Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 17

zambetmic spune:
v-am povestit ca atunci cand am anuntat familionul apropiat, au inceput care mai de care: unu vrea baiat, altu vrea fata, eu le-am zis ca nu conteaza sexu' doar sa fie doi/doua ca sa scap cu o singura sarcina
bineinteles ca au zis ca-s nebuna guguloi 6+

julax spune:
Anca,la fel am reactionat si eu
zambetmic.,ai inchis gura familionuluiIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

denisa.g spune:
Ma bucur ca in sfarsit pot sa va scriu.
Pana acum am fost cu nervii la pamant!!! Nu puteam sa vb cu nimeni.
Am mare noroc cu sotul meu care este un inger si care m-a suportat cu suces.
Gata cu nervii, acum doar plang din orice.
Asa sunteti si voi??
Nu am avut niciodata greturi sau insomnii.. doar nervii si acum " lacrimi"
viitoare mamica de septembrie 2008

SARA_HS spune:
Eu cand i-am anuntat pe ai mei am ramas dezamagita. Fratele meu, care e mai in varsta cu 8 ani decat mine, s-a bucurat intr-adevar; parintilor parca le spusesem ca am venit cu un pui mai ieftin de la piata, doar atata bucurie au putut sa manifeste. Dupa ce am fost la eco, a doua zi dupa ce facusem testul , mama mi-a spus ca ce m-am grabit asa, poate nici n-o sa reziste sarcina asta!! Sunt foarte suparata pe ea... nu stiu de ce are astfel de reactii... Cum de propria mea mama se poate bucura mai putin ( adica poate nici nu s-a bucurat) decat soacra-mea si familia sotului?? Sunt maniata rau de tot. Mai ales ca eu nu-s tocmai tanara si ar trebui macar sa ma incurajeze, nu?
Stiu ca poate nu-mi face bine sa fiu suparata, dar simt o durere in suflet, incontrolabila, irationala....
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

SARA_HS spune:
Si in adaugare: la nervii pe care ii am, dupa ce mi-a mai povestit si tampenia ei de vis, imi venea sa ii fac scandal.
Dar nu vreau sa o supar, mai ales ca ea si tatal meu se afla la mine din cauza unor probleme de-ale ei de sanatate, care necesita niste analize in Bucuresti, ei locuind in provincie.
Simt nu doar ca nu tine la mine, dar ca nici macar nu ma respecta...
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

andy_galro spune:
quote:
Originally posted by SARA_HS
Si in adaugare: la nervii pe care ii am, dupa ce mi-a mai povestit si tampenia ei de vis, imi venea sa ii fac scandal.
Dar nu vreau sa o supar, mai ales ca ea si tatal meu se afla la mine din cauza unor probleme de-ale ei de sanatate, care necesita niste analize in Bucuresti, ei locuind in provincie.
Simt nu doar ca nu tine la mine, dar ca nici macar nu ma respecta...
Sara, burtica noua...
Draga Sara, aceste reactii apar si din cauza geloziei ....poate ca ea se gandeste ca dupa ce vei avea si tu copilul tau nu le vei mai acorda atata atentie ca si pana acum....si daca zici ca are si probleme de sanatate si acestea pot fi o parte din cauza si efectul acestor reactii. Dar dupa ce se face mai bine eu zic ca trebuie sa vb. cu ea si sa-i spui ce simti si ca ai nevoie de ea in aceste momente la fel cum si ea are nevoie de tine. Eu cred ca daca vorbesti cu ea se va mai schimba. Poate ca trebuie doar sa o asiguri ca o vei iubi la fel de multsi dupa ce va aparea bebele. Mult succes si nu te mai supara ca nu face bine la BB.

http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Joy21 spune:
Sara, nu te mai necaji. Asa sunt mamele, uneori au reactii mai ciudate. Poate se gandeste ca atunci cand va aparea cel mai ii vei acorda mai putina atentie si e putin geloasa, poate ii este in fire sa puna raul inainte... poate... Oricum, isi va reveni pe parcurs, sunt sigura ca se va topi dupa copilash.
Important este ca il ai alaturi pe sotul tau, care isi doreste acest copil. 8+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

sanziana27 spune:
Iar ati scris pagini intregi, harnicute, dar ma bucur ca veniti cu vesti bune!
delphinas stai linistita pana la urmatorul control sau du-te la alt medic sa vezi ce-i cu sarcina!
sara sunt reactii si reactii, nu trebuie sa fii suparata, acum starea ta e mai irascibila, dar in adancul sufletului sigur s-au bucurat!Nu au stiut cum sa transmita bucuria!
Eu mai am pana la urmatorul control, imi dau tarcoale vad de zor greturile matinale...am observat ca este o regularitate intre 9 si 11 dimineata!E bine ca nu merg la servciu, ca nu stiu cum le-as fi facut fata!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos] 6+

zambetmic spune:
sara, nu toti oamenii inteleg si simt la fel
mama ta probabil este ingrijorata pt ce i se intampla ei si considera asta mult mai important decat sarcina ta
generatia noastra cred ca este mult mai stresata si mai dornica de atentie si manifestarea sentimentelor decat a lor
pentru marea majoritate a parintilor nostri era ceva normal sa nasti, nu se scriau zeci de pagini pe net despre asta
sfatul meu este sa incerci sa ai contact mai des cu cei pe care ii simti aproape de tine si care au reactionat asa cum ti-ai dorit tu, si sa ignori pe cat posibil pe ceilalti, pentru a avea un climat si un psihic cat mai bun pt mogaldeata ta
reactiile mamei tale nu le poti schimba, dar tu esti cea care poate alege daca se lasa influentata de ele, si nu-ti faci nici tie nici guguloiului bine, sau daca le ignori
te pup guguloi 6+

Codruta27 spune:
Sara, sa vezi ce se va bucura mamicul tau cand va realiza ca are un nepotel! Lasa-i ceva timp sa reactioneze! Poate e geloasa, poate e ingrijorata pentru tine, pentru toate transformarile pe care o sa le suporti in sarcina, pentru durerile nasterii!! Cine stie? Oricum sunt sigura ca lucrurile nu o sa ramana asa!
Te pup! Si curaj! O sa fie bine!9+
Bebe mic