* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha, gata cercelusii?
Acu ma imbrac sa mergem!
Nu vine nimeni in parc la Teatru?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Monica,de ce nu incerci wrap-ul? ![]()
Cristina (de Amalia),LA MULTI ANI mamei tale! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Vreau si eu un link cu melodia Ochii tai ca n-o gasesc si nu-mi iese din cap.
Hello!
Monica, inaintea versurilor, pe paginile din urma, am pus titlul melodiei - Ochii tai - ala e link catre melodie sa o ascultati...
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
Nonna76 spune:
Multumesc Raluca.La cit de chioara de somn eram aseara am crezut ca tu acolo ai scris titlul melodiei nu ca e link.
ella10 spune:
Helau!
Mai da' ce devreme mergeti voi in copou;noi ca de obicei am mers pe la 3 si am stat vreo doua ore, foarte frumos a fost , chiar daca era innourat.
Kriss noi suntem la dr.Cosofret, dar speram sa nu avem foarte mare nevoie de ea, doar cit sa facem vaccinurile si doar atit, de altfel va urez si voua sa nu aveti nevoie prea multa de dr pediatri
Va pup,cred ca o sa iesim iar la aer ca e frumos si Biancai ii place foarte mult la aer,doarme la aer, insa cind ajungem in casa se trezeste imediat.Noaptea nu am probleme cu ea se trezeste din trei in trei ore sa pape iar la ora 6 e drepti nu mai are chef de somn.
Simbata mergem sa o botezam , abia astept sa vad cum reactioneaza
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
iulia-stefy spune:
Salutare, fetelor....
Noua ne-a picat PC-ul si abia acum am rezolvat problema. Suntem cu cititul abia la final de 29.
am uitat, la petrecere era verisoara cumatrului care are o fetita de 5 luni si o sapt, o luna fix dif intre ea si a mea..
Zicea tipa aia ca i-a dat de la 2 luni fructe pasate, mar, para, kiwi, banana, ce avea prin casa..manca de toate aproape, supa, piure, sucuri, cereale..si la un moment dat i-a dat si o gurita de parjoala..m-am mirat, dar nu am comentat..fiecare mama face ce crede ca e mai bine pt. copilul ei..Fetita era mai inalta ca a mea si statea binisor pe picioruse pe podea..nu se clatina sau nu ingenunchea ca a mea..o tinea mama de o manuta doar..si ea statea pe loc minute bune..nu stiu, mi s-a parut mult mai dezvoltata ca a mea..e o luna diferenta intre ele..dar oricum..parca era mai stabila pe ea..si nu era grasuta..ce era naspa e ca deja o dureau gingiile..ceea ce nu imi doresc prea curand..
am obs ca de vreo sapt nu mai doarme pana la 6-7 dimineata..se scoala pe la 4-5 pt mancare si dupa adoarme iar..poate nu se satura..dar cum lapte praf nu bea..
si citind am gasit asta... adica de mai sus.
Cristina, nu stiu ce ti-au raspuns fetele, dar pina la 4 luni stomacelul lor nu e format ca sa digere fructe si alte alimente, abia dupa 4 luni pot face asta. Tu poti face cum crezi, e copilul tau, dar cel mai bine intreaba pediatrul. Stefy s-a saturat de lapte praf la aproape 12 luni, dar pina atunci... a mancat. Vezi poate nu-i place un anume fel de lapte, incearca si altceva. Eu am inceput la 4 luni diversificare, ca nu a vrut sa suga deloc. M-am chinuit si am stors cu pompa si i-am dat cu biberonul. Mai poti incerca sa-i dai o parte lapte stors si o parte praf si cu timpul sa pui tot mai putin stors pina nu mai pui deloc.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Oana, si eu am plecat cu borcanelele cu mancare dupa mine de cateva ori. Prima data am avut un fierbator si le-am incalzit in apa, intr-un vas mai mare... iar alta data am cerut jos la restaurant niste apa oparita si au fost draguti si mi-au dat... le-am pus tot intr-un vas mai mare si am amestecat in ele. La o pensiune le-am incalzit in cuptorul lor cu microunde.... te descurci tu.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
De unde i-ai cumparat lui Victor carut? E un gen sport? Vreau si eu sa-i mai cumpar unul baiatului, dar sa fie usor si sport!
Eu i-am luat in toamna Stefaniei carut sport, usurel, BabyCare din Siraj. Acelasi carut in oras era cu vreo 500 mii mai mult, asa ca a meritat sa ma duc pina acolo.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Miha, eu cercelusi Stefaniei i-am pus pe la 4 luni si jumatate si n-a plans. La prima gaura a incercat ceva, dar.. i-am aratat oglinda si a inceput sa rida iar la a doua n-a mai reactionat. Gaurile i le-am facut la Bijoux in Mall, ca acolo facusem cu un an in urma finei noastre si stiam ca are experienta si rabdare fata de acolo.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
addiana spune:
quote:
Originally posted by kriss79
De Diana spui ca e cu surioarele ei in parcBravo ei!
multumesc kriss! imi dau seama ca singurele complimente pe care le primesc sunt de la voi! asa ma simt si eu mai bine!
ca sa vedeti ce compliment imi face sotul, asa mai indirect!! aseara stateam mai incruntata la calculator (oboseala, plus ca m-am chinuit sa culc fetele, etc) si el imi spune "nu mai sta asa incruntata, stai si tu mai relaxata sa fii frumoasa! de-asta te plangi ca ai riduri!!!"

kriss dar de ce nu te apuci de masaj, sunt creme speciale pentru mamici care alapteaza! si eu vreau sa fac, dar inca mai am de dus munca de lamurire c ual meu barbat!!!

eu am slabit cel mai mult cand au inceput fetele sa mearga, stand cocosata sa le tin de manute!!! (asa se defecteaza si spatele!!!
nonna eu am facut pui la cuptor, adica pulpele de pui (din cei 8 pui adusi de dragul meu sot
ella cosofret adriana e si medicul nostru de familie, eu m-am orientat spre alt medic pediatru cand am vazut ca da antibiotic foarte usor, pentru orice raceala, chiar si fara febra!! in rest e foarte buna, dar si foarte aglomerata!
noi mergem devreme in copou pentru ca asta e programul!! dimineata gradinita, apoi masa de pranz si somnul, si ca s aiesim dupa somn, am ajunge in copou pe la 17 cand deja se lasa rece...dar lasa ca vine ea vara si o sa stam iar pana la 11 noaptea prin parcuri!!!