Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 19

oanasm spune:
teomaria da..cred ca nu a masurat bine! tocmai de aia il intrebasem si eu pe dr daca e ok..caci citisem cam tot ce se poate pt 14s...asa ca sunt 100% sigura ca e gresit ceva!
oki...v-am lasat
Oana14s
o noua viata
filmuletz bb

preety spune:
Buna ziua tuturor.
Sunt o viitoare mamica de octombrie 2008.
D.N: 13.09.1980; U.M.: 22.01.2008; D.P.N.: 28.10.2008.
Este ceva totalmente nou si extraordinar ceea ce simt si m-am gandit ca aici pot impartasi aceste sentimente cu viitoare mamici ca si mine...
Va doresc bafta tuturor.... si mie ... dupa ce ajung saptamana viitoare la ecografie.
Pana acum ma simt ok si am confirmat sarcina cu un test Beta HCG facut saptamana asta. Rezultat 1555 respectiv cuprins in intervalul [4-6] sapt. sarcina.

denisa.g spune:
Fetelor, o intrebare am!!
De la 9 sapt noua ni s-a interzis sa mai avem act contact sexual deoarece am sangerat ultima oara.
Mai este cineva in aceasi situatie?
Aveti ideea cat tine?Pana la sfarsit o sa fie asa???
Va pup
Mi-e dor de o
viitoare mamica de septembrie 2008
11 +

SARA_HS spune:
Eu am ramas insarcinata dupa un avort la 16 sapt, dupa un diagnostic de sinechie uterina, tratament de 3 luni pentru sinechie si inca un tratament de stimulare de 2 luni... deci, destul de greu.
De aia sunt asa sensibila si as dori ca toti sa se bucure de bb-ul meu, chiar daca, probabil, e prematur ( fiind sarcina de doar 3-4 sapt)...
Nu cred in vise, cred in Dumnezeu, insa, visele rele ma sperie, asa cum ma sperie un film de groaza, de exemplu.
Sunt suparata ca sotul nu ma mai lasa sa ma joc cu pisicuta mea, de teama infectarii cu toxoplasmoza.... vrea chiar s-o dam , iar eu cred ca totui exagereaza... si am inceput sa ne certam si noi pe subiectul asta, desi si el e mort dupa pisica asta, doarme cu ea, o hraneste, ii schimba toaleta...
Voi credeti ca chiar e cazul sa dau pisica?
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

bujo spune:
Oanasm tu te-ai suparat pe noi de nu mai scrii la odiseea de iulie-august? Mi-ar parea rau sa aflu ca e asa.
Ma bucur tare mult sa vad printre voi fete de la aspirante care au reusit sa ramana gravidute: Dyanira, Bebi, Codruta, Nerantula.
Va doresc tuturos sarcini usoare si bebei sanatosi.
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Codruta27 spune:
Fa-ti analizele pentru depistarea toxoplasmozei, Sara. S-ar putea sa fii imuna la virusi! Si atunci nu se mai pune problema.9+
Bebe mic

teomaria spune:
Sara, nu stiu ce sa zic de pisicuta...eu am citit c-ar fi bine doar sa nu-i cureti tu locul in care-si face nevoile (ca acolo e infectia).In rest ...am auzit persoane care si-au pastrat pisicutele fiin d vaccinate, curate, etc.Daca tu crezi in Dumnezeu atunci sigur o sa aiba grija de tine sa va fie bine; eu stau la casa in aceeasi curte cu socri si sunt vreo 5 pisici pe-aici (copii se joaca cu ele , dar numai afara)si cand eram insarcinata cu ei le mai gaseam dormind in camera (vara usa statea deschisa si intrau) si n-am avut nimic.Cred ca Dumnezeu are grija de noi si daca e sa se intample ceva , oricat ne-am feri pana la urma tot se intampla (erau fete care nu aveau pisica si totusi le-a iesit toxoplasmoza pozitiv)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Delphinas spune:
cu scuzele de rigoare revin
zambetmic am facut hcg la sange. si luni o mai refac o data sa vedem daca s-au dublat niste chestii.
beatrice eu nu sunt tocmai slabuta, asa ca...la mine e prima eco in care mi se spune un lucru concret cat de cat. la prima eco v-am zis ce mi-a spus:"e sarcina" si atata. cate sapt, cati mm am sau daca e lipita bine si alte treburi, nimik, ABSOLUT NIMIK.
piolica daca ma duc la al 3 dr si mi se pune alt diagnostic, fac stop cardiac de nervi. dr de la is e buna, stie meserie, asa ca astept sa vad ce rezolv la ea. am observat ca e un dr care e pt pacient. daca era sa nu o fi interesat ceea ce face, ci doar sa iasa banu, imi spunea doar ca e oprita din evolutie si gata. dar mi-a spus si varianta a 2-a, cu ovulatie mai tarzie. mi-a dat o sansa, mi- cautat laborator unde sa fac analiza. e un om deosebit.
foarte emotionant julax. parca e un dialog intre bb si taticul lui.
freshanana eu am cerut a 2 parere acestui dr din is. oricum luni voi merge sa vad ce rezultat imi va da ea. stii....o sa mai fac o incercare la un cabinet si atat. si prea multe pareri nu sunt bune, ca apoi nu o sa stiu ce sa mai cred.
teomaria mi-a cautat ea sa-mi fac betahcg la praxis si luni merg sa o repet.
poze

teomaria spune:
Delphinas, eu am facut betahcg la maternitatea Cuza-Voda la ambulatoriu 20lei (dupa ora 13in aceeasi zi mi-a dat rezultatul) -poti sa suni pt. rezultat nu e neaparat nevoie sa te duci acolo; stiu ca se repeta dupa 48 de ore ca ssa se vada evolutia
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Ignatica spune:
Delphinas sa dea Domnul sa fie totul bine si sa vii luni cu vesti bune. Inteleg prin ce treci, nici eu nu am stiut timp de o saptamana daca sarcina e in evolutie sau nu, au fost niste zile de cosmar. Din fericire, bb a fost cuminte si a stat la locul lui, evoluand cum trebuie deocamdata. Nu pot decat sa ma rog ca si la tine sa fie doar o ovulatie tarzie si sa continuam odiseea impreuna. Suntem alaturi de tine.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru Davidbb2 in burtica