Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 18

denisa.g spune:
Sara, macar nu esti singura.
Eu cand i-am spus tatalui meu mi-a zis ca o s ami-l iubeasca dar sa nu cumva sa ma gandesc ca o sa mi-l cresca el iar mama mea a zis doar : "da????" "Bine draga!" .
Nici o felicitare, nimic.
Problema este ca eu sunt musulmanca iar sotul meu crestin si ea nu a fost de acord si acum fac si un copil cu el!!!!
Adica este de neacceptat pt ea cred.
Succes si bucura-te de sarcina asta cat poti ca este unica!!!
Va pup pe toate!!
viitoare mamica de septembrie 2008

symonne spune:
salutare fetelor,
ma bucur sa aud vestile bune de la eco. pe toate
si la mine a fost bine la eco.bebe ok, creste,cam somnoros nu prea a vrut sa se miste.a dat o data din picioruse.
are 5.5 cm,mi-a masurat si pliul 1.6mm parca.
speram sa fie totul bine.
poate o sa radeti de mine dar mie mi se pare ca seamana cu sotul.
i s-a mai intamplat cuiva sa observe asa de devreme cu cine seamana?sau poate o fi paranoiamea
bebemic 12+

denisa.g spune:
Symonne, bebelusul tau adat din picioruse la 12 sapt???
viitoare mamica de septembrie 2008

freshanana spune:
delphi eu zic sa nu te mai necajesti si sa mergi chiar azi sau maine la un alt doctor. intotdeauna se cere si o a doua opinie. sau poti sa incerci la iasi (e aproape de vaslui sau nu ?).
ca doctorii sunt oameni si gresesc si ei sau au aparate invechite.
ca sa scapi de stres si de griji du-te la un alt doctor cat mai curand.
eu iti tin pumnii sa fie totul bn si sa fie bb ok (poate chiar ai ovulat mai tarziu) 13+
puiutz
pui

Nerantula spune:
Delphinas, de ce nu iti faci la urgenta un bhcg, ca sa te linistesti? Stiu ca Medsana dadea rezultatul in aceeasi zi. 9+
Liniuta noastra

digeka spune:
Symonne, draga, ma bucur mult ca BB e ok si DD sa va aiba in paza si pe toate burticile
Cat despre asemanarea cu sotul - eu cred ca dragostea pentru ambii te face intuitiv sa vezi ceea ce-ti doresti
Sara, uite ca organizam si pt tine o fiesta si alunga nelinistea de langa tine.
Nu e voie sa stai cu ea acum.
Nu stiu ce varsta are mami a ta, dar mai stiu cat mai mult inainteaza in varsta, cu atat mai ciudat isi exprima sentimentele. Las'ca va fi bine 7+

SARA_HS spune:
Multumesc fetelor pentru vorbele bune si incurajatoare.
Am nevoie de gandire pozitiva iar deocamdata, in afara de sotul meu, doar la voi mai gasesc asta.
Am sa incerc sa nu mai dau importanta pesimistilor si sa ma concentrez asupra mea si a sanatatii mele.
Delphinas, serios, de ce nu mergi la un alt doctor pentru o noua investigare, ca sa vezi ca e totul ok?
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

oanasm spune:
symone felicitari pt bb sanataos si la mai mare!
nu avem vesti de le fetele ce merg azi la eco!?
Oana14s
o noua viata
filmuletz bb

teomaria spune:
Felicitari burticilor care si-au vazut puiutii crescand
Delphinas, ma rog sa fie o greseala, stiu ca e greu si ca te gandesti la ce e mai rau...Inteleg ca nu s-a vazut inimioara nici la varsta pe care ti-au spus-o(6S5Z)???Nici o masuratoare??Ai facut betahcg?
SARA_HS, nu-ti mai face griji pentru vise...la mine visele rele sunt opusul a ceea ce se intampla in realitate...si mai stiu ca cele in care visezi moarte nu inseamna ca-ti moare cineva apropiat ci sunt un semn de griji imense(iar mama ta inteleg ca are destule)....In legatura cu indiferenta, fii pe pace ca dupa ce vei naste isi va indragi enorm nepotelul sau nepotica .Iti spun din proprie experienta..ai mei n-au fost deloc incantati la primul copil (am ramas insarcinata dupa 2 luni de la nunta si stateam la socri); acum e ff. mandra de ei si-i rasfata cum n-a facut niciodata cu mine
Oana, ce grasunel e??!!nu fi de deochi!!170g - pe toate tabele la care m-am uitat la 13-14S sunt ~50g
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

oanasm spune:
no bun...am plecat la inot, pe cand revin sper sa vad numai vesti bune! v-am pupicit!
Oana14s
o noua viata
filmuletz bb