* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Ce bizii Miha?
Sau vrei sa zici c-ai facut ceva bun.
Vedem maine cat e de bun.
Simo,multumim de tratatie.Nu stiu ce-ai pus acolo in pahare,da' merge.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
quote:
mi s-a dus vestea ca am lasat o impresie nu tocmai pozitiva in zona...
Unde s-a dus vestea? Ne spioneaza cineva?
Simo78 spune:
Tie lapta ca alaptezi 
Io va pup de noapte buna...azi de ziua lui, i-am luat lu fii-miu suzeta
in sensul ca am aruncat-o. Ca i-au iesit dintii si asa mi-am propus...So, vreo 3 zile o sa urle la somn ca numa cu suzy adormea.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
eu sper ca nu fac mai rau daca bazai mai usurel...
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
Celia spune:
Monica , cum se mai simte Andrei? Sa porti sanatoasa geaca,felicitari sotului.
Cristina ,La multi ani mamei tale.
Miha , asteptam pozici cu printesa cu cercelusi si astept si eu info cu locatie mai exacta , cat a durat , pret ca as vrea sa-i fac si eu un martisor Andreei...
Ralu , lasa canapeaua pe mai tarziu...o imparti cu sotul...la ni aici imparti vorbele deocamdata...
Simo, multumim de tratatie.
Kriss, multumim ,vom veni si noi prin Copou, deocamdata prospectez piata pentru un carut , caci eu vreau desi tati nu-l gaseste util...asa ca trebuie sa fiu cu lectia invatata sa-i zic exact ce vreau , cat costa si de unde , asa ca poate imi dati si mie niste sfaturi legate de achizitionare carut..
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Nonna76 spune:
Mie mi-a adormit strumful.S-a trezit doar asa sa-mi arate ca face ce vrea el.
oana n-a intrat azi.
Oana,Michelle,Diana
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
oana n-a intrat azi.
cred ca Oana se pregateste de plecare spre Bucuresti... daca nu o fi plecat deja...
Celia, stai linistita ca am impartit-o deja... canapeaua...
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
Celia spune:
Oana ... cum sa intre ...acum probeaza , impacheteaza..asa ca pe saptamana viitoare vesti, impresii ...
Oana, drum bun, petrecere placuta si casa de piatra surorii tale.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Celia, stai linistita ca am impartit-o deja... canapeaua...
Ati facut-o bucati bucatele?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Tie lapta ca alaptezi
Io va pup de noapte buna...azi de ziua lui, i-am luat lu fii-miu suzetain sensul ca am aruncat-o. Ca i-au iesit dintii si asa mi-am propus...So, vreo 3 zile o sa urle la somn ca numa cu suzy adormea.
Leao!!! Tu i-ai luat suzeta lui Matei,eu i-am facut gauri pentru cercei Amirei...
Halal cadouri! Amira, Robert si mami Miha