durerrrrrrrrrrrrri, sa stiu ca bebe isi face cuib!!!

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

delphi stai calma si nu te mai agita ca sigur totul este bine........poate ar fi mai bine totusi sa afli si parerea altui doctor. Sa sti ca suntem alaturi de tine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Delsphinash, nu te vaita de kg in plus.. daca va spun eu cat am, ma fac de ras si o sa-mi spuneti ca sunt nedezvoltata ca sa mai fac si un copil!!
Iti doresc sa ai vesti bune luni.
Camd Dumnezeu vrea, se intampla orice. Si niciodata ce El nu vrea.
Deci fii optimista si roaga-te sa te ajute.
Pupici.

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Off, mai Sara, pai bub si-a facut deja cuib. E bine acolo si credste. Nu nai trebuie sa ai dureri pentru ca de acum, ele sunt deja contractii!!!! gata cu durerile! De acum incep poftele, greturile, somnicul, cresterea in greutate!!! O perioada infloritoare!

Bujo, dar mai ai foarte putin. Ai trecut de jumatate! Sa fiti sanatosi cu totii!

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sara nu te mai necaji in privinta mamei tale. in urma cu 6 luni eu am mai pierdut o sarcina. atunci o anuntasem doar pe mama, care la aflarea vestii ii pierise glasul, efectiv nu mai avea voce sa vb. comportamentul ei a lasat foarte mult de dorit. avea o atitudine ca si cand nu si l-ar fi dorit pe nepot/nepotica. in schimb cand s-a intamplat sa pierd sarcina, nu mai contenea cu telefoanele, sa vada daca sunt bine, daca m-a..........(scuye nu pot scrie ca ma apuca groaza numai daca pronunt cuvantul)...intr-un cuvant se interesa daca lucrurile merg in directia nepotrivita. atunci ii revenise glasul. timpul a trecut si nu am mai putut rabda si i-am spus ce ma durea. acum...a reactionat altfel. s-a bucurat, ne-a felicitat si culmea....avea glas. dar totusi ea e inca de pe vremea comunismului si ma tot enerveaza cu faza ca ce ma panichez asa repede, ca ce merg la atatea controale, ca ea cand era insarcinata cu mine a vandut o cada de peste si a doua zi dimineata m-a nascut si chestii din astea. gandeste-te ca totusi mai ai un frate din cate am retinut eu. eu sunt singura la parinti. si cel mai mult si mai mult pt mine conteaza parerea si atitudinea sotului meu. cu el m-am maritat si cu el voi trai, nu cu mama. mamei daca nu ii convine, sa taca si sa nu ii pese, sa nu comemteze ca ea si-a trait viata cum a vrut ea. nu i-a dictat nimeni. asa ca nu mai pune la suflet chiar daca e mama. ai un sot acum care el conteaza cel mai mult, asta e parerea mea.
si eu imi vreau simptomele de garvi inapoi. de ieri parca sanii imi sunt normali, greturi doar seara am, mi-a revenit in schimb urinarea frecventa si niste mici junghiuri prin burtica.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Delphi, mie imi e neclara situatia ta...si la mine prima zi a ultimei menstruatii a fost 01.12.2007, la primul echo am fost in 19.01.2008 si ar fi trebuit, teoretic, sa am 7 saptamani, nu? Dupa masuratorile de la echo (care apropos, a fost endovaginal), bebe era de 6 saptamani, doctorita mi-a spus ca se mai intampla: din cauza unei ovulatii tarzii, deci implicit si a unei conceptii tarzii, bebe are varsta mai mica. Insa sarcina e viabila din moment ce s-au detectat bataile inimii!!!! Despre asta nu a spus nimic doctorul? Ca nu am dedus din mesajul tau...Oricum, imi pare rau ca esti stresata...Saracuta de tine...Si eu am fost innebunita in sapt 9 si 10 de frica sa nu fi luat varicela....Acum incerc sa ma stapanesc sa gandesc negativ, fara succes de cele mai multe ori.....
MULTA BAFTA ITI DORESC!!!!!SA FIE BINE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

SARA-HS
poate ar trebui sa o iei pe mama ta mai usor, mai ales daca spui ca ea e bolnava.

ca sa-ti faci o idee, mama mea s-a dus la toate bisericile, numai-numai sa ramin eu gravida. numai ca acum draga de ea e in spital, si-mi vine sa mor de ciuda ca eu sint asa de departe si nu pot sa ma duc sa o vad. a fost sora mea azi si am putut sa o sun pe mobil si sa vorbesc si eu cu mama. cert e ca m-a cam blocat, spunindu-mi ca ea a fost internata de urgenta la cardiologie si alte chestii si nu m-a intrebat nimic de ecografia de ieri. dar stiu ca ea e suferinda acum si nu pot sa-i iau asta in nume de rau.

poate ca si mama ta se gindeste la altele care o macina si nu-si da seama cit de mult te afecteaza pe tine chestia asta.

ia-o mai usor si o sa vezi ca o sa fie mai bine. oricum, ai mare, mare grija de tine si nu te mai minia! nu face bine la guguloi!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele ca tot vorbiti de mame la primirea vestii ca vor fi bunicute...sotul de cum a aflat acum 2 zile a si sunat-o pe soacra-mea sa ii dea vestea...saraca a inceput sa planga la telefon era foarte emotionata , in schimb mamei mele nu i-am zis pt ca probabil este mai bine ...pt ca si ea e genul lui SARA_HS si al lui Delphinas...si sincer acuma chiar nu am nevoie de predici si pesimism ca ma indispune si pe mine...dar ii dau dreptate lui Delphinas ca pana la urma tu esti casatorita cu sotul tau nu cu mama ta...conteaza ce simtiti si ce credeti voi nu mama ta..si nu mai te supara , nu mai lua in considerare aceste mici rautati k nu-ti fac bine.
aa ca uitasi sa va intreb...eu mi-am facut programare joi la ecografie de sarcina ...o sa se vada sarcina ca nu stiu cate saptamani am k eu am ovulat cam tarziu dr zicea k am 4-5 saptamani ,ce ziceti? va pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput