* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mihamora
eu ma uit la emisiuni cu avioane care se prabusesc.

da, si mai frumos... n-am ce zice...

Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

CELIA, stiu ca al tau bebe e destul de mare-ia un carut sport, nu o sa iti para rau...eu am avut unul mare de la babycare-care avea posib de rotire a minerului. si tare greu ma descurcam cu el, cind era mica mai mergea cum mergea, dar dupa ce a crescut....
Si eu as lua unul sport ca fi-mea e cam lenesa la mers pe jos si cam vrea des in brate, si are 15 kg....

MAI....CIT ATI SCRIS!!!

Citeam ca sunt reduceri la TEBA 50%, mergeti fetele ca au marfa super...noi tragem o fuga azi...speram sa mai gasim ceva...ca noua ne trebuie haine pentru 3 ani...brrrrrrrrr

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Tocmai am vorbit cu o prietena...vea sa scape de patut si de carut...patutul e pliabil mare, si carutul Geobi portocaliu, nci mare dar nici sport...vrea 3 mil pe amindoua...daca stiti pe cineva interesat dati-mi un PM. va pup

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
faci bunut pentru Mosi?

E adevarat ca suntem niste mosi,dar nu tre sa mi-o spui asa pe sleau.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
inca nu m-am hotarat daca sa fac eu tortul sau sa fac comanda la tuffli cu poza ei!!!

La un an am vrut si eu sa-i fac lui Robert tort cu poza lui,dar m-am razgandit gandindu-ma ca n-am sa pot sa-i tai fatza cu cutitul si sa-i mananc nasul.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:

eu nu celia! eu cred ca o sa fac niste cornuri cum a facut miha, sau cum a vrut sa faca! si le torn niste miere si nuca pe deasupra!!!! sau o sa vad daca e mai usor de facut 8-uri!

Sau poti incerca si aluatul www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11297/cornuri-moi-moi-moi/" target="_blank">asta. Numa sa pui mai multa miere,daca va plac mai dulci.

Mergi la inceput

quote:
la ora asta va arde de "8"-uri, si singurele, aici pe forum...

La asta ma gandeam si eu...dar m-am straduit sa par o duamna serioasa care nu se gandeste la de-alea.

Mergi la inceput

Si asa ca la sfarsit va spun si eu buna dimineata!
Am centrat,am dat cu capul,mi-am luat micul dejun,acu ma duc la treaba...
Mai vin...in pauzele publicitare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Hai, a mai venit si randul meu sa dau ca pana acum numai voi m-ati servit
Celia eu am un carut sport, l-ai vazut,l-am luat de la magazinul -copilasul tau-

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
inca nu m-am hotarat daca sa fac eu tortul sau sa fac comanda la tuffli cu poza ei!!!

La un an am vrut si eu sa-i fac lui Robert tort cu poza lui,dar m-am razgandit gandindu-ma ca n-am sa pot sa-i tai fatza cu cutitul si sa-i mananc nasul.

-------------------------------------------------------------------

da, la asta nu m-am gandit... si mie mi se pareau interesante...

POZE

POZE

Mergi la inceput