Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
SARA_HS spune:
Stiu ca aveti mare dreptate. Am hotarat sa ignor chestia asta cu mama, iar de acum, o sa vb cu ea doar despre ea si sanatatea ei.
Si in cazul meu,soacra s-a bucurat enorm si abia ma asteapta, sambata noapte, ca sa ma ia in brate ( la 42 kg ale mele si 120 ale ei, va dati seama ce va iesi?

)
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
beatrice001 spune:
plec acasa fetelor .......va pupicesc si vb diseara daca nu maine dimineata sigur. 
8+
piolica spune:
Sara
ma bucur ca o iei mai usor.
simte-te bine cu socrii si cu sotul tau.
eu cind am dat vestea parintilor, am zis ca o sa-i culeg de pe jos, asa de emotionati au fost. ei sint mai in virsta si isi doreau un nepotel / o nepotica de ceva anisori - adica de vreo 4 de cind tot incercam. eram in Romania de anul nou, dupa aceea am luat-o pe maica-mea la mine si la prima ecografie cu ea am fost.
l-a pupat pe doctor si-i tot multumea in romaneste, era moarta de bucurie se de emotie.
socrii mei, au reactionat cam la fel, decit ca lor le-am dat vestea prin telefon, era o veselie de nu te mai intelegeai cu ei. plingeau si se veseleau.
12+
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
fetele ca tot vorbiti de mame la primirea vestii ca vor fi bunicute...sotul de cum a aflat acum 2 zile a si sunat-o pe soacra-mea sa ii dea vestea...saraca a inceput sa planga la telefon era foarte emotionata , in schimb mamei mele nu i-am zis pt ca probabil este mai bine ...pt ca si ea e genul lui SARA_HS si al lui Delphinas...si sincer acuma chiar nu am nevoie de predici si pesimism ca ma indispune si pe mine...dar ii dau dreptate lui Delphinas ca pana la urma tu esti casatorita cu sotul tau nu cu mama ta...conteaza ce simtiti si ce credeti voi nu mama ta..si nu mai te supara , nu mai lua in considerare aceste mici rautati k nu-ti fac bine.
aa ca uitasi sa va intreb...eu mi-am facut programare joi la ecografie de sarcina ...o sa se vada sarcina ca nu stiu cate saptamani am k eu am ovulat cam tarziu dr zicea k am 4-5 saptamani ,ce ziceti? va pup![]()
Anca..viitoare mamica
Voiculita eu cred ca te stiu si de pe alt site de la aspirante....sper sa nu ma insel...te-am felicitat si acolo si te felicit si acum inca o data. In legatura cu prima eco depinde de cat de buna este aparatura dr. la care mergi. Eu am mers prima data la un dr si mi-a facut doar eco abdominala si nu s-a vazut nimic. A doua zi am fost la alt dr. care mi-a facut si eco vaginala si s-a vazut perfect si avea exact 5s si 4z. Asa ca iti recomand sa mergi la cineva care stii ca are si eco intravaginal. Mult suces!!!!!!
9+
(BEBE al nostru)http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
monica_dicut spune:
Buna fetele
M-am intors de la doc. Bine, acum mai mult timp da am fost si la shopping.
Suntem bine, avem tot ce trebuie, inima ne bate bine, pliul nucal 1,19cm, lungime 5, 64 cm, batai pe minut 164 si.....
SUNTEM

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Buna fetele
M-am intors de la doc. Bine, acum mai mult timp da am fost si la shopping.
Suntem bine, avem tot ce trebuie, inima ne bate bine, pliul nucal 1,19cm, lungime 5, 64 cm, batai pe minut 164 si.....
SUNTEM![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
Super! ce emotionant!!!!!

ma bucur pentru voi!!!! Sa va traiasca bebelina
si si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea! Cred ca a fost ffff emotionant cand v-a zis dr ce este, nu????
9+
(BEBE al nostru)http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Codruta27 spune:
Monique, draga de tine! Stiu cat de mult iti doreai o fetita! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ea!
Bravo!!!!

9+
Bebe mic
freshanana spune:
monica felicitari pentru fetita
esti a doua care afla ce bebe are (a doua din odisee)
sincer ma bucur ca a vrut sa va arate ce este
13+
puiutz
pui