* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 7
Nonna76 spune:
Si eu pe aici la cafea.
Vasele sa stiti ca le-am spalat....dimineata.Cu miriit de Andrei pe fundal.Acum se frasuie in bratele mele nu ma lasa sa-mi beau cafeaua.
Nu stiu ce-am avut aseara ca mi s-a facut somn devreme si asta noapte Andrei s-a trezit cu nasul infundat si a facut scandal dar nu m-am putut trezi.S-a ocupat Cristi de el.
Miha pentru azi.Sa ne faci poze cu printzesica cu cercei.
ramonik_1980 spune:
Diana din cauza lui Darius sunt mai matinala.Eu stau in Dacia.
Si in legatura cu silueta sa stii ca si pe tine sunt invidioasa
.Arati super si mai ales ca ai si doua printese.Incerc sa va ajung din urma![]()
addiana spune:
multumesc ramona
... dar mai bine nu te grabi sa slabesti, ai grija de piele in primul rand!!!(sa nu regreti mai tarziu ca mine!!!) si oricum ai doar 4 luni si-un pic de cand ai nascut. stii ca se zice ca in cat pui, in atat timp sa dai si jos (adica 9 luni
)
mihamora spune:
Neatza!
Vreau si eu o
mareee, ca m-am trezit devreme, dupa cum vedeti![]()
Cred ca ii ies iar dinti copilului, ca e tare agitat.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Buna dimineata
quote:
Originally posted by mihamora
Kriss - suntem bine multumim, am fost eu la dr sa-mi iau un exudat faringian,cred ca o sa trebuiasca sa imi scot amigdalele,si am mai fost si cu spatele,la recuperare la un dr sa vedem de ce ma doare(v-am spus ca sunt batrana :) ) si trebuie sa merg sa fac gimnastica medicala.Deci nu e nimic grav.
Kriss - poftim o feliuta de tort :)
Eu merg la Siminiceanu si dr. de fam e dr. pediatru(zice ea).
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Imi pare rau pt probl cu amigdalele..e cam nasol sa ti le scoti la varsta asta(nu ca ai fi batrana
Sotul la fel nu le are scoase, implineste acusi 33 de ani si are probl mereu..dar acum ii este frica sa le scoata..oricum lui ii este frica si sa i se recolteze sange..
Multumesc de feliuta de musuroi! f bun!
Aoleo, melodia aia ochii tai pe mine ma face sa lacrimez..nu stiu de ce..
Miha,
Hai Amira!! Fii curajoasa!
Eu ma duc cu ea la 6 luni la coriolan..
celia, multumim. Poate ajungeti si voi odata in Copou!
Multumesc de raspunsurile priv dr vostri pediatri..
Intr-adevar dintre mamicile pe care le-am intalnit pana acum face to face cele cu silueta cea mai frumaosa dupa nastere sunt Michelle si Diana..sa nu fie acum cu suparare pt. celelalte.. De Diana spui ca e cu surioarele ei in parc
Ar trebui sa ma apuc si eu de niste sport in curand..am acasa o bancheta de abdomene si un aparat cu tot felul, pt picioare, brate..dar stau de mobila..oricum la abdomene acum nu m-as arunca..dr mi-a spus dupa 6 luni de la operatie..iar la brate fac sport tinand-o in brate pe fata..
De ce mi-e intr-adevar dor e de masaj!!mor dupa el!
Asta noapte a dormit bine,s-a sculat la 5 jumate..asa ca pot zice ca-s fresh
o zi minunata!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Nonna76 spune:
Off...de dimineata fac curat.Am intins si rufe si am si o masina la spalat.Tre' sa fac mincare si n-am nici o idee.Ieri am avut snitzele cu piure.Azi nu stiu ce sa fac....
Bebe doarme si cind se trezeste o sa iesim afara iar de la 2 la scoala.
Vreau si eu un link cu melodia Ochii tai ca n-o gasesc si nu-mi iese din cap.
mariussimiuc spune:
Helau! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
Miha, gata cercelusii?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Salutare! Sa aveti o zi buna! Monica tu mai alaptezi?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Nonna76 spune:
quote:
Monica tu mai alaptezi?
La ce adepta infocata a alaptatului sunt-bineinteles ca alaptez.
Mi-am propus pina la un an ,dupa voi vedea cit mai pot.
De ce crezi ca ma duc de 2 ori pe zi la scoala? 3 ore dimineata apoi pauza de alaptat si iar 3 ore.
Ce mincare faceti azi ,nimeni nu face mincare?De teama ca veti avea vase de spalat?
Gata,plec afara ca s-a trezit bebe.Il iau in marsupiu.Sa vedeti ce-mi rupe spatele.
Pe Vlad l-am purtat in brate pina am ramas insarcinata.Adica 3 ani jumate.