* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

maine daca e frumos poate ajung cu zgatiile in copou!

cica de maine vin ploile... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

a venit si michelle la fileu!

Mergi la inceput

quote:
sau o sa vad daca e mai usor de facut 8-uri!

mai, 8-uri... adica Sfintisori???
Aia nu-s pe 9 martie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

maine daca e frumos poate ajung cu zgatiile in copou!

cica de maine vin ploile... :(

ei da? oare ce meteo urmaresc eu...intotdeauna vad ca vine caldura, si cand a nins ultima data eu tot soare asteptam!!!

stiu...puii sunt de vina!

Mergi la inceput

quote:

quote:

Aia nu-s pe 9 martie?

pai da. adica se face ceva si maine?? sau ce e cu mosii?

Mergi la inceput

poate ma insel eu cu ploile... Drept sa-ti zic, nici eu n-as vrea ploaie... Vreau o sambata frumoasa!!!
A... apropos de vreme: se duce azi un client la sot la munca si a comandat ceva. Si i s-a spus ca maine i se livreaza. Si el a sarit ca ars ca nu, nu maine. Prefera sa amane cu o zi, da' sa nu i se trimita maine, pentru ca maine ploua...
Si s-au gandit sotul si colegii... ca de acum sa nu mai primeasca si ei ce li se aduce cand anunta ploaie...

Mergi la inceput

quote:
se duce azi un client la sot la munca si a comandat ceva. Si i s-a spus ca maine i se livreaza. Si el a sarit ca ars ca nu, nu maine. Prefera sa amane cu o zi, da' sa nu i se trimita maine, pentru ca maine ploua...
Si s-au gandit sotul si colegii... ca de acum sa nu mai primeasca si ei ce li se aduce cand anunta ploaie...

Mergi la inceput

quote:

pai da. adica se face ceva si maine?? sau ce e cu mosii?

Pai de Mosi se da de pomana: farfurii, castronele, cani, cosulete, de toate, pline cu de-ale gurii, insotite de lumanare.
Se dau: sarmale, cozonac, colacei, placinte sau orice, absolut orice de-ale gurii. Canile (paharele) sa fie pline, nu conteaza cu ce, cu suc, vin, apa... important e sa fie pline. Mai ales ce le placea celor morti, asa stiu eu de pe la bunici...

Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."

Mergi la inceput

quote:
Pai de Mosi se da de pomana: farfurii, castronele, cani, cosulete, de toate, pline cu de-ale gurii, insotite de lumanare.
Se dau: sarmale, cozonac, colacei, placinte sau orice, absolut orice de-ale gurii. Canile (paharele) sa fie pline, nu conteaza cu ce, cu suc, vin, apa... important e sa fie pline. Mai ales ce le placea celor morti, asa stiu eu de pe la bunici...

multumesc ralu! nu stiam. sarmale sigur n-o sa fac, dar poate ceva tot o sa coc! deci maine dimineata am program...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:

quote:

Aia nu-s pe 9 martie?

la ora asta va arde de "8"-uri, si singurele, aici pe forum...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput