* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 16
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
la ora asta va arde de "8"-uri, si singurele, aici pe forum...
ralnied1 spune:
Diana, sambata sunt Mosii... deci sambata se da de pomana...
A... si din cate stiu eu, nu se spala sambata... ca e zi de pomenire a mortilor... si se zice ca apa murdara aruncata, s-ar arunca peste morti sau ceva de genul asta...
ralnied1 spune:
pai... de ce altceva sa ne arda, Michelle?
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Diana, sambata sunt Mosii... deci sambata se da de pomana...
ce aiurita sunt!!!! maine e 29!!!

si eu vroiam sa-i dau barbatului martisorul!!!

e clar se duce si memoria la vale, ma defectez de tot!!!
addiana spune:
nu stiu cine m-a pus sa ma uit pe euforia cum ii pune la una silicoane si cum ii "sparge" osul nasului!!! mi s-a facut rau!! m-a luat chiar si cu tremurici la stomac!!! si eu vroiam sa pap o inghetata!!!
deci, cine vrea inghetata! ca mi-e lene s-o duc inapoi in congelator!
ralnied1 spune:
eu nu vreau inghetata, ca ma "gadila" in gat...
pai chiar asa, cine te-a pus?
eu ma uit pe OTV in paralel, pe calc, cu fantome 

am mai nimerit si eu diverse emisiuni de alea "tari" pe Euforia... sau pe Zone Reallity
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
addiana spune:
ma duc si eu la nani...daca maine nu-i 1 martie nu-mi mai astept barbatul sa-i dau martisorul!![]()
va pup si somn usor!
mihamora spune:
AA, Diana isi asteapta sotul exersand 8-uri![]()
Pai nu va mai uitati la emisiuni de alea
eu ma uit la emisiuni cu avioane care se prabusesc.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
noapte buna, Diana!
Foto Ralu
mihamora spune:
Noapte buna Diana!
Noapte buna Ralu!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!