* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 13
Nonna76 spune:
Deci pot sta linistita ca stiu ce face Oana.
Diana ori adoarme zgitiile sau i-o fi adus sotzul pui.
Dar Michelle? Se uita la vre-un film?
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ati facut-o bucati bucatele?
nu chiar, da' pe aproape

Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha , asteptam pozici cu printesa cu cercelusi si astept si eu info cu locatie mai exacta , cat a durat , pret ca as vrea sa-i fac si eu un martisor Andreei...
Am fost la Bijuteria Turmalin,de pe Stefan cel Mare,de langa Miropolie,este veche,de ani de zile...sigur o stii.Nu a durat mult,doar poc poc si gata.Mai mult a durat pregatirea,a dat-o cu ceva sa-i amorteasca lobul urechii,apoi a dat semne cu un soi de carioca...Amira nu suporta sa te apropii de nasul,ochii,urechile ei...si se tot foia,Andreea ta
poate e mai cumintica si o sa dureze si mai putin.
Tare suparata a mai fost!
Toata "tarasenia" a costat 40 RON.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Eu ma duc la somn ca iar am ore de la 7.30.
Si acum de cind a dat caldura tre' sa stau si mai mult cu baietii afara.
Celia spune:
Miha, multumesc.Ai sunat anterior, programare ceva ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
Noapte buna, Mona!
Saracuta Amira, chinuita a mai fost azi! 
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Saracuta Amira, chinuita a mai fost azi!
Asa este
...Dar e asa scumpica acum cu cercei! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha, multumesc.Ai sunat anterior, programare ceva ...
Nu draguta...Ne-am dus pur si simplu...
ralnied1 spune:
Ea oricum era scumpica...
Acum, avand cercelusi, e clar ca e si mai si...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Vad ca in seara asta sunteti cam...retinute! 
Ma'c si eu la nani,ca maine am treaba multa.
O noapte bazaicioasa va doresc! ![]()