* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
La ce adepta infocata a alaptatului sunt-bineinteles ca alaptez.
Mi-am propus pina la un an ,dupa voi vedea cit mai pot.

felicitari! eu le-am alaptat pana la 10 luni, cu toate ca le-as fi alaptat mai mult, dar atat a fost sa fie!!! si acum mi-e dor de sentimentul care-l aveam cand stateau fetele la san!!!

Mergi la inceput

miha gata cercelusii? sa faci poze s-o vedem pe amira cu ei!

vad ca acum eu centrez si eu dau cu capul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Avem cerceiiiii!!!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Miha, eu cercelusi Stefaniei i-am pus pe la 4 luni si jumatate si n-a plans. La prima gaura a incercat ceva, dar.. i-am aratat oglinda si a inceput sa rida iar la a doua n-a mai reactionat. Gaurile i le-am facut la Bijoux in Mall, ca acolo facusem cu un an in urma finei noastre si stiam ca are experienta si rabdare fata de acolo.

Eiii...Stefania ta era mai mare si poate a inteles ca daca ii pui cercei va fi printesa, dar Amira n-a vrut sa inteleaga deloc. A plans mititica cu suspine si cu lacrimi mari mari. Si eu o data cu ea. Acum e vesela si gangureste...sper ca i-a trecut supararea pe mine...ca tare m-a mai certat.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
vad ca acum eu centrez si eu dau cu capul!!!

Acu ti-am luat eu locul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deci Miha ai domnisoara cu cercei acasa!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
A plans mititica cu suspine si cu lacrimi mari mari. Si eu o data cu ea. Acum e vesela si gangureste...sper ca i-a trecut supararea pe mine...ca tare m-a mai certat.

offf, bine ca v-a trecut supararea la amandoua! sa nu uiti sa-i rasucesti in urechiusa cand ii faci baita!

si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Addiana ai dreptate in privinta dr cu datul de antibiotic foarte usor, si sa-ti spun si de ce, la nici doua sapt dupa nastere ia aparut Biancai niste bubite pe capusor si cind a venit dr a si dat antibiotic,insa noi am cerut parerea si altui medic,caci ni se parea prea mica pt antibiotic si am tratat alfel bubitele si au trecut fara antibiotic.
Mai vb ca trebuie sa o hranesc pe Bianca

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am sosit si noi din plimbari.

Sa-mi laud si eu sotzul ca merita.
Azi la 4 l-a imbracat pe Andrei l-a luat in marsupiu si s-a dus sa-l ia pe Vald de la gradi,s-a plimbat cu baietii si m-au asteptat sa vin de la scoala si ne-am mai plimbat si impreuna .
Si mi-a cumparat si o geaca de piele( e o expozitie la noi in oras in centru si si-a luat mama haina,el a vazut ca m-as fi dorit si eu si avea deja banii scosi de pe card cind ne-am intilnit).
E baiat bun,nu spala el vasele dar de copii se ocupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
LA MAI MULTE LUNITE MATEI HISHAM!!
Iulia-stefy,stiu ca la 4 luni abia e dezvoltat sistemul digestiv..chiar m-am mirat si eu cum de i-a dat asa repede fructe, chiar si kiwi..
Noi tot san si putin lapte praf mancam, dar de duminica am incercat cateva lingurite de suc de mar si morcovi, 2-3 ling intre mese, din cand in cand, nu in fiecare zi..De stors am incercat mai demult, nu am reusit..ma mai storcea mama manual, dar nu iesea mai nimic..A inceput sa pape si l praf, dar cu lingurita..dureaza multisor..ca se raceste si lapticul si se face si porcusor, cu tot cu bavetica..

Diana, lasa ca te iubeste mult sotul tau!! ai vazut ce vanat ti-a adus acasa..
Voi incerca cu masajul..sa vad cum si cand o las..mi-au ramas vergeturi pronuntate pe burta, desi am folosit Mustela 9 luni..lea veam si inainte, dar nu se vedeau mai deloc..dar acum..zici ca-s pictata..
recunosc ca nu prea am timp pt mine..cu greu imi pun o crema pe fata,fac o baie samd..

ella, noi mergem devreme, ca dupa 3-4 se lasa rece..eu vreau sa prind soarele!mai la primavara vom iesi mai tarziu..

Miha, felicitari pt. cercelusi!
Monica, bravo sotului tau!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput